kızlar merak ediyorum çalışan hanımlar eşiyle işe beraber gidip beraber gelen hanımlar eşinizie sürpriz yada güzel şeyler yapmak istediğinize neler yapabilirisinz eve geldiğinde ...
Cicek bonnyfood tarzi seyleri sirketine yolluyorum. Seksi bir kiyafet aldiysam o tv izlerken giyip supriz yapiyorum. Hali saha basket gibi sizden bagimsiz yaptigi bir aktivite varsa o zaman evde hazirlik yapip supriz yapabilirsiniz. Yok her aniniz dipdibe geciyorsa onda yapacak bir sey yok.
ne biliyim hep burdada bahsediyolar ya eşim eve geldiğinde su süprizi yapıytorum diye bende biişey yapmak istedim ama beraber girdiğimiz için nasıl bir sürpriz yapabilirim merak ediyorum
ne biliyim hep burdada bahsediyolar ya eşim eve geldiğinde su süprizi yapıytorum diye bende biişey yapmak istedim ama beraber girdiğimiz için nasıl bir sürpriz yapabilirim merak ediyorum
Evde değil dışarda bir yemek süprizi yapabilirsiniz belki. Hep gitmek istediği bir film ya da tiyatroya bilet alıp bu akşam seni kaçırıyorum diyebilirsiniz. Bütçeniz elveriyorsa hafasonu kaçamağı ayarlayabilirsiniz. Misal fırsat sitelerinde kapadokyada jakuzili odalarda bir gecelik konaklamalar var uygun fiyatlara. Tabi bütçenize göre bu kaçamakların boyutu da değişebilir.
Evde dediğim gibi sadece sizden bağımsız aktiviteleri varsa bir hazırlık yapabilirsiniz gibi görünüyor.