Biz de 3 yıla yaklaştık canım hayırlısıyla. Bana hiç çiçek almadı biliyor musun? kaydirigubbakcemile3 Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Buluştuğumuzda da gözünün içine baktım alsın diye, hatta bir sürü çiçekcinin önünden geçtik. Adam bana bakmaktan çevresindekileri göremedi. Haliyle bende çiçeğimi alamadım kaydirigubbakcemile3 Ben çok çekinirdim böyle şeylerde. Asla kendim söleyemezdim bana şunu yap, bana bunu yap diye.. Son zamanlarda söylemeye başladım. Aşkım hani gülüm diyorum mesajlarda. O da benim üzüldüğümü, ama ayrı olduğumuzu bildiği için hayalide olsa çiçek veriyor kaydirigubbakcemile3 Şimdide tutturdu okulu bırakcam ben diye. Nedenini sordum. Çalışmıyorum, haliylede param yok. Sana bir sürü güller çiçekler almam lazım diyo. Ve ben bu lafın altında çok eziliyorum bilmiyorumkismile
kusura bakmayın fikrinize muhalefet olmak istemezdim ama yazmadan edemedimsengözlerimebaksanab
ne alaka anlayamadım hediyede çiçekte almıyosa odun mu oluyoşakkıdı
alakasız bence -tatlicadiarzu-sevgiliniz size hediye almasa odun yanibenneyaptımki!!
parası yoktur almaz olanıda birlikte harcamak birlikte anılar yaşamak hediyeden çiçekten daha anlamlı bence
bence bu kadar problem edilicek bir konu değil açıkcası.biz kadınlar o kadar doyumsuz varlıklarızki.isterizki yolunda giden bi ilşkimiz olsun,gün gelir olur.sonra derizki sık sık arayıp ilgilensin.sonra o geçer neden çiçek almıyo neden hediye almıyor diye söylenmeye başlarız.yetinmeyi bilmiyrz işte.herşey yolundaysa bi çiçeğin ne önemi varki.mesela benm nişanlım sık sık alır ama ben istemem almasını.gereksiz gelir bana.onu alacağına beni yemeğe çıkarsa daha hoşuma giderkaydirigubbakcemile3 (bu ara kilo almaya çalışıyorumdakaydirigubbakcemile3)
ne yani aradan seneler geçecek ama ufak da olsa bi hediye vermeyecek.hediye almak deyince benim aklıma tonlarca para harcamak gelmiyorr niyese ufak da olsa insanı mutlu eden şey hediyedir.sevgilisi bunu hiç düşünmemişse diye söyledim-tatlicadiarzu-
ayrıca diğer msj ımı da okusaydınız size zahmet,belki parası yoktur dedimbenneyaptımki
arkadaşımız sevgilisine odun dememizden rahatsız olmuş kusura bakma cnm kimse aşağılamak için söylemedi:1hug:
o kadar kişi yazdı superisi bitek benimkini gördü iyi mi-tatlicadiarzu-
Nişanlınız sık sık aldığı için sıkılmış olmanız normal, bir de hiç almadığını düşünün. Sık sık alınan birşey artık gereksiz görülmeye başlanır. Katılıyorum bir ilişkide tek dert bu olsun denebilecek bir konu belki ama, bir bayan , çoğu bayan bekler bunu, incelik bekler. Beklemeyenler de anormal değil tabi ki, beklemeyebilir.
Doyumsuz varlıklar değiliz bence, yaratılış gereği daha nazik varlıklarız sadece. Kadın genelde az olsun ama huzurum olsun diyebilir. Aksi türden kadınlar yok mu, vardır elbette, ama azdır bence. Genel yapı yetinmeyi bilen kadındır bana göre.Öyle ki sadece bir çiçekle yetinecek kadar.
haha bnmki ne çicek alır ne hediye alır..sana hiç değilse arada sırada yapmış..
babası odundur görmemiştir babasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?