Bi erkegi nasil kandirabiliriz?

Eferim nasıl kandırılıyomuş şimdi sen cevapla bakalım. :)

Hahaha tamam sorumu ben cavapliyim barii. Kesinlikle kizmayin ve kavga cikarmayin. herzaman suyuna gidin, romantik olun biraz cilve yapin. Iltifatlar guzel sozler felan. Hele birde konu cinsellikse isin daha kolay, hersey daha guzel daha ozel olur diyin.
Benimki bugun hiltondan rezervasyonunu yapmis caniiimm beniiimmm..

düğününün ertesi günü gastelerden okumayız inşallah "hilton otelinde japon bayraklı gösteri" diye. :27:
hayır erkek tarafını geçtim, anan da mı sana inanmıyo be kızım?

düğününün ertesi günü gastelerden okumayız inşallah "hilton otelinde japon bayraklı gösteri" diye. :27:
hayır erkek tarafını geçtim, anan da mı sana inanmıyo be kızım?

Hahaha oyle birsey olursa kimin oldugunu bilirsiniz. yok canim annemide ikna ettim nisanlimidi. kaynanada birsey diyemez artik. aayyy valla buyuk bi yuk kalkti ustumden.

arkadasim senin niyetin carsafdan kacmak degilde sanki daha cok Hiltonda kalmak?!:19::19:

Allahımmmm koptuuummmmm. Süpersin.:)

Hahaha oyle birsey olursa kimin oldugunu bilirsiniz. yok canim annemide ikna ettim nisanlimidi. kaynanada birsey diyemez artik. aayyy valla buyuk bi yuk kalkti ustumden.

Sen yine de işini garantiye al, eşin çarşafı alır çıkarsa otelden görürsün. :))))

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

kanlı çarşaf peşindeki aileye ve buna size ne diyemeyen nişanlı için bulduğun çözüm bu mudur yani arkadaşım ilk geceni otel odasında geçirdin diyelim bu zihniyetteki insanlarla ömrün nasıl geçer otur da bunu düşün

kanlı çarşaf peşindeki aileye ve buna size ne diyemeyen nişanlı için bulduğun çözüm bu mudur yani arkadaşım ilk geceni otel odasında geçirdin diyelim bu zihniyetteki insanlarla ömrün nasıl geçer otur da bunu düşün

Ben nisanlima carsaf melesini hic acmadim sadece annemle konustugum bi durum bu. Annem kendisi bizde var carsaf adeti diyince nisanlimla konusmak istemedim acikcasi. Annem bile benim arkamda degilken nisanlima bukadar buyuk bi yukte yuklemek istemedim. Kendi ailem boyleyken baskasinida yargiliyamazdim. Nisanlimda annemin teyzesinin oglu. Uzak, ailesini bilmedigim biri degil.
Bunlarin mantiksiz dusuncelerinin cezasini biz cekiyoruz iste.. Ama nisanlima herturlu guveniyorum, guvenmesem bi omurun gecmiyecegini dusunmeseydim bukadar buyuk bir adimda atmazdim zaten.

töbe töbeeee nasıl adetler var böyle yaaa...
bu adet değil düpedüz sapıklık..
nişanlına da bu konuyu aç... böyle bir şeyi katiyen istemediğini söyle... rahatsızlık duyduğunu, bunun bizim özelimiz olduğu tarzı birşeyler söyle...:57:
ayy çok sinir oldum gerçekten..:41:

Malesef benimki de çarşaf adetleri olduğundan bahsetti,nasıl vazgeçircem akıl verin yaa.. Tecrübeli değilmiş anlayamazmış ne kanı olduğunu nedir bu iğrençlik ben özelimizi kimsenin bilmesini istemiyorum diyorum bu böyle diyo ne demek lazım!! üstelik bilmiyorum diyo ama en başta bana açık pembe renkli oluyo demesini biliyodu..

Başıma böyle bişeyin geleceğini hiç düşünmemiştim,şaşkınım sadece, anneme de söyleyemem daha birşey çünkü nişanlı bile değiliz.. Çağdışı bi durumla karşıkarşıyayım

Tatlım sende benim gibi otele git. Otelden eve çarşaf götürecek hali yoktur. Hepsini al çöpe at. Zaten ben otelde olmasamda göstemicektim. Avucunu yalar sizinkiler dedim bişey diyemedi. Sonuçta birazda sana bağlı olan bişey. Benim annem bile adet böyle gösterirsin sadece annesi bakar diyordu yinede kimseye göstermedimm

Tatlım sende benim gibi otele git. Otelden eve çarşaf götürecek hali yoktur. Hepsini al çöpe at. Zaten ben otelde olmasamda göstemicektim. Avucunu yalar sizinkiler dedim bişey diyemedi. Sonuçta birazda sana bağlı olan bişey. Benim annem bile adet böyle gösterirsin sadece annesi bakar diyordu yinede kimseye göstermedimm

Hiç sanmıyorum otele götüreceğini,balayına da gidemeyiz zaten,maddi olarak sıkışık oluruz çünkü ev alcak kendisi..zor yani canım.. başka türlü nasıl olur bilemiyorum

Peki gösterileceği zaman o gece hemen mi gösteriliyo yoksa sabah kapıya gelip mi bakmak istiyolar nasıl oluyo bilgin var mı?

bu hangi çağdan kalma bi adet yau? e ben sevgilimle ilk birlikte olduğumda kan man gelmedi gayet de bakireydim napıcaklardı yani çarşafta kan yok diye atıcaklar mıydı beni kenara? hay yarabbim ya..

Back
X