bi erkek neden sevgilisine hiç çiçek almaz??? :(

ayrıca şunu da unutma gerçi senin sevgilin daha iyi biliyorsundur ama belki durumu yoktur yani bu hiç de anormal bi durum değil parası olmayabilir eğer sevgilin de öğrenciyse biraz düşün derim sonuçta biz de öğrenciyiz cebimizde her defasında hediye alacak para olmuyor

kusura bakmayın fikrinize muhalefet olmak istemezdim ama yazmadan edemedimsengözlerimebaksanab
ne alaka anlayamadım hediyede çiçekte almıyosa odun mu oluyoşakkıdı
alakasız bence -tatlicadiarzu-sevgiliniz size hediye almasa odun yanibenneyaptımki!!
parası yoktur almaz olanıda birlikte harcamak birlikte anılar yaşamak hediyeden çiçekten daha anlamlı bence

ben zaten ondan çiçeği parayla almasını beklemiyorum ki.bi keresinde sahile gitmiştik gezmeye.ordaki bahçelerde çok güzel papatyalar vardı.ben de çok severm papatyaları.o papatyaları fark etmedi bile.görsün diye ne güzel papatyalar kaplamış heryeri dedm.eğildi bi papatya kopardı ama bana vermek yerine başladı "seviyo,sevmiyo" diye çiçeği yolmaya.
gezerken gördüğü bi çiçeği koparıp verse ona da razıyım.

bazıları çiçek almıyosa odundur falan demiş ama çiçek almasa da sevgilime odun deditmem :) ona bana nedn hiç çiçek almıyosun diye sorduğumda (ramazandaydı,ramazanda da aç olunca biraz huysuz oluuyo benm ki ) beni yanlış anladı ve tartıştık biraz.bana düşün ki ben odunun tekiyim,evlennce de hiç çiçek almıycam sana ,napcaksn diye sordu.ben de "sen küçücük bi çiçekle sevdiğini mutlu etmek istemiyosan ben daha sana ne diyebilirm ki" dedm. o da bana "ben sevdiğimi iki gün sonra solcak bi çiçekle diil,ömür boyu sürcek,hiç solmıycak sevgimle mutlu etmek isterim" dedi ve cevap da bayaa utandırdı beni.

çok mutluyuz,beni çok sevdiğine de inanıyorum ama bazen bende çiçek krizi tutuyo ( niye bana çiçek almıyo diye üzülüyorum

bence sen dert arıyosun amma çiçek meraklısı çıktınCADIARZU
ilişkin güzel sevgilin bu kadar kıymetliyse bu mu sıkıntın Allah başka dert vermesin:1ninca:
bırak içinden gelince alır gelmiyosada almaz:a015:
sen mutlu olmaya bak:1hug:

valla ben de cıcek alınmamasına takarım arkadaslar gezıyosun goruyorsun yanı hemen hemen herkes bulusmaya gıderken ya da oylesıne bı aklına geldıgınde cıcek alıyor karsındakıne sonra karsındakı adama bakıyosun bunca sene 2 ya da 3 kez cıcek almıs e omrum baskalarının cıceklerıne bakarak mı gecıcek dıye bır ıc gecırır ınsan yanı
sahsen ben gecırırım acık ve net soylyım.. sevdıgım adamın benı bır cıcekle mutlu etmeye calısması cok guzel bır davranıs olurdu.. cıcek estetık guzellıktır zaten her zaman alıncak bırsey degıl ama cogu zaman sorgusuz sualsız olunca manası olan bırsey.. o yuzden onem verdıgım bır konu.. konu sahıbını anlıyorum.. ama bu degıstırılecek gelıstırılecek ve degıstırılse dahı sızın etkınız altında olursa pek de kıymet verılemeyecek bır durum.. sızın demenızle ya da etkınızle cıcek almasının da pek anlamı yok ıste.

odundurdsa ondan.benimde yıllar onceki erkek arkadasım bana hic ciek almamişti ustelik cicekci dukkanları vardı.arkadaslarım soylemiştide mecburen almıştı.sonundada ayrldık zaten
neyseki şimdi 3 senedir cok romantik bi sevgilim var:asigim:

Benim sevgilimde ona kırıldığım zamanlarda falan alır gönlümü almak için bazende jest yapar arada eser aklınakaydirigubbakcemile3Yani senede 2-3 kez falan alır.Almasada takmam.
Mutluysan seni seviyorsa sadıksa huzur varsa ilişkinde çiçeği ne yapacaksın arkadaşımmbayanssulusmile

