bi erkek tarafından kullanıldımmmm !

berguzara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
42
1
36
Bursa
aynı iş yerinde calıştğımız erkekle sürekli vakit gecirmeye başlamıştık, ondan ilk gördüğüm andan beri hoşlanıodum, anlamış, onunda zaafı olmaya başladım. sürekli gözü üstümde herseyimi beğenir olmuştu. bir iki defa öpüştük, yane hep o öptü. beni görünce gözlernin içi gülerdi resmen. ama tam hersey yolunda giderken askere gitme durumu cıktı. 1 ayı kalmışken bana 1 ayım kaldı arkmda kimseyı bırakmak istemiorum ama gelince nolur bilemem dedi. sizce ben kullanıldım mı????? :kedi:

aynı iş yerinde calıştğımız erkekle sürekli vakit gecirmeye başlamıştık, ondan ilk gördüğüm andan beri hoşlanıodum, anlamış, onunda zaafı olmaya başladım. sürekli gözü üstümde herseyimi beğenir olmuştu. bir iki defa öpüştük, yane hep o öptü. beni görünce gözlernin içi gülerdi resmen. ama tam hersey yolunda giderken askere gitme durumu cıktı. 1 ayı kalmışken bana 1 ayım kaldı arkmda kimseyı bırakmak istemiorum ama gelince nolur bilemem dedi. sizce ben kullanıldım mı????? :kedi:

Nerenizi,nasıl kullanmış anlamadım..
Karşılıklı birbirinizi beğenmişsiniz,öpüşmüşsünüz...
Sonra adamın aklı karışmış,beraberliği bitirmiş..
Eeeee ne var bunda? Hemen nikah mı kıyılacağını düşünmüştünüz?
Kullanıldığınızı hissederek kendinize hakaret ediyorsunuz,siz öyle diyorsanız öyledir..
Herkes hissettiğini yaşar..

o öpüşmeler genelde onun öpmeleri, gitme zamanı gelince peki niye arkmda kimseyi bırakmak istemiorum dio, hoşlansa ne bileyim bekle demezmiydi.

o öpüşmeler genelde onun öpmeleri, gitme zamanı gelince peki niye arkmda kimseyi bırakmak istemiorum dio, hoşlansa ne bileyim bekle demezmiydi.

Evet haklısınız...
Demek ki adam sizden hoşlanmamış sadece çekim olmuş..
Ya da hoşlantısı bitmiş..
Olamaz mı yani?

adını koup bi ilişki söz konusu muydu hayır
adam gidene kadar istediğinde öpüşüyorsunuz
ee sonra gidince kullanıldım
niye kullanılasınız ki
adam senle evlencem hadi öpüş benle dedi mi? demedi..
karşılıklı hoşlanmış vakit geçirmişsiniz hepsi bu..

tamam adam öpmüş ama sizde karşılık vermişsiniz..
ve bence adam dürüst bile olmuş bir yerde beni bekleme demiş...
ne yaşamışsınız ki zaten size beni bekle desin...

hoslanmissiniz iliskiye baslamissiniz
sonra bitirmis siz hayal kirikligi yasiyosunuz cünki farkli
beklentileriniz vardi bu iliskiden ama karsinizdaki insanin yokmus
olmus bitmis veya hic olmamis bilemeyiz
ama kullanilmis gibi görmeyin kendinizi yasadik bitti seklinde görün
her iliski evlilikle sonuclanmiyor malesef

Neticede zorla öpmemiş siz de onu öpmüşsünüz..
Ya da öpmeye kalktığında engel olmamışsınız .
Aklı başında biriymiş ki askere giderken gerçekten kafası rahat gitmek istemiş

eet ilk defa biriyle öpüştüm o yüzden belkide beklentilerim yüksek, hayal kırıklığım da haliyle fazla oldu. onu beklememeliyim biliorum ama gözüm kimseyi görmüo işin kötüsü. acaba aklına gelirmiyim arada bir yada gelince ne oluruz ?

Bu askere giderken arkamda biri kalmasın, demek bana bahane geliyor.
İnsan sevdiği birinden böyle saçma bir nedenler ayrılmaz.
Hatta ödü kopar, acaba askerdeyken başka biri olur mu filan diye.
Malesef erkekler bu tarz olayları arada hiçbir duygusallık olmadan da yaparlar.
Sizi öpmüş olması demek, illa size birşey hissettiği anlamına gelmiyor.
Eğer bu durum sizi sonuç olarak yaralayacak ise buna izin vermemek lazımdı.
Ama ortada bir kullanılma durumu yok, kullanma lafıda ağır ve kötü bir kelime.
İki insan sadece hoşlandığı için (ya da erkek birşey hissetmedende),
öpüşebilir, bunun sonucunda da ayrılabilirler, bu kullanma anlamına gelmiyor.

haklısınız, onun ki belki sadece bi çekimdir. umut etmemeliyim ve de beklememeliyim. anı yaşadı çekti gitti... hoşlansa daha farklı olurdu ..

bu sana bir ders olmuş işte hayatına tam anlamıyla birisini sokmadna önce düşünr öyle hareket edersin. hem öpüşmeyle ne olacakmış ki. bence hayatına devam et yok kullanıldım şöyle böyle diye düşünürsen olmaz. onu bekleyip beklememk sana kalmış bişey ama bu senin hayatın ve yaşamalısın sonradan pişman olma neden bekledim ki deme

valla adam dürüst davranmış.. demek ki sizi bekletecek kadar ilgisi yokmuş.. bunu anlayınca da size söylemiş.. bence bunu unutup önünüzdeki günlere bakın...

ha bu arada bence öyle kullanılmışlık bir durum yok ortada...

öpme meraklısı olunca kendimi kullanılmış gibi hissettim haliyle. beklememem doğru olucak, umarım bunun içinde pişman olmam ki hiç sanmıorum. davranışları okadar güzeldi ki hoşlandığını düşünüodum mutluydum yanında kıskanıodu ilgileniodu demek hepsi yalanmış. gözlerimi kapatmışım tabi ya

Önceki konunda da benden hoşlandığını sanmıyorum ama beni öptü, neden acaba diye sormuşsun...
Pardon ama senden hoşlanmadığını düşündüğün birinin seni öpmesine neden izin verdin???
ÇÜnkü sen ondan hoşlanıyordun.... Seni öpmesi hoşuna gitti... O yüzden de seni öpmesine engel olmadın...
Demekki kullanılmamışsın, hoşlandığın birinin seni öpmesi senin hoşuna gitti....
Adam zaten sana senden hoşlandığını gösteren herhangi bir davranışta da bulunmamış... Sadece öpüşmüş... Ve askere giderken de boşuna beni bekleme demiş.... Askerlik boyunca bekletip, döndüğünde gene senden hoşlanmadığı halde seni öpmeye devam etse daha mı iyi olacaktı....

açıklayayım, bulduğu her fırsatta dudağa yapısan tipler.. adam doğruluk oyununda bile fırsattan istifade etti arkdsların önünde yahu. ben bölesine ilk defa rastladım. ama her defasında tavrımı kotup cekerdim kendimi geri

siz bu adamla çıktınız mı. yani bir beraberliğiniz varmıydı. . eğer bir beraberlik yoksa,gelip sizi öpmesine niye izin verdiniz ki

Back
X