- 15 Şubat 2013
- 172
- 53
- 48
- Konu Sahibi sevgisiz11
-
Geri adım atmaya pek niyetim yok
Esyaların bir kısmını topladım dun annesinde kaldı
Birazdan gelip kıyafetlerini alıcakmış
Annesi annemi aradı ben ona naptım niye gelip evinde oturmuyo
Oglum kendi evinde oturmak istiyo biz ona gidip gelmeyiz deyip durdu
inatlaşıcam, dediğimi yaptırıcam derken belki de evliliğini bitirme noktasına getiriyorsun arkadaşım.
verdiğin karardan emin misin? eşinle iyice konuşup derdini anlatabildiğine ve ona rağmen eşinin seni anlamamakta direndiğine emin misin?
çünkü kayınvaliden eşinin fikirlerini değiştirebilen bi insan belli, yarın bi gün eşin bu inadından pişman olup sana dönmek istese bile kayınvaliden buna engel olabilir.çok iyi düşün arkadaşım, belki de girdiğin yolun dönüşü yoktur.sonra bu kadar küçücük bişey için taptaze evliliğini bitirdiğin için üzülme bi de.
O ev eşinin evi mi? Satıp başka bir yerden ev alsanız?
Eski konularını da okudum eşin tam sopalık
Halen ev tutuyor ve evliliğin için direniyorsun ,senin kıymetini bilmeli
Bu kafada giderse kimseyle mutlu olamaz o
Bence diren ..gelmiyorsa da gelmesin ..çok bile şans vermişsin
inatlaşıcam, dediğimi yaptırıcam derken belki de evliliğini bitirme noktasına getiriyorsun arkadaşım.
verdiğin karardan emin misin? eşinle iyice konuşup derdini anlatabildiğine ve ona rağmen eşinin seni anlamamakta direndiğine emin misin?
çünkü kayınvaliden eşinin fikirlerini değiştirebilen bi insan belli, yarın bi gün eşin bu inadından pişman olup sana dönmek istese bile kayınvaliden buna engel olabilir.çok iyi düşün arkadaşım, belki de girdiğin yolun dönüşü yoktur.sonra bu kadar küçücük bişey için taptaze evliliğini bitirdiğin için üzülme bi de.
Kızlar günaydın,
Esim eve döndü ayrı yerde oturmayı kabul etti ama tuttugm evde asla oturmazmıs suan oturdugumz semttede oturmicakmıs
Ailesine biraz daha yakın bi semtte biyer sölüyo orda ev tutcakmıs ona gore yakın degil aynı mesafe
Aynı binaya gidersem bir sürü vaat veren kocam simdi herseyi yokusa suruyo
Annem ev almadan kabul etme yine yapıcak aynı seyleri diyo
Esim sen istemedigin surece gitmicez diyo ben güvenemiyorum arada kaldım
Fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?