- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
o 5 defa ilk msjı atsın sonra sen 1 defa ilk msj at mesela...genelde o mesaj atıyo zaten:) kıskanclık yapmamaya calışıyom tşs tavsıye ıcın
ama sürekli ilkleri o yapsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o 5 defa ilk msjı atsın sonra sen 1 defa ilk msj at mesela...genelde o mesaj atıyo zaten:) kıskanclık yapmamaya calışıyom tşs tavsıye ıcın
Ben sevdiceğimle izledimm onu sinemadaYabancı seylerde olur o ahahah
hem o ayıplı film :)
Ben sevdiceğimle izledimm onu sinemada![]()
Kitabın 3nüde okudum, filminden de zevk aldımmBenmde aklima grinin elli tonu geldi goz devirme diyince.
Kitabini okuduysaniz filmi zevk vermemistir muhtemelen bende oyle olduda :)
Kitabın 3nüde okudum, filminden de zevk aldımm![]()
Yok kız erkek arkadaşımda yanımdaydı ama tek gitseydim de zevklen izlerdim yinede...Tabi ben tek izledim ondan hosuma gitmedi sanirim :) :)
Yok kız erkek arkadaşımda yanımdaydı ama tek gitseydim de zevklen izlerdim yinede...
Kitlenmişim zaten izlerken dikkatli izliyomya şimdi ben, erkek arkadaşım koptu benii öyle görünce bana bakmaktan filme odaklanamadı
![]()
Ben kitabın 3nüde okudum harika, filmi 3'e bölücekler zaten...Alt yazili olunca illa kitleniyosun :)
Fazlasini bekledim ben cogu detay atlanmis felan. Olaylarin sirasi karismis ama seriyi okumadim sonunda ne oluyor alakasiz bitti cunku :)
Ben kitabın 3nüde okudum harika, filmi 3'e bölücekler zaten...
Yesss ama oda ayrı bir fantaziiiSonunda ne oluyor evleniyorlar mi :)
Yesss ama oda ayrı bir fantaziii![]()