• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi elti bi gorumce arada bir de kv :)

Ben bile gazdan catliyom beben napsin garibim :mad:

Hiç alttan alacak bir şey yok, çok da iyi yapmışsın
Bebeğin kolik olmasa bile yenidoğan bakımı çok zor
Ben yeni annelerin mızmız olduğuna inanmıyorum
Çok emek, çok yorgunluk, gece-gündüz yok, uyku yok kolay büyümüyorlar
İyi olmuş iyi, hatta bir daha bir araya gelirseniz bir iki saat bakmalarını rica et =))

Hiç alttan alacak bir şey yok, çok da iyi yapmışsın
Bebeğin kolik olmasa bile yenidoğan bakımı çok zor
Ben yeni annelerin mızmız olduğuna inanmıyorum
Çok emek, çok yorgunluk, gece-gündüz yok, uyku yok kolay büyümüyorlar
İyi olmuş iyi, hatta bir daha bir araya gelirseniz bir iki saat bakmalarını rica et =))

birakmam ki.
kiyamam bebegime
benim kadar asla sabirli olamazlar
Allahim muhtac etmesin Rabbim

Mesele bu mu yani?

Bunun için mi kırıldınız da sen ne yapsam diye düşünüyorsun?

Şu laf için kırılan senin verdiğin tavizleri kullanıyor demektir, kendini ağırdan satıyor demektir.

Ben olsam hiç oralı olmam, kırılıyorsa kırılsın.

ozellikle sizden mesaj bekliyordum..biraz daha acarmisiniz???aslinda tamda bahsettiginiz gibi bir durum var ve kendimi degistirmek istiyorum...diger konumada yorum yaparmisiniz esli konum hakkinda..
Mesele bu mu yani?

Şu laf için kırılan senin verdiğin tavizleri kullanıyor demektir, kendini ağırdan satıyor demektir.

Mesele bu mu yani?

ben bu tirip durumlari devam ederse ne yapmaliyim diyorum .yani cok saglam sinirlerim yok elim ayagim titrer hemen gozlerim dolar.

cok heyecan verici bir kinu degil biliyorum ama lutfen banada yorum yapin..illa eltimin sacina dolanip olaya renk mi katayim? :)))
KIZZZZ SEN BENİM ELTİM OLABİLİR MİSİN KORKTUM VALLA :))

kizlar daha once konusunu acmistim dogum sonrasi depresyonuna girmistim.
mutsuzdum korkuyordum ve yalnizdim. gorumcem ve eltim tel. edip halimi hatirimi sorduklarinda (bebegim kolik ve surekli agliyor.bense insan ustu bir cabayla kizimi rahat ettirmeye cabaliyorum 8 saat kucakta tasima;legene yastik koyup evin icinde gezme vs gibi)
hep sikayet ediyordum.ama tum yasadiklarim gercekti.
ne ise eltim bana amma da mizmizlandin demisti.
dun kv nin annesinin mevlutu vardi ve bebegim sabahtan aksama kadar durmadi hic.
kolik vaktide gelince millet ne yapcagini sasirdi kimi balkona kacti kimi carsafta salladi.
dogru duzgun mevlut olmadi dua bile okunamadi :))))
herkes bitap dusmustu eltim offff offff ne zormus bu cocuk bi dk bile durmuyor dedi bende cok stresliydim itiraf edeyim icime oturmustu benim bu kadar cabama yorgunluguma stresime MİZMİZLANMAK dedigi icin. kizginlik ve stemle yaaa nasil mis dedim uc kez israrla ve sinirli eltime.
sonrada sen bana amma mizmizlandin demistin simdi anliyormusun dedim!
amannnn bu bi sinirlendi bi sinirlendi kotu bisey mi dedim ben yok hickimseye bisey demeye gelmiyor yok hic agzimi acmayaliyim vs.
en sonunda terbiyesiz dedi bana.
simdi bana tirip atiyor.
bende konusmuyorum onunla
ama kavga ciksin da istemiyorum
ne yapmaliyim laf filan cakarsa alttan mi alayim?
ben laf cakamiyorum dediklerimde insanlari ilk once sok ediyor sonra sinirlendiriyor oldukca.
misal eltime ahh ahh millet bilmez iste bos bos konusur vs diye laf cakacagima direk sen boyle demistin bak sende katlanamiyorsun dedim diye kotu oldum.
millet ortaya bi laf atiyor gitmesi gerek kisiye kutttt diye giriyor
ben laf cakma tesebusunde bulununca fiiiyyyyy deyip yere dusuyor kimse caktigim lafi anlamiyor.
ben durustlukten yanayim acik acik soyluyorum sonra kavga cikiyor yaaa.
Gereksiz boş şeyler geliyor bunlar bana.Birine laf çakınca ne oluyor.Zaten kadın,çocuğun durumunu görüp,anlamıştır doğrunun ne olduğunu.Sen hiçbirşey demeseydin kendi içinde muhakemesini yapar ve sana hak verirdi. sen laf soktuğun için hak vermeyi bırak,kusurlu taraf olmuşsun.Çok şikayetçi olduysan,o bunu mızmızlanma olarak algılamış olabilir.Bence boşver eltini,çocuğun sorununa odaklan.

haci haciyi mekkede elti eltiyi kk da bulurmus :)
soz savunmanin bacim
ben eltimi anlatsam millet bendeki elti melek der... anlatmıom bi ara anlatırım belki ...... ben eltimia nlatsam o görür die acmıom birazda... :)) çok cektim

Back
X