Bi erkek bukadar gurursuz olabilirmi ?

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Ya kizlar bi sey kafami kurcalio sizlere danismak istedim

Simdik benim eski bi erkek arkadasim vardi 2 yil birlikte olduk.. Ama bu iki yil icinde ona yanlislarim cok oldu.. Kaldiramayacagi yalanlar soyledim, aldatmadim ama ona sorarsaniz aldatmista oluomusum bu yalanlarla.. Tabiki yalanlarim ortaya cikinca buyuk kavga sonucu ayrildik.. Ama bi sure sonra o yine dayanamayip geri dondu.. Benim ozur dilemem gerek yere o yalvardi sensiz olmuo, dön diye...

Simdi sorum , bi erkek bukdr gurursuz olabilirmi ? Yalan soyledim, aldattim ama o butun bunlari affedecek kadar cok sevio olabilir mi ? Benim aklim almio...

Ya inanırmısınn bnde aynısınıı yaptım erkek arkadasımaa çok yalan söledimm evee geç gidiodumm evee gittim dedimm ark larlaa geziodumm işteyimm dedimm çok yalan söledimm ... amaa sonraa bi kaç yalanımı öğrendii.. tabii onuu aldattımdaa...

Sonraa ayrıldımmm ... Başkasıylaa çıkmayaa başladmm ve bunaa söledimmm bn başkasylaa beraberimmm artıkk onunumm felann dedim bıraksınn peşimii diee adam hiç alınmadı bilee seni alcamm evlencemm seninlee felann dedi...

Bakk bnmkii dahaa yüzsüzz...

Yok_sun inankii erkeklerr bu kadar yüzsüzz oluoo hatta yüzsüz ve gurursuzluklaa birbirleriylee yarışıolarr...Bncee erkekde birazz gurur olurr sırff bunun içinn dönmem ne kadar sevsede seninkidee öle bişi boşverr

Ya anlamadim biturlu gitti.. Ben ona cok aci verdim, cok aglattim.. Suan baskasiyla birlikteyim, ama donsem yine kabullenecek herseye ragmen.. Boyle bir ask olabilirmi. Ask deilse ne olabilir bunun baska sebebi.. ?

komık gercekten..kabullenememıs sızın yalancılıgınızı ayrılmıs...ama erkek ıste gıdenın arkasından kosarlar nede olsa...ama bu sahnede bence erkek degıl gurursuz olan..
aslında bu sayfyı açarak onu dahada küçültmüşşünüz dogrusu...
"bır erkek bu kadar gurursuz olabılırmı" deyıpte barısırsanız zaten sızde gurursuz bır erkek arkadaşa sahıp olacaksınız sıze gore...
genelde boyle yazıp çızıp ınsanı karalayıp sonrada barışan çookkkkk...

Ya anlamadim biturlu gitti.. Ben ona cok aci verdim, cok aglattim.. Suan baskasiyla birlikteyim, ama donsem yine kabullenecek herseye ragmen.. Boyle bir ask olabilirmi. Ask deilse ne olabilir bunun baska sebebi.. ?

oo tebrık ederım ..

Bence bunun adı aşk olamaz.Adamda hiç onur gurur yok mu yahu.kafamçokkarıştı
Zaten insan olsa biraz gurur olur.
Seni takıntı mı yaptı ne yaptı walla bilemiyecem:1closedeyes:

şimdi siz onu aldattım yalan söyledim derken bence onu küçültmüyosunuz şimdiki erkek arkadaşınızada aynı şeyleri yapmayacağınız bellimi

tebrık ederım paylasılamayan kadın olmussunuz...

şimdi siz onu aldattım yalan söyledim derken bence onu küçültmüyosunuz şimdiki erkek arkadaşınızada aynı şeyleri yapmayacağınız bellimi

Küçültmekk içinn sölemioruzz... Hakedenee yapılırr bncee fazlasıylaa haketti.... Hattaa dahaa fazlasınıdaa hakedioo amaa neyse..

