• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi erkek bunu nasil kabul edebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
39
Selam kizlar

Biz bosaniyoruz. Zihinsel engelli erkek kardesi var bizde kaldi bi kac ay ben onu ciplak gordum ve lavboyu kitlemeyide bilmiyor aniden girdim yine gordum ayakta cis yapiyodu ben bunlari esime soyledim o hala bizde bi kac hafta daha kalsin bi daha gelmicek diyerekten beni ikna etmeye calisti kabul etmedim annemin yuzune nasil bakcan dedi kabul etmedigim icin ben ondan bu yuzdrn cok sogudum ve bosaniyoruz o hic uzulmedi o sekilde gorduhumu inanmiyorum dedi en son. Siz olsaniz napardiniz?

Zihinsel engelli diyorsunuz. Her hali hoşgürüyle karşılanabilir demek bu. Bu kadar mı insanlığımızı unutuyoruz artık? Temel bakımlarını kendi yapabiliyor zaten. Biraz araştırsanız, biraz onun hakkında bilgi alsanız bir süre evinizi açsanız nasıl bir zararı olur size? Bu durumu boşanmaya getirdiyseniz boşanın zaten.

Eşinin kardeşiyse senin de kardeşin sayılır artık.
Tabii ki burada çıplak görmen normal demiyorum da, zihinsel engelli birinden bahsediyorsunuz sonuçta.
Aklı başında olsa zaten kapıyı açık bırakıp girmezdi tuvalete.
Senin de öyle bir kardeşin olsa onu da birçok kez öyle görecektin emin ol.
Eşin sana inanmıyor değil bence. Zihinsel engelli olan kardeşini çıplak görüp bunu fazla büyüttüğün için öyle davranış gibi geldi bana.

bakmamak için bahane aramış gibisiniz kusura bakmayın
İyi de hanımefendinin bakmak gibi bir zorunluluğu yok. Kendisi isterse vicdanen bakabilir. İstemezse kimse zorla bak diyemez. Büyük bir sorumluluk çünkü. Bu sorumluluğu alabileceğini düşünmemiş olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X