Erkek kimyası derler ya hah işte bu gibi durumlar bu kimya denen şeyi ifade eder kızlar :hulya:
Tamam çiçek almak biz kadınlara göre çok ince bir davranıştır,
ama geln görün ki aynı şey erkekler için hiçbirşey ifade etmez,etmeyebilir de ,
bunu doğal karşılamak gerekir ne de olsa biz kadınlar gibi düşünceli olamıyorlar çoğu zaman...
Onlar için önemsiz olan konular bize çok daha önemli gelebiliyor ve bunu gözardı ediyorlar.
Ben kafaya takma derim arkadaşım boşver almazsa almasın kaydirigubbakcemile5

eskiden bir sevgilim vardı,haftada bir falan buluşurduk ayda bir bana çiçek alırdı hemde sadece bana değil yanımızda gelen kız arkadaşlarım üzülmesinler diye onlara da alırdı,mankenlik teklifi almştı çocukta yok yoktu romantizm tip karizma dört dörtlüktü ama kaşındım ayrıldım işte.şimdiki sevgilimde romantiktir gül almadı ama daha güzel şeyler yaptı

bana bir kere çiçek aldı o da geçen sene doğumgünümde aramızda birşey yokken bana ilgisi varmış meğer arkasından çıkarıvermişti çiçeği gelirken aklına gelmiş hemen yoldan alıvermiş ama ne kadar mutlu olmuştum ilk ve soonn hep msnden gül yollar sanal güller boshayallersmile bende ne kadar sevindiğimi ima ederimki akıl edip gerçeğini alsın diye ama yokk, arada yine güllerin sanallığını ima ederim ama gene yokkkk bilmiyorumkismile msn penceresini güllerle dolduruyo ama gerçeği yokk niyeyseee sempatiksalakcinni

çiçek deilde baska bişidemi almıo merak ettim
ben pek hazetmem çiçekten fln öle kırmızı gül alsada almasada bir cok mutlu olmam yani çiçek aldı die
ama eşim dogum gunumde almıstı sevgililer gunundede fanusun içinde beyaz guller vardı almıs

Benim sevgilimde bana çiçek almadı,hiç aklıma gelmemişti neden almıyo diye.bilmiyorumkismile

Gebertcem onu sempatiksalakcinni

Elbette bir beraberlikte daha önemli şeyler var, ama böyle birşeyi beklemek ,beklememek kadar doğal.ılla alacaklar ve bir beraberlik bunun üstüne kurulu demek değil ama düşünürlerse neden hoşlanmayalım bundan. ınsan bazen bekliyor.

Bir arkadaşımız erkekler bizim gibi değil, bizim gibi düşünemezler demiş. Evet düşünemezler ama , onlardan farklı olarak biz de bayanlar olarak duygusal varlıklarız ve bu tarz beklentilerimiz olabilir.

Bu da dert mi olarak yaklaşmak yanlış bence, çünkü arkadaş bunu ilişkinin can noktası olarak görmüyordur mutlaka. Sadece bir bayan olarak böyle şeylere ve sürprizlere ihtiyaç duyar insan. Ben en azından mutlu oluyorum olduğu zaman. Olmadığı zaman da dünya başıma yıkılmıyor tabi ki.

benim eşim de evlenmeden önce çok nadir çiçek alırdı...çıkma yıldöünümlerimizde veya sevgililer gününde falan...

evlendik (5 yıldır evliyiz 5 kez ancak almıştır)

bahanesi de şu : çiçeğe vereceğim parayı alırım seni gideriz güzel bir yer yemek yeriz der:)) hahahhaha:)) benim kocam hep açtır :))

benim sevgilim hayatında ilk bana çiçek almış onu da vermedi resmen beni görünce al şunu elimden diye üzerine attı.rengide kıpkırmızıydı.benimkinin bahanesi utanıyorum elimde taşıyamıyorum.

evet bnm sevgilim 3yıldır hiç cicek almadı bi kere yolda giderken gizlice koparıp bna vermişti o kdr biraz odunr kendisi haklsın ama ummadıgım bi and hediyeler alır gelir fakat bu hiç çiçek olmadı heralde tasımaktan utanıyo tipik erkek psikolojisi iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…