Küçültmekk içinn sölemioruzz... Hakedenee yapılırr bncee fazlasıylaa haketti.... Hattaa dahaa fazlasınıdaa hakedioo amaa neyse..

hakediyosa bırakır gidersin size söylemiyorum bunu benim düşüncem kim ne isterse onu yapar ama aldatıp yalan söylemekle bence karşınızdakine bişey olmuyo

belkide oda durumu eşitlemeye çalışıyordur intikam almak içni yine seninle birarada olmaya çalışıyor..erkeklr yalanı aldatmayı daha zor sindirirler..bence dönme kim olsa okadar yalanın ve sadakatsizliğin üstüne çizgi çekemez..canavarlaşabilir..canını yakmak istiyordur belkide..

Ya bakin onu bi baskasiyla aldatmadim, yalan soylemekte bi bakima aldatmaktir..
Dogru seyler deildi, iyi yaptim dogru yaptim demiorum ztn.. Konuda bunun uzerine deil ztn. Basligida yanlis secmis olabilirim.. Ama gercekten sasirdigim icin yazdim ve danismak istedim.. Erkeklerin gururlarina cok duskun olduklarini bilirdim. Ama her hatamin uzerine affetti ve geri dondu bna.. Ve hicte bi yanlisi olmadi.. Ztn butun bu yasanan seylerin uzerine saglikli bi iliski kurulamayacagi icin ayrildim ondan cok yiprandi hersey.. Umarim mutlu olur...

Bende öyle bilirdim arkadaşım ama emin ol bunlar olabiliyor ben aldatmadım yalan da söylemedim başka meseleler vardı ama ne dersen de erkek seviyorsa ille de onun olmanı istiyorsa görmezden geliyor mu diyeyim olabiliyor yanii

bu gurursuzluk deıl canım erkeklerın sıfresı anladıkları dıl.malesef ınsanca davranmaktan anlamadıkları boyle davranınca kıymetlı oluyosun:))))))

hadi onlar gurursuz siz nesiniz hangi sıfatı yakıştırıyorsunuz kendinize çok merak ettim..

erkek arkadasına o kadar yalan söylemişsin o seni bırakmamıs madem burdan anlıoruzki yalan söyleyebilosun peki bu konunun doğru oldugunu nerden anlıcaz yani bizede yalan söylemiceni

aynısını zamanında bende yapmıştım canım ama gurursuzluk değil çünkü gün geldi aynısı bana dayatıldı sen böyle böyle biriydin diye.ben gurursuzluk yaptım sana döndüm falan da demiyolar,ben seni o halde kabul ettim diyolar. sen çok yalvarmışsında bırakma diye o da o yüzden bırakmamış gibi..kanma yani ....

bu nasıl bi konudur ya :hulya:
bi bayan gurursuzluk yapıp aşkı için yalvarıp ağladığında genelde bunun adı gurursuzluk olmuyo, aşkların en büyüğü oluyor ve bu bayan yüceltildikçe yüceltiliyor:delphin:
vay be kızdaki aşka bak deniyo..
neden aynı durumdaki kişi bi erkek olunca erkek iyice yerin dibine batırlııyor????
onlar da bizlerle aynı duygulara sahip..yerimseniben
erkekler de aşık olur, aşk acısı çeker ve ağlar kızlar.
bunun adı gurursuzluk değil, aşk bence arkadaşım..
ben oldukça feminist bi insanım ama bu konuda kadın erkek ayrımı yapılmasına karşıyım...
hem gurursuz olsa nolur ki..zaten aşkta gurur yoktur lafı yumurtadan çıkmadı, tecrübelerin ve gerçeklerin sonucunda söylenmiştir naniknaniknaniknanik
insanlar böyle işte...seven erkek gurursuz oluyorsa pes diyorum, başka bi şey demiyorum..
sevmesi değil de, hatalara rağmen affetmesi gurursuzluk diyosanız ona da pes!!
zaten sevmek hatalara rağmen hala sevebilmek bi yerde :delphin:

Back
X