bi ev yuzunden ne hale geldik

Bizim icin.mesafe degismicekti tuttugum ev suan bulundugumz yere cok yakın
Onun amacı ben tek basıma bole bisey yaptım bana inat orası olmaz diyo
Oturdugm semtte yıllardr oturuyorm seviyorumda ben istedigim icin istemiyo
O binaya gidersek ev alıyodu simdi evde almak istemiyo dedigini yapamadıgı icin
Evin esyaları toplandı heryer dagınık öle kaldİk yeniden ev bulcakmısz delirtcek sonunda beni
Cok yoruldum

öncelikle Allah kolaylık versin..hepimiz ayrı ayrı konulardan sınanıyoruz sanırım.
inatlaşarak, tartışarak, baskın çıkmaya çalışarak erkekleri kararından döndürmek
oldukça zor..hele kapris ve inattan hiç hoşlanmıyorlar.anladığım kadarıyla eşin çok da
zor biri değil, senin onu kadınlığınla, tatlı dille, kalıbına uydurarak çaktırmadan ikna etmen
lazım diye düşünüyorum bu da bi yöntem

aynı problem bızdede var su an. bızımkı esımın yasamak ıstedıgı ev aılesıne yakın fln deıl, sadece kıra vermemek ıcın (annesının evı) oraya tasınalım dıyo. ev merkeze cok uzak, amerıkan mutfak, bebegımız olacak hem sıgmayız hem heryere cok uzak dıye ıstemıyodum cok buyuk kavga ettık bırbırımızı boşanmalarla tehdıt ettık fln ama bı arkadası geldı tesadufen konusmuslar arkdsı ne ısın var orda yol parası ztn ne kdr tutar demış, işe gidemessin ordan fln demış bızımkı kendılıgınden vazgectı.
sok oldum!!! ben sana ne dedım dedım;? ben dıyınce kavga sebebı baskası söleyınce haklımı olunuyo dedım...

arkadasım, sımdı sızın olayınızda tamamen ınada dönusecek sen ıstemıyorum dedıkce esın senı zorlayacak, cıkılmaz noktalara geleblr ısın boyutu dıkkatlı ol..

şu yazdıklarından sonra
içimden keşke anasının yanında kalsaydı dedim

Eşinizden habersiz ne kadar da çok şey yapmışsınız kontratlar evi tutmalar falan.
Neden kira veresiniz ki neolur eşinizin evinde oturmanız kadar normal birşey yok. O insanlar eşini zor tutmamış gelirmisin demişler, evlerini kiraya verip paşa paşa parasını yemeyi de bilirlerdi. maddi olarak eşiniz herşeyini bekarken ailesine vermiş zaten olması gereken o , dua et ki şimdi vermiyor :)
Ne sorunlar yaşadın bilmiyorum diğer konularını okumadım ama,
tahammülsüz, zora gelmeyen, dediğini yapmakta inatçı olan birisi olarak algıladım. Biraz daha olumlu bakmanı tavsiye ederim, yuva kurmak kolay değildir Allah sağlıkla imtihan etmesin aç değil açıkta değilsiniz eğer ki bu konudaki gibi sebeplerden dolayı 6 ay önce eşinizle ayrılma noktasına geldiyseniz çok yazık edersiniz. Eşinizi üzmeyin o sizin gönlünüzü yapmaya çalışıyor ama bence gerçekten mantıksız başka eve kira vermeniz. yine de sizi sevdiği için kestirip atamamış sizi ikna etmeye çalışıyor. onun gözünde de bir ev için evliliğini gözden çıkaran siz olabilirsiniz çünkü var olan eve geçmemekte ısrar eden sizsiniz. neler yaşadığınızı bilmiyorum. ama bakış açınız baştan yanlış

Ben durduk yere kafama eseni yapmadım cok ugrastm mecbur kaldm ev tutmaya
Her yaptıgımdanda haberi vardı esimin
O ev esimin degil sadece sözde esimin evi hicbi söz hakkı yok
Bekarken tabi ailesine vericekti gelirini diyosunuz cocuk yastan beri çalısan bi insanın hicmi birikimi olmaz
Hep ailesi kendi kafalarına göre harcamıslar dügünümüzüde kendimiz yaptık
Oğlum bugune kadar gelirini biz aldık demedi kimse
Bende bilirim kira vermeden o binada oturmayı ama siz hic cevrenizde yasanılan sorunları duymadınız galiba
Yada bu sayfalardaki eşin ailesiyle ayni bina aynı evden dert yanan binlerce kadını okumadınız
Ben evliligim icin savas veriyorum yoksa topladıgım esyayı 2 saatte tasırdım cok zor degildi
Allah kimsenin agzının tadını bozmasın

Ben durduk yere kafama eseni yapmadım cok ugrastm mecbur kaldm ev tutmaya
Her yaptıgımdanda haberi vardı esimin
O ev esimin degil sadece sözde esimin evi hicbi söz hakkı yok
Bekarken tabi ailesine vericekti gelirini diyosunuz cocuk yastan beri çalısan bi insanın hicmi birikimi olmaz
Hep ailesi kendi kafalarına göre harcamıslar dügünümüzüde kendimiz yaptık
Oğlum bugune kadar gelirini biz aldık demedi kimse
Bende bilirim kira vermeden o binada oturmayı ama siz hic cevrenizde yasanılan sorunları duymadınız galiba
Yada bu sayfalardaki eşin ailesiyle ayni bina aynı evden dert yanan binlerce kadını okumadınız
Ben evliligim icin savas veriyorum yoksa topladıgım esyayı 2 saatte tasırdım cok zor degildi
Allah kimsenin agzının tadını bozmasın

amin bozmasın asla ama bende ev buldum çağırdım zorla geldi,
kirada oturmicaz dedi bende evi tuttum kontratı yaptım kabul etmedi diyince biraz başınıza buyruk davranmışsınız gibi hissettim.
Eşiniz ve ailesi hakkında olumsuz şeyler söyleyip size hakvermiş olmam sizin gönlünüzü rahatlatmasın. Ben en güzelini söylüyorum yuva yıkmak zordur, eşinizi üzmeyin o sizi seviyor gibi hissettim ben. inşallah da öyledir.
Bu benim fikrim herkes geri adım atma demiş saygı duyarım. ama mutluluğu elde etmek zordur biraz çaba gerekir.

eşimin ailesini tanımıyosunuz bana bir sürü sorun yaşattılar eşim hiçbirşey yapmadı üzülen hep ben oldum
eşimle severek evlendik tabiki ama sevgi tek başına yetmiyo malesef kafa yapıları farklı olunca, önemli olan anlaşmak
2 yıldır dediğiniz çabayı gösteriyorum sözler veriliyor sonra cayılıyor insanda biyerde patlıyor benim gibi
yinede herşeyi bi anda silmek kolay değil. İstediği semte gidicem o bir adım attı, bende atıcam umarım artık burda güzel haberler için konu açarım

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…