Bi fikir rica edecegim

Canım ben varım ceyizimin nerdeyse tamamını internetten aldım. Benim de ağustos'da nikahim var, düğün zaten yapmayacaktık, baktık hala sıkıntılı napalim maskeyle kiyip evlilik hayatına geçeceğiz. Bu arada netten daha önce alışveriş yapmış kişilerin yorumları çok yol gösterici oluyor. Diğer türlü biraz kumar gibi.

Bir çok eşyamı internetten almışımdır. Hep de mağazalardan daha uygun fiyata ve sorunsuz alışverişler yaptım. Önemli olan aldığınız online alışveriş sitesinin/satıcıların güvenilir olması ve bildiğiniz markalardan modelleri iyice araştırarak almanız. Mobilyalarımı görerek aldım ama.

Ancak ben sizin şartlarınızda olsam hiç acele etmezdim. Durumlar netleşince alırdım. Zaten acil lazım olacak eşyaları bir günde bile alırsınız, gerekirse. Geri kalanı zamanla tamamlarsınız.

Bir de şu an kargocuları acil olmayan alışverişler için meşgul etmek doğru gelmiyor bana. Nikahı yakın zamanda olacak ve yeni evine geçecekler için değil elbette bu yorumum.

ben de dokunup elleşerek alamıyorum.
oğlana çorap almaya girdiğim lcw mağazasında kendimi ev ürünlerine bakarken buldum çorap almayı da unutup çıktım mesela.
kafam karışıyor mağazalarda filtreleme yapamadığımdan olsa gerek.
bir de e-mağazalar daha ucuz oluyor.

Paraniz hazir olsun yeter. Onumuzu göremedigimiz su donemde icinize sinmeden alışveris yapmayin.

Ben butun ev esyami 1 gunde almistim.
Modokoya gittik oglene kadar gezdik mobilyayi hallettik. Teknosaya gittik beyaz esyayi hallettik. Bir de zuccaciye... hali tencere tabak nevresim yorgan hepsi... sadece perdeyi ayrica hallettik.

Bir haftada hepsi geldi. Ki bu 10 sene oncesiydi.

Üzmek istemem ama bu sene pek düğün olacağını sanmıyorum.
Bence bekleyin.

Siz bakın, not alın sonra çıkar alırsınız. Şimdiden almanın faydası yok.

Bence dugunu 2021e erteleyin. Nisan mayis gibi yapin. Durumlar vahim cunku. Ceyizi de son birkac ay alirsiniz

Ağustos’ta düğün yapabileceğinizi zannetmiyorum
Durumlar kötüye gidiyor malesef. Paranız hazırsa eşya 3 günde hallolur

Paranı biriktir alması kolay
bi iki günlük koşuşturma sadece
Düğün tarihiniz kesin alınmadıysa şu durumda ertelenmesi daha mantıklı
bu yıl sonuna kadar 2 kişinin bile yanyana gelmesine izin verileceğini zannetmiyorum herşeyin başı sağlık

Nişanlınız yalnız yaşıyorsa birşey almayın direkt onun eşyalarıyla başlayın. Sonra yavaş yavaş alırsınız.

Paranı biriktir alması kolay
bi iki günlük koşuşturma sadece
Düğün tarihiniz kesin alınmadıysa şu durumda ertelenmesi daha mantıklı
bu yıl sonuna kadar 2 kişinin bile yanyana gelmesine izin verileceğini zannetmiyorum herşeyin başı sağlık
Tarih belli salon tutulmuştu

Yerinizde olsam esya almam hatta dugune de ertelerim.dun geceden sonra en iyi ihtimal haziran sonu gibi hastalik durur ama tam bitmez.hadi bitti diyelim agustostaki dugune kimse cesaret edip gelmez ki dugun salonlari gibi toplu yerlerin hemen acilacagini sanmiyorum.yerinizde olsam dugune ertelerim yada nikah yaparim.belki abartiyor diyeceksiniz ama durum ic acici degil.

Back
X