Merhaba hanımlar herkese. 3 yıla yakın bi zamandır bir firmada çalışıyorum klasik beyaz yaka diyelim. İşime çok zor adapte oldum, zor alıştım, çünkü yabancı bi firma ingilizceyi geçtim lehçe, almanca bi sürü bilmediğim teknik terim vs. Neyse alıştım ve öğrendim mi derseniz evet.. Gelelim konumuza. Çalıştığım yerde 5 adet orta düzey yönetici var. Sadece 1 tanesi bayan ve sadece onun bizlerle üslubu berbat. Bir de onların bağlı olduğu bir yöneticimiz var. Zaten ikisi çok samimi olduğu gibi, toplantılarda vs bir ağızdan-ortak konuşurlar. Tabiri caizse çakal olduklarını zanneden 2 adet acımasız insanlar.. Ben artık o kadar sıkıldımki bunlardan uykularım kaçıyor adeta, çünkü psikolojik baskı var devamlı, sadece bana değil diğer tüm arkadaşlarıma. Sürekli herkesi yetersiz hissettirme, eleştirme, iyi de olsa beğenmeme, olumlu hiç birşey yok teşekkür bile. Suratlar hep asık. Geçen hafta bizim birimin konularıyla ilgili bi toplantı yapıldı, bizim birimde 2 kişiyiz fakat diğer arkadaşım insan olarak çok iyi çok seviyorum fakat iş konusunda zayıf gibi daha doğrusu bi anda gaza gelip çabuk sönen tiplerden, onun yapmadığı işleri bile ben de yapmamaışım gibi bi hava estirdiler o toplantıda, bişey demeye fırsat verilmiyor zaten.. Kendini savunamazsın, hep onlar haklıdır..En son zam döneminde sadece benden memnun oldukları söylendi ama pek inanamadım nedense. Yani uzun lafın kısası aşırı baskı altında çalışıyoruz tüm birim. Benim öğrenmek istediğim, bizim bağlı olduğumuz yönetici bir personel alacakmış fakat detay vermedi, biz de arkadaşımla fikir yürütüyoruz acaba bizden birini mi çıkartacaklar vs diye. Zaten hem ekonomi kötü, hem de iyi kötü 3 yıllık bi emeğim var, yukarda anlattıkkarıma göre çıkartılır mıyım hanımlar, yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.