Bi erkeğe kadını mutlu etmeyi öğretmenin yolları?

Bence kınama derim çünkü hayat bu kader yazısı diye bişey var ve ben de bi arkadaşımı çok kinamistim
Ay bitiremediniz şu kınama başına gelir olayını bi.Kınayacak kadar kötü bu durumsa nasıl mantık evliliği oluyor

Ayrıca kınıyorum ve başımada gelmeyeceğini eminim.Kuzenime kardesimden farklı bi gözle bakmam mümkün değil çünkü

İlk konu başlığına cevap vereyim inkansız bence. 2. Olarakta nasıl kuzeninle bide mantık evliliği. Yani bence kuzen büyükse abimdir küçükse kardeşimdir.

Bence kınama derim çünkü hayat bu kader yazısı diye bişey var ve ben de bi arkadaşımı çok kinamistim

Çok aşığım ondan evleniyorum kuzenimle deseniz anlayacağım. Ama mantık evliliği dediğiniz için enteresan oluyor. Kınadığınız durum mantığınıza nasıl oturuyor ki? Kınadığınız durum büyük bir aşk ile başınıza gelse dediğim gibi anlayacağım.
Akraba evliliği toplumumuzda olan bir şey. Ama çocuklarda sağlık sorunu olma ihtimalini artırıyor. Bu da direk mantık konusunda sıkıntı çıkarıyor. İlk cümleme dönüyorum çok aşığım deseniz tamam da kuzenle mantık evliliği olmaz.

Herkes asikmi olup evleniyor ?
hayir tabiki herkes ask evliligi yapmiyor.ama zaten siz basta mantik evliligi demissiniz.yani insan birini sever asik olur onun icin icinde yoksa bile sirf onu mutlu etmek icin cabalar.ama tamamen mantik dusunce olarak anlastigi birini neden surekli mutlu etmek icin cabalasin.zaten onu mantiken oldugu gibi kabullenmiyormusunuz??yani ben mantik evliligi yapacak olsaydim karsi tarafi cok zorlamazdim sunu yap bunu yap diye beklentiler farkliysa zaten o mantik evliligi degildir bence..

Evet çok doğru, dünyadaki son erkek ve kadın olarak kuzenimiz ve biz kalabiliriz, neslin devamı için birlikte olmak zorunda kalabiliriz. Kınamayın lütfen. Ne de olsa kınadığımız her şey başımıza geliyor. Geçen yine bir arkadaşı kınadım, anında başıma geldi.

Konu gerçekten başka şeylere gitti benim ilk yazım ve açık olarak herseyi yazarak danışmak istemiştim. Teşekürler sadece kuzenim ve mantığa takildiniz. Bana yardımcı olmak yerine .....

Bence ağlayarak dir dir yaparak değil de şöyle anlatmalisiniz beklentinizi. Siz bir incelik yapın bir sürpriz hoşuna gidecek birşey. Sonra konuşurken teşekkür ettiğinde falan böyle incelikler sürprizler hoşuma gidiyor hayatım diyerek alttan alttan ver fikri. Devir uyanık kadınların devri. Hiç olamadım ama siz olun

Mantık evliliğinden aşk ve romantizm beklemenin çelişkisini geçtim bir akrabayla evlenmek ne kadar mantıklı o da ayrı mevzu, neyse. Sorunun cevabı: Her insanın karakteri, kişiliği farklı. Bunlar sonradan öğretilecek şeyler değil, zorla yaptırılsa da yapmacık duruyor zaten.

Kuzeninizle mantik evliligi yapıyorsunuz e yani normal monotonlasmasi. Sevip asik olunca erkekler bi seyler yapar.

Nisanliniz mantikli oldugu icin tercih edildigini biliyor ve oyle de davraniyor.

Kendi istediği içinden geldiginde yapar ve de deger verip onemsediginde.

Zaten agzimla çiçek isteyene kadar gider cicek alirim ne farki var ki

Malesef böyle şeyler sonradan öğrenilmiyor.
İçinde yoksa ne yapsan boş

yüz verirse havalanırsın uçarsın tepesine s...sın diye korkuyo bazı erkek müsfetteleri kendilerini bişey sanıyolar tiksindim artık

Adam hem ilgisiz hemde senin kuzenin.Anlamadımki mantık bunun neresinde.Yoksa babalarınızın şirket ortaklığı filanmı var.Ne bekler insan böyle bir ilişkiden anlamıyorumki ya.Kaç tane insan var şu koca dünyada.Bir kuzeninmi kaldı yani.

Kuzenle ask evliligini bi nebze anlarım da mantık evliligi nedir?

Gercekten kinamiyorum yanlış anlamayın ama benim icin kuzenle evlenmenin hicbir mantıklı sebebi olamaz. Aileler o kadar icinde olur ki :/ doğacak çocuğun sağlık problemleri vs. Neresi mantık dedirtiyor insana..

Asıl sorunuza istinaden hadi kendi akil edip alamıyor anlarim da siz uzuldugunuzu belirttiginiz halde inatla almiyosa sizi ne kadar önemsiyor bunu bi düşünün bakalim.

Diyelim ki nişanlın kuzenin değil ve de hadi diyelim ki mantık evliliği değil de aşk evliliği yapacaksınız.
Bunlara takılmısşsınız demişsin ya takılmamaya çalışarak soruna cevap vereyim.
Böyle şeyler sonradan öğretilmez adam seni seviyorsa seni mutlu etmeye çalışır bu kadar basit.
Ki zaten ağzınla istemişsin daha ne yapacaksın?Normalde çiçek almayı sevmese bile sırf nişanlımı mutlu edeyim diye bi çiçek almak ne kadar zor olabilir ki ?
Bir kadın sevilmediğini düşünülmediğini hissediyorsa bence yanılmıyordur.Sen bu evliliği bir daha düşün derim ki böyle şeylere de önem veren bir insansın mutsuz olma ihtimalin çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…