bi gebelik sorunsalı da benden :/ var mı bi fikri olan kızlar bi bakar mısınız

greenliis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
227
89
48
Selam bayanlar internetten biraz baktım ama pek bişey göremedim bende buradan sizlere sorayım dedim 23 haftalık hamileyim eşimle cinsel ilişkiye ne zaman girsek ilişki sırasında acayip bi acı hissediyorum bu yüzden bir an önce bitsin istiyorum . Ya söylemesi ayıp utanıyorum ama, sanki o alan daralmış gibi zor giriyor ve ilişki esnasında çok acıtıyor. Bu durumda Doğuma kadar hiç yapmamakta olmaz daha çok zaman var ve soğumak istemiyorum eşler arasındaki bi bağ sonuçta , eşime de söylemek istemiyorum pinpirikli zaten direk çeker kendini var mı bu durumları yaşayan yada etrafında duyan neden olur ki

Ben yaşadım canım bebeğim 3.5 aylık oldu daha yeni düzeldi. Vajinal kuruluk oluyo bebişle alakalı bi şey değil hamilelik hormonlarından kaynaklanıyo.

Sen doğumdan sonra 40 gün ilişki olmuyo sonra ilişkiye girdiğinde gör asıl ben sonradan sonraya vajinusmus oldum sandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…