çok üzülüyorum zaten bu duruma..kim olsa yardımcı olurdum.kaldı kı sevdiğim adamın ailesi .içimden gelerek ilgileniyorum bakıyorum.ama karşılığında bunlarla karşılasacagım aklıma gelmezdi.O kadar emek vermişsiniz onlar için , yazık ki nankör insanlarmış .
bundan sonra bırz yardım etme konusunda gerı duracagım galıba.çünkü kırıldım içimden eskisi kadar gelmıyorNankör insanlara yaranamazsınız boşuna uğraşmayın şimdiye kadar yapmışsınız bundan sonra yapmayıverin o Zaman anlarlar
bugune kadar ızlediğim taktık buydu.ailem de umursama demişti.Esiniz sizin tarafinizda ya bosverin gerisini.
Siz yine esinizin anne babasina karakterinizin gerektirdigi gibi davranin.
Gorumceyi ne duyun ne takin agziniza bile almayin.
Pekte umurda olmadigini anlayinca emin olun daha da kuduracak.
Bu ona yeter.
bugune kadar ızlediğim taktık buydu.ailem de umursama demişti.
ama amacı ne bizi ayırmak mı onu anlamaya çalışıyorum.ya da kıskançlık mı ? ama o da çalışıyor işi gücü evi çocugu var.niye kıskansın diyorum sonra .ders çalışamıyorum.işime odaklanamıyorum.eşimi seviyorum ama her telefon çaldıgında gerılıyoruz .huzurumuz kaçıyor aman gene ne duyacağız diye
kızlarının süreklı kendını haklı gören bı yanı var bunu biliyorlar. ınsan evladı ıle arası boulsun ıstermı .sıneye çekıyorlar.Kv ve kp ne diyor peki bu durumda? Kızlarını mi haklı goruyolar sizi mi
Siz zaten muhattap almiyorsunuz takmiyorsunuz karsilik vermiyorsunuz diye deliriyor. Size karsilik verdirmek icin arkanizdan konusup konusup duruyor.
Esinize ablanla konusmani engelliyemem ama ne olur anlattiklarini bana soyleme. Benden ona ondan bana bahsetme sinavlarim var ders calismam lazim beni strese sokuyor diyin. Esiniz duyduklarini size anlatmasin siz ona ablasini kotulemeyin bir sure sonra ablasina kizar o senin hakkinda kijusmuyor yeter artik konusma diye.
İlk tanıştığımız günden beri eşimin ablası ile yıldızımız pek barışmadı.Benden taraf bi sıkıntı olmadı saygı da güleryüzde kusur etmemeye çalıştım.Negatif enerjısını hıssettım ama aşktan gözüm de kör olmuştu.pek irdelemedim karakterini tarzını . aılesınde kotu hastalıklar vardı gelsınler yanımıza ben ılgılenırım dedım nısanlılık donemınde ..
Bu arada eşim de ben de çalışıyoruz oldukça da yoğun işlerimiz . .aılelerımızın durumu iyi değildi bı mıktar kredi çekip evlendik onun borçlarını ödüyoruz.gül gibi geçinip gidiyoruz eşimle .para sıkıntımız çok yok . olsa da sorun değil. huzur saygı, yetıyor bize :)
Sürekli bi siz çok para kazanıyorsunuz muhabbeti ,ailenin tüm sorumluluğunu maddi ve manevi açıdan eşime yükleme hali ve sürekli kv kp ve eşimi bana karşı doldurmaya çalışmalar gıydıgım gelınlıge gıttıgım balayına laf atmalar pahalı bulmalar .ders çalışmama laf etmeler.. mesafeli tavrımdan rahatsız olmalar..
Tabi bnim bunlardan yeni yeni haberim oluyor .Eşim ablası ile arası açılınca dayanamayıp anlatmaya başladı .yoksa haberım yoktu. he he dıyıp gecıştirmiş eşim çoğu zaman.
Aralarının açılma sebebı de ablasının eşime ' tabı kı sen bakıcan aıleye erkek evlat bakar ben mı bakıcam demesi ve' karın ne biçim kadın anneme babama bakmıyor' diyerek beni kötülemesi
sağolsun kendisi gezer tozar kocasıyla para harcar ailesini hiç bi sağlık ve maddi sorunu ıle ılgılenmez .sadece anne baba kardesı arayıp doldurmaya calısır. aılesınde ciddi sağlık sıkıntıları var.hepsiyle eşim ve ben ilgileniyoruz.kv kp bize gelip kalırlar tedavı olup gıderler.onlar gıdınce de peşlerinden ablası arar.
'vay efendım anne babamın yanında oturmamıssınız gıdıp içeri ders çalışmıssınız yazıklar olsun size '
'karın anne babama yemek yapmamıs annemı babamı karına ezdiriyosun vs !'
kendımize bıle yemek yapamam çoğu zaman yoğunluktan .eve geç geliriz çünkü. .eşimin annesi kendılerıne bişeyler yapmışlarsa onlardan yeriz. onlar tedavı bıtıp memlekete donmusse de hızlıca pratık bıseyler yapmaya calısırım. ama hıc bı zaman ne ev işi yaptırdım annesine ne yemek ne bulasık .hatta uykumdan fedakarlık yapıp erken kalkıp yemek yeptığımda oldu ayıp olmasın mısafırlere diye. her sabah olmasa da sabahın körunde kalkıp yemek yapmışlığım çoktur.hastanede yanlarında eşim olmaz ablası olmaz ben olurum.
şimdi benim derdim eşimin ablasının hiç susmaması ve anne babasının doldurusa gelmesi
.eşim de dayanamayıp ablasının arkamdan attıpı iftiraların dedıkoduların hesabını soruyor .tüm aileye tek tek beni korumnak adına açıklama yapıyor. yoruldu.ben de yoruldum..sağlık sorunları ıle ılgılen maddi destek ol bi de git üstüne laf ye.. takmamaya muhattap olmamaya çalışsam da artık kaldıramıyorum .nasıl bı tavır takınmam lazım bilemiyorum..yoruldum .açıp bana söylese neyse.arkamdan bedduanın dedikodunun bini bi para...nasıl davransam bu insanlara ?
eşiniz gibi bir insanı ben asla çekemezdim, istemezdim, çok irite edici bir hareket ablasıyla arası bozulunca kötü kadın gibi ablası hakkında herşeyi avucunuza dökmesi.
erkek erkek gibi olmalı ya kadınlar arasındaki meseleye dahil olmamalı.
ben de ilk başlarda anlatma bana diyordum.ama o da halini anne baabsına anlatamıyor benimle paylaşıyor olabilir.bir de ondan duymamın daha ıyı olacagını düsünüyor olabilir.bilemedim.haklı olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?