• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi erkegi nasil kandirabiliriz?

ASDElmaliSekerim

вιℓιуσя&#96
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
617
4
31
Ankara
Dugunume az kaldi ve dugun gecemi otelde gecirmek istiyorum.
Bunun sebebini daha once yazmistim http://www.kadinlarkulubu.com/dugun/447708-kanli-carsaf.html
Buyuk bir ihtimalle benden carsaf istiyecekler ve ben nisanlimi zorlamadanda bunu onlemenin en iyi yolu gecemizi otelde gecirmek olmasina karar verdim. Nisanlim herseyi annesiyle gorustugu icin ve genellikle onun soylediklerini yaptigi icin sadece otlele gitmeyi soylemenin iyi bir fikir olmadigina karar verdim.

Simdi erkekler konusunda pek tecrubeli degilim, isimide garantiye almak istedigim icin sizden akil istiyorum.
Sevgilinizi, kocanizi, nisanlinizi istediginiz birseye nasil ikna ediyorsunuz, nasil kandiriyorsunuz?
Bana yardimci olursaniz coookk sevinirim :87:

Ne çarşafı canım , sinir oluyorum böyle şeylere !

Nişanlın ne diyor bu çarşaf meselesine , çok merak ettim . Onay mı alması gerekiyor annesinden :47:

Ne çarşafı canım , sinir oluyorum böyle şeylere !

Nişanlın ne diyor bu çarşaf meselesine , çok merak ettim . Onay mı alması gerekiyor annesinden :47:

Onunla konusmadim daha. Imam nikahi olmadan konusmak istemiyormus bu konulari. Boylesinide ilk kez goruyorum. normalda kizlar naza ceker bu konularda. Hepsi ayri bi alem, erkek milletini anlamak zorr. :27:

hatırladım seni okumuştum önceki konuyu. bence eşine '' o gece rahat olmak istiyorum, orda olursak istediğimiz gibi geçer falan de. korkularından bahset azıcık acıtasyon yap ama abartma.

hatırladım seni okumuştum önceki konuyu. bence eşine '' o gece rahat olmak istiyorum, orda olursak istediğimiz gibi geçer falan de. korkularından bahset azıcık acıtasyon yap ama abartma.

Zaten o konuda zaafi olur diye dusunuyorum. acitasyon hic aklima gelmemisti ama faydasi olabilir.:9:

Hala Var mı Böyle Şeyler ??

Önceki Konuna Baktım Linkten Şaştım Kaldım...:53:
Sene 2011..:27:
Nerde Yaşıyoruz Yahu !!

Allah Yardımcın Olsun..:70:
Sakın Bu Meraklıların Yüzünden Kendini Kasıp Vajinismus Olmayasın..

Onunla konusmadim daha. Imam nikahi olmadan konusmak istemiyormus bu konulari. Boylesinide ilk kez goruyorum. normalda kizlar naza ceker bu konularda. Hepsi ayri bi alem, erkek milletini anlamak zorr. :27:

İlginç ...

Nişanlın ; neyin ne olduğunu anlayabilir . İlla birşey bilmek gerekiyorsa , onun bilmesi yeterlidir . Kimseye birşey göstermek zorunda değilsiniz !

Bence bunu uygun bir dille ifade edersen , herşey çok daha kolay olur ...

Hala Var mı Böyle Şeyler ??

Önceki Konuna Baktım Linkten Şaştım Kaldım...:53:
Sene 2011..:27:
Nerde Yaşıyoruz Yahu !!

Allah Yardımcın Olsun..:70:
Sakın Bu Meraklıların Yüzünden Kendini Kasıp Vajinismus Olmayasın..

Yil 2011 adetler 1911, deli ediyorlar beni. Vajinismusta olursa, olan ogluna olur. Ben beklerim acelem yok yeterince stresliyim zaten.

İlginç ...

Nişanlın ; neyin ne olduğunu anlayabilir . İlla birşey bilmek gerekiyorsa , onun bilmesi yeterlidir . Kimseye birşey göstermek zorunda değilsiniz !

Bence bunu uygun bir dille ifade edersen , herşey çok daha kolay olur ...

Ben daha annemi ikna edemedimki olmamasina erkek tarafini ikna etmeye basliyim. :50:

Son düzenleme:
Ben daha annemi ikna edemedimki olmamasina erkek tarafini ikna etmeye basliyim. :50:

Böyle Bir Terbiyesizliğe Kimsenin Hakkı Yok!!

Yapacağın Tek Şey, Resti Çekeceksin ki Cevap Vermeyecekler..

Sakin Sakin Konuşursan, Bir Şey Var Sanacaklar..
Bunlar Bu Kafada İnsanlar..

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:

Herkes ayni seyi yasadigi icin hepsine normal geliyor. yengelerim, teyzem kimsenin bana hak verdigi yok. Ama hepsi avucunu yalar, carsaftan vazgecmedikce bende birsey yapmam. nisanlimi once tatli dille kandirmaya calisacam. Baktim olmuyor benden gunah gider artik. Ama tatli dil yilani deliginden cikarirmis. Bunlar yasanmaz bile insAllahh!!

Ne kandırması ne çarşafı ayol?:53:
Aileler ne derse desin nişanlınınız da aynı zihniyetteyse evlilik kararınızı gözden geçirin derim!:82:

Bugun konustum nisanlimla, dedim otelde kalalim. Dedimki havalar cok sicak klimalar olur, ve ilk ozel olsun otelde olsun. Tamam bakarim ben dedi. Pek icine sinmedi gibi ama sen nasil istersen oyle olsun dedi. Hatta buyuk bir ihtimalle Hiltona gidiyoruuuuzzzz :87:

Bugun konustum nisanlimla, dedim otelde kalalim. Dedimki havalar cok sicak klimalar olur, ve ilk ozel olsun otelde olsun. Tamam bakarim ben dedi. Pek icine sinmedi gibi ama sen nasil istersen oyle olsun dedi. Hatta buyuk bir ihtimalle Hiltona gidiyoruuuuzzzz :87:

Heee Hiltonsa tamam o zaman!:92:
Arkadaşım hiç mi kendinize saygınız yok?:26:

Back
X