bi erkek neden sevgilisine hiç çiçek almaz??? :(

kendini acındırıyo galiba :) şaka bi yana aslında gül almasından daha çok güllerden daha güzel sözler söylerek mutlu edebilirler de bizi gül sembolik bir sey . bizi düsünüp önemsediklerini anlamak için gül bekliyorz onlardan..:1hug::

ne yani aradan seneler geçecek ama ufak da olsa bi hediye vermeyecek.hediye almak deyince benim aklıma tonlarca para harcamak gelmiyorr niyese ufak da olsa insanı mutlu eden şey hediyedir.sevgilisi bunu hiç düşünmemişse diye söyledim-tatlicadiarzu-
ayrıca diğer msj ımı da okusaydınız size zahmet,belki parası yoktur dedimbenneyaptımki
arkadaşımız sevgilisine odun dememizden rahatsız olmuş kusura bakma cnm kimse aşağılamak için söylemedi:1hug:
o kadar kişi yazdı superisi bitek benimkini gördü iyi mi-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
bana da çok hediye alır. hatta ne istersem alır. bi yere gitsek bişey beğensem parası varsa hemen alır yoksa da anlarım zaten, kendisi sağolsun bu konularda çok iyidir.

ama çiçek almadı hiç 1.5 senede..
bi kere ben görmeden koparmıştı yolda gidrken arkamdan kolunu uzatıp soktu gözümün içine ne sevinmiştim :roflol:

ama çok çingene gördüğümüz halde almaz, sevmiyo bide onları hiiç bişey almıyo bende bakıyorum öyle bana çiçek alır diye :1shok:

hatta ona da dedim şakaya vurup çiçek istiyorum almadın diye de..
ne antirikli şeyler bunlar yaa. çiçek alıp verince nasıl duygular hissedilir bilmiyorum ben naniknanik

neyse askerde ya ses etmiyom ilerde bakarız çaresine
olmadı artık ben çiçek alıp vercem ona, yada göndercem.. görünce şaşırsın pis aşkım.. -tatlicadiarzu-

bana hiç hediye almaz yahu şöyle dandik bi çiçekte olsa olur yani insan der bi sevgilime jest falan yapayım der ama hiç yapmaz bikez doğumgünümde bi jest yaptı dahada yapmadı...derdim hediye değil ama hiç düşünmüyomudur acaba bu tür incelikleri:sm_confused:benneyaptımki:bbo:

bence bu kadar problem edilicek bir konu değil açıkcası.biz kadınlar o kadar doyumsuz varlıklarızki.isterizki yolunda giden bi ilşkimiz olsun,gün gelir olur.sonra derizki sık sık arayıp ilgilensin.sonra o geçer neden çiçek almıyo neden hediye almıyor diye söylenmeye başlarız.yetinmeyi bilmiyrz işte.herşey yolundaysa bi çiçeğin ne önemi varki.mesela benm nişanlım sık sık alır ama ben istemem almasını.gereksiz gelir bana.onu alacağına beni yemeğe çıkarsa daha hoşuma giderkaydirigubbakcemile3 (bu ara kilo almaya çalışıyorumdakaydirigubbakcemile3)

Nişanlınız sık sık aldığı için sıkılmış olmanız normal, bir de hiç almadığını düşünün. Sık sık alınan birşey artık gereksiz görülmeye başlanır. Katılıyorum bir ilişkide tek dert bu olsun denebilecek bir konu belki ama, bir bayan , çoğu bayan bekler bunu, incelik bekler. Beklemeyenler de anormal değil tabi ki, beklemeyebilir.

Doyumsuz varlıklar değiliz bence, yaratılış gereği daha nazik varlıklarız sadece. Kadın genelde az olsun ama huzurum olsun diyebilir. Aksi türden kadınlar yok mu, vardır elbette, ama azdır bence. Genel yapı yetinmeyi bilen kadındır bana göre.Öyle ki sadece bir çiçekle yetinecek kadar.

Son düzenleme:

-tatlicadiarzu- yanlış anlaşılma var siz orda ikisinide yapmıyorsa odundur yazmışsınız:sinifsinif: bende buna istinaden yazdım:bbo:
ikisinide yapmıyosa odun değildir yada bu benim fikrim diyelimmirmirmirmir
ayrıca diğer mesajınızı bi zahmet okudum ama yorumu yazmış bulunmuştum
o kadar kişi yazdı ama ilk mesajımda genelleme olmasın diyede yazmıştım:hulya:
kesinlikle size kasıt yok yanlış anlaşılma olmasın

aynen öyle arkadaş katılıyorum...

ya canm bnm 8 aylık bi birlkteliğim var bi doğumgünümde aldı o da bnm haberm yoktu iş yerine göndermiş 18 yaşına girmiştim ya şöle bişi var bnmki çok utangaç hani alcam elimde getrcem herkes bana bakcak utanır yani bnde üstüne gitmem sevgisini belli eder de çiçekle değil önemli günlerde alsın yeter çiçek almıo die sevmioda diemeyz aman sevsin yeter ya bnce

kafaya taktığın şeye bak senin de yani ..ne olacak çiçek alınca ..her gün çiçek alıp seni aldatmasını mı istersin ..yoksa çiçek almasa da seni sevmesini mi ..biz kadınlar da herşeyin altından bir şey çıkartıp çok fazla beklenti içindeyiz ..yapı meselesidr ..almayabilir ,odunlukla alakası olduğunu düşünmüyorum ..eğer çiçek almayan odunsa ,çiçek alanlar çok mu ince sanki ,,öyle hergün çiçek alıp gelenleri de görüyoruz ,öyle tiplerin geneli aldatıyor emin olun ,aldatmalarını da böyle hergün çiçek götürmekle kamufle ediyorlar güya ...
önemli olan seni sevmesi değil mi ,seviyorsa daha ne istiyorsun ..sen de seviyorsan karşındakini olduğu gibi kabul etmelisin ..onu olduğu gibi kabul edemiyorsan da bence onda değil sorun sendedir ...

Benim eşimde nişanlıyken sadece bir kere almıştı,o da bana bir yanlışı olmuştu,onu affettirmek için almıştı.3 aydır evliyiz.Sevgililer gününde sana ne alayım dedi,bende çiçek istedim.Boşver onu işe yarar bişey iste dedi.Çiçekte ısrar ettim.Peki ne aldı biliyormusunuz? dvd !!!!!! evet,eve dvd almış ve bu senin sevgililer günü hediyen dedi ((

almayan almıyor kızlar yaaa... ben pek takmam ama sırf uyuzluk olsun diye bana çiçek al derdim ama nafile... söyleyip de almayınca da bozuluyor insan... 2 yılda sadece bir kere aldı onda da kabahati büyüktü... sonra terketti zaten :))) çiçek alanından bulayım bari...

ayy vallahaa cok güldümm yaaa benim nişanlım ne cıkarken nedee şimdii bir çiçek almıştırr nedeee alır... Hakkını yiyemem bir kere aldı oda istemeye geldiginde:dance::dance:

babası odundur görmemiştir babasından

walla benmkide almaz ,, sırf o çiçeği elinde tasımamak iiçin..erkeklik gururu war yaa ciğeriminn..aman beaa..anlamadım ben bu türü..

babası odundur görmemiştir babasından

yok canım bnce öyl değildir bnmki bana pek çiçek almaz sadece 1 kere aldı
ama babası kaç yaşına gelmiş çiçekği eksik olmaz .. şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti çiçek meselesi taki bu konuyu görene kadar
ayrıca çiçek almıyo diye odun dersek yanlış olur bnce

erkekler yararlı şeyler almayı tercih ediyorlar ondan çiçek solan bişi gereksiz geliyor :)
benimki de 2 sene önce sık alırdı sonra almamaya başladı 1 buçuk sene hiç almadı
ta ki bi arkadaşımın doğum gününe kocamaaan bi buket papatyalarla gelene kadar
küçük dilimi yutmuştum ve çok sinir olmuştum bi de benim taşımamı istemişti hiç taşır mıyım ;p
lafımı da sölemiştim ama sen bana 1 bçk senedir çiçek almıyorsun arkadaşıma mı aldın ala ala diye
çok garipsemiştim ya..
neyse içime oturduğunu farketti heralde o zamandan beridir hep çiçek almaya başladı :)
en son geçen hafta dersimden kalmıştım moralim çok bozuktu bi gül çıkardı hemen nası mutlu oldum
kesinlikle kadınlar için etraflarında çiçek görmek bi ihtiyaç ya bence konu sahibesi arkadaş haklı üstüne gitmeyin

erkekten erkeğe değişir bu benim babam alır anneme annemin tepkisi ay buna mı para verdin olur :)
benimki de kadınları anlamıyorum bi ota bayılıyorsunuz bi de taşa der :) :)
bende çok takılmam ama insan mutlu oluyor tabi genelde kavgalarımızda yollar çiçek bir kere 50 tane gül yollamıştı eve kapıyı babam açmıştı bilmiyordu o zamanlar tanımıyorum yok ben alamam deyip kapatmıştım kapıyı ay ne üzülmüştüm ya :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…