Bi gün birini boğazlicam

Hem bosanmis hem de hamile olabilir bir insan. İmkansiz mi? Degil.
Bir de su ayrintiyi soylemem lazim,elbette ki her saniye etrafa gulucukler sacamayabiliriz ancak toplum icerisindeyiz ve karsinizdaki insan keyifsiz oldugunuzu gorup noldu canim der yani. İnsansa demesi lazim. Demiyorsa ya kendisi insan degildir ya da sizi insan yerine koymuyordur ;) sebepsiz yere surat asmayin. Gulumsemeye calisin ara sira ki omrunuz uzasin.

Yeni yilda ve yeni hayatinizda mutluluklar :)

Hem bosanmis hem de hamile olabilir bir insan. İmkansiz mi? Degil.
Bir de su ayrintiyi soylemem lazim,elbette ki her saniye etrafa gulucukler sacamayabiliriz ancak toplum icerisindeyiz ve karsinizdaki insan keyifsiz oldugunuzu gorup noldu canim der yani. İnsansa demesi lazim. Demiyorsa ya kendisi insan degildir ya da sizi insan yerine koymuyordur :KK66: sebepsiz yere surat asmayin. Gulumsemeye calisin ara sira ki omrunuz uzasin.

Yeni yilda ve yeni hayatinizda mutluluklar :)
Konumu okunadiniz sanirim. belirttim ben çok iyiyim guluyorum.muhabbet ediyorum Ama yemek yerken yada iş yaparken de gülemem .
Demek istediğimi anlamamissiniz

Yaa ne güzel şeyler yazmissin.
Evet aslında beni sıkıntıya sokan ortamlardan uzaklaşıyorum. Beni seven gerçekten iyiliğimi isteyen arkadaslarima herşeyi anlattım ve bir daha da kimse bana soru sormadı. Ama o kadınlar yok mu hele bir kadın var evliliğmde benim bilmediğim şeyleri araştırmış bulmus.
Kocanın eski sevgilisini filan ben bilmiyorum o biliyo. Işte ister istemez enerjimi düşürüyorlar üzülüyorum:)
Es gec onu o kadin gibi insanlar var olan enerjsini de sömürür . Bir kac ters davran bir daha adini anmaz.

Konumu okunadiniz sanirim. belirttim ben çok iyiyim guluyorum.muhabbet