Bn hemen yarın bıroyle gorusuyum demedum konuyu saptırmaYeni boşanıp, hemen kime güvenicem diye hayıflanıp, konu açacak raddeye gelmek, net sendromdur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn hemen yarın bıroyle gorusuyum demedum konuyu saptırmaYeni boşanıp, hemen kime güvenicem diye hayıflanıp, konu açacak raddeye gelmek, net sendromdur![]()
Erkek ıcın olmuyorum ztn kotu fıkrı olan kendıne saklasınKonu sahibi biriyle görüştürme teklifini reddetmiş zaten. Sendromluk bir durum yok yani şu an.
Istesem alırdım ıstemıyırumErkeksiz yaşayamam sendromumu bu ?
Yeni boşanmışsınız zaten, bi durun zaman geçsin. Güvenirsiniz elbet.
Ne alakaErkeksiz yaşayamam sendromumu bu ?
Yeni boşanmışsınız zaten, bi durun zaman geçsin. Güvenirsiniz elbet.
Erkeksiz kalsa ölecek hastalığı mı bu? İnsan azcık soluklanır. Dinlenir.
Bn de hemen guveneyım demedım ztn konu nedense baska noktaya cekılıyorYahu zaten yeni boşandım demişsin. Hangi süreçte kiminle görüşecektin zaten? Az bi ara ver. 2 ay evli kalmışsın zaten demek ya sende ya karşı tarafta bir sıkıntı vardı. Bi anlamaya çalış, bi soluklan. Hemen yarın birine güvenmek zorunda değilsin ki?
Yahu Nisan başında da aynı konuyu açmışsın. Biriyle tanışmak istiyorsan tanış. İstemiyorsan da öyleydi böyleydi ama ben istemedim diye yazıp durma sen de. Başka noktaya çekildiği yok konunun. 2 ay evli kalıp 2 senede ancak boşanmışsın. Yani kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin. Sana insanlar kaç kere kendine zaman tanı dedi. Zamanla güvenecek biri karşına çıkabilir, çıkmayadabilir. Zamana bırak işte.Bn de hemen guveneyım demedım ztn konu nedense baska noktaya cekılıyor
O Kısıyle gorusmedımkı senın amacın lınclemek mıYahu Nisan başında da aynı konuyu açmışsın. Biriyle tanışmak istiyorsan tanış. İstemiyorsan da öyleydi böyleydi ama ben istemedim diye yazıp durma sen de. Başka noktaya çekildiği yok konunun. 2 ay evli kalıp 2 senede ancak boşanmışsın. Yani kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin. Sana insanlar kaç kere kendine zaman tanı dedi. Zamanla güvenecek biri karşına çıkabilir, çıkmayadabilir. Zamana bırak işte.
Cocugum yok karsı taraf gırebılır ama bn sacma buluyorumCocugunuz yoksa istiyorsaniz gorusun ne olacak ya, erkekler eski eslerinin cenazesinde yeni es arayisina giriyorlar. Bosanmayi cogu hic beklemiyor zaten. Cocugunuz varsa dikkatli olmalisiniz.
bu başlığı neden açtın ikinci kez bunu merak ediyorum. Söylenenleri de kabul etmiyorsun, sürekli bir savunma halindesin. Ne istiyorsun? İkidir bir adam var ama sen görüşmek istemiyorsun, görüşmedim diyorsun. Ee sonuç? Bizden ne bekliyorsun tam olarak? Sana görüşüp görüşmediğini bile sormadım. Doğru dürüst yazamıyorsun bile, ne istediğin belli değil.O Kısıyle gorusmedımkı senın amacın lınclemek mı
Hoslanmıyosan yorum yapmazsın olur bıter sen uzatıyosun yazmabu başlığı neden açtın ikinci kez bunu merak ediyorum. Söylenenleri de kabul etmiyorsun, sürekli bir savunma halindesin. Ne istiyorsun? İkidir bir adam var ama sen görüşmek istemiyorsun, görüşmedim diyorsun. Ee sonuç? Bizden ne bekliyorsun tam olarak? Sana görüşüp görüşmediğini bile sormadım. Doğru dürüst yazamıyorsun bile, ne istediğin belli değil.
Bn senden bısey beklemıyorumkıHoslanmıyosan yorum yapmazsın olur bıter sen uzatıyosun yazma