Bosanma sonrası yasananlar

Kendinizi hazır hissttiğinizde birisiyle görüşmeye başlarsınız bence bu kişnini kendisiyle ilgili bir durum. Kimi 5 yılda toparlayamaz kendisini kimi 5 ayda toparlar bilemezsiniz.

Yahu zaten yeni boşandım demişsin. Hangi süreçte kiminle görüşecektin zaten? Az bi ara ver. 2 ay evli kalmışsın zaten demek ya sende ya karşı tarafta bir sıkıntı vardı. Bi anlamaya çalış, bi soluklan. Hemen yarın birine güvenmek zorunda değilsin ki?
Bn de hemen guveneyım demedım ztn konu nedense baska noktaya cekılıyor

Bn de hemen guveneyım demedım ztn konu nedense baska noktaya cekılıyor
Yahu Nisan başında da aynı konuyu açmışsın. Biriyle tanışmak istiyorsan tanış. İstemiyorsan da öyleydi böyleydi ama ben istemedim diye yazıp durma sen de. Başka noktaya çekildiği yok konunun. 2 ay evli kalıp 2 senede ancak boşanmışsın. Yani kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin. Sana insanlar kaç kere kendine zaman tanı dedi. Zamanla güvenecek biri karşına çıkabilir, çıkmayadabilir. Zamana bırak işte.

Cocugunuz yoksa istiyorsaniz gorusun ne olacak ya, erkekler eski eslerinin cenazesinde yeni es arayisina giriyorlar. Bosanmayi cogu hic beklemiyor zaten. Cocugunuz varsa dikkatli olmalisiniz.

Yahu Nisan başında da aynı konuyu açmışsın. Biriyle tanışmak istiyorsan tanış. İstemiyorsan da öyleydi böyleydi ama ben istemedim diye yazıp durma sen de. Başka noktaya çekildiği yok konunun. 2 ay evli kalıp 2 senede ancak boşanmışsın. Yani kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin. Sana insanlar kaç kere kendine zaman tanı dedi. Zamanla güvenecek biri karşına çıkabilir, çıkmayadabilir. Zamana bırak işte.
O Kısıyle gorusmedımkı senın amacın lınclemek mı

O Kısıyle gorusmedımkı senın amacın lınclemek mı
bu başlığı neden açtın ikinci kez bunu merak ediyorum. Söylenenleri de kabul etmiyorsun, sürekli bir savunma halindesin. Ne istiyorsun? İkidir bir adam var ama sen görüşmek istemiyorsun, görüşmedim diyorsun. Ee sonuç? Bizden ne bekliyorsun tam olarak? Sana görüşüp görüşmediğini bile sormadım. Doğru dürüst yazamıyorsun bile, ne istediğin belli değil.

bu başlığı neden açtın ikinci kez bunu merak ediyorum. Söylenenleri de kabul etmiyorsun, sürekli bir savunma halindesin. Ne istiyorsun? İkidir bir adam var ama sen görüşmek istemiyorsun, görüşmedim diyorsun. Ee sonuç? Bizden ne bekliyorsun tam olarak? Sana görüşüp görüşmediğini bile sormadım. Doğru dürüst yazamıyorsun bile, ne istediğin belli değil.
Hoslanmıyosan yorum yapmazsın olur bıter sen uzatıyosun yazma

Back
X