- 15 Şubat 2013
- 172
- 53
- 48
- Konu Sahibi sevgisiz11
-
Allah size sabir versin ne diyeyim.. Neymiş bu anne aski 10 dk oteye gitse olecekler mi.. Çocuk gibi esin inanılmaz yani yaptigi pazarliga bak..
Önce evi gör sakin ben tuttum sen gel laflarina inanma git gör semti falan birlikte tutun evi...
Önce tuttuğunuz eve nolmus da gitmemis? Sizin için mesafe degismeyecekse tasinmayn simdiki evde amaç uzaklaşmak değil miydi
Kızlar günaydın,
Esim eve döndü ayrı yerde oturmayı kabul etti ama tuttugm evde asla oturmazmıs suan oturdugumz semttede oturmicakmıs
Ailesine biraz daha yakın bi semtte biyer sölüyo orda ev tutcakmıs ona gore yakın degil aynı mesafe
Aynı binaya gidersem bir sürü vaat veren kocam simdi herseyi yokusa suruyo
Annem ev almadan kabul etme yine yapıcak aynı seyleri diyo
Esim sen istemedigin surece gitmicez diyo ben güvenemiyorum arada kaldım
Fikirlerinizi bekliyorum
Herkese merhaba,
Hemen konuya giricem 2yıllık evliyim cok sorunlar yasadım
Bikac konu acmıstım son 6ay önce ayrılma noktasına geldik
Konuların cogu esimin ailesi esimin taraf tutması beni koruyamaması
Esimin ailesinin oldugu binaya tasınmak istemesiydi ama 6 aydır cok iyiydik
Bana ayrı biyerde ev alacagına dair söz verdi (su an ailesine 10 dakka mesafefe kiradayız)
Ev sahibimiz evi satılıga cıkardı bizde yeni ev arayısına girdik bu arada ailesinin ordaki evdende kiracı cıkacakmıs ailesi gelicekmisin demisler esime
Ev kayınpederin uzerine kirasınıda o alıyor ama maddi olarak esim hep ailesine ver
mis herseyini bekarken
Esim orası benim evim oraya gidelim dedi ben kabul etmedim kira ödeyemem ben artık
Kendi evimde oturucam diye tutturdu
Bende ev tutucam dedim bi ev buldum cagırdım gel bak diye zorla geldi cok begendi
Pazarlık yaptı o aksam emlakcıya düsünelim dedi sonra annesine gitti geldi vazgectim kiraya cıkmıyoruz dedi
Bende evi tuttum kontratı yaptım o gelmicem bitsin dedi
Gel kendi evimde oturalım sorun yasarsan cıkarız diyo
Bense biliyorum orda yapamayacagımızı
Ayrı yerde neler yasadık bi ev icin eviligini gözden cıkardı tamda hersey yoluna girmisken
Sizce nasıl hareket etmeliyim
Telden yazıyorum yanlıs harf vs olabilir
Eşinizden habersiz ne kadar da çok şey yapmışsınız kontratlar evi tutmalar falan.
Neden kira veresiniz ki neolur eşinizin evinde oturmanız kadar normal birşey yok. O insanlar eşini zor tutmamış gelirmisin demişler, evlerini kiraya verip paşa paşa parasını yemeyi de bilirlerdi. maddi olarak eşiniz herşeyini bekarken ailesine vermiş zaten olması gereken o , dua et ki şimdi vermiyor :)
Ne sorunlar yaşadın bilmiyorum diğer konularını okumadım ama,
tahammülsüz, zora gelmeyen, dediğini yapmakta inatçı olan birisi olarak algıladım. Biraz daha olumlu bakmanı tavsiye ederim, yuva kurmak kolay değildir Allah sağlıkla imtihan etmesin aç değil açıkta değilsiniz eğer ki bu konudaki gibi sebeplerden dolayı 6 ay önce eşinizle ayrılma noktasına geldiyseniz çok yazık edersiniz. Eşinizi üzmeyin o sizin gönlünüzü yapmaya çalışıyor ama bence gerçekten mantıksız başka eve kira vermeniz. yine de sizi sevdiği için kestirip atamamış sizi ikna etmeye çalışıyor. onun gözünde de bir ev için evliliğini gözden çıkaran siz olabilirsiniz çünkü var olan eve geçmemekte ısrar eden sizsiniz. neler yaşadığınızı bilmiyorum. ama bakış açınız baştan yanlış
Eşinizden habersiz ne kadar da çok şey yapmışsınız kontratlar evi tutmalar falan.
Neden kira veresiniz ki neolur eşinizin evinde oturmanız kadar normal birşey yok. O insanlar eşini zor tutmamış gelirmisin demişler, evlerini kiraya verip paşa paşa parasını yemeyi de bilirlerdi. maddi olarak eşiniz herşeyini bekarken ailesine vermiş zaten olması gereken o , dua et ki şimdi vermiyor :)
Ne sorunlar yaşadın bilmiyorum diğer konularını okumadım ama,
tahammülsüz, zora gelmeyen, dediğini yapmakta inatçı olan birisi olarak algıladım. Biraz daha olumlu bakmanı tavsiye ederim, yuva kurmak kolay değildir Allah sağlıkla imtihan etmesin aç değil açıkta değilsiniz eğer ki bu konudaki gibi sebeplerden dolayı 6 ay önce eşinizle ayrılma noktasına geldiyseniz çok yazık edersiniz. Eşinizi üzmeyin o sizin gönlünüzü yapmaya çalışıyor ama bence gerçekten mantıksız başka eve kira vermeniz. yine de sizi sevdiği için kestirip atamamış sizi ikna etmeye çalışıyor. onun gözünde de bir ev için evliliğini gözden çıkaran siz olabilirsiniz çünkü var olan eve geçmemekte ısrar eden sizsiniz. neler yaşadığınızı bilmiyorum. ama bakış açınız baştan yanlış
Ben durduk yere kafama eseni yapmadım cok ugrastm mecbur kaldm ev tutmaya
Her yaptıgımdanda haberi vardı esimin
O ev esimin degil sadece sözde esimin evi hicbi söz hakkı yok
Bekarken tabi ailesine vericekti gelirini diyosunuz cocuk yastan beri çalısan bi insanın hicmi birikimi olmaz
Hep ailesi kendi kafalarına göre harcamıslar dügünümüzüde kendimiz yaptık
Oğlum bugune kadar gelirini biz aldık demedi kimse
Bende bilirim kira vermeden o binada oturmayı ama siz hic cevrenizde yasanılan sorunları duymadınız galiba
Yada bu sayfalardaki eşin ailesiyle ayni bina aynı evden dert yanan binlerce kadını okumadınız
Ben evliligim icin savas veriyorum yoksa topladıgım esyayı 2 saatte tasırdım cok zor degildi
Allah kimsenin agzının tadını bozmasın
amin bozmasın asla ama bende ev buldum çağırdım zorla geldi,
kirada oturmicaz dedi bende evi tuttum kontratı yaptım kabul etmedi diyince biraz başınıza buyruk davranmışsınız gibi hissettim.
Eşiniz ve ailesi hakkında olumsuz şeyler söyleyip size hakvermiş olmam sizin gönlünüzü rahatlatmasın. Ben en güzelini söylüyorum yuva yıkmak zordur, eşinizi üzmeyin o sizi seviyor gibi hissettim ben. inşallah da öyledir.
Bu benim fikrim herkes geri adım atma demiş saygı duyarım. ama mutluluğu elde etmek zordur biraz çaba gerekir.
eşimin ailesini tanımıyosunuz bana bir sürü sorun yaşattılar eşim hiçbirşey yapmadı üzülen hep ben oldum
eşimle severek evlendik tabiki ama sevgi tek başına yetmiyo malesef kafa yapıları farklı olunca, önemli olan anlaşmak
2 yıldır dediğiniz çabayı gösteriyorum sözler veriliyor sonra cayılıyor insanda biyerde patlıyor benim gibi
yinede herşeyi bi anda silmek kolay değil. İstediği semte gidicem o bir adım attı, bende atıcam umarım artık burda güzel haberler için konu açarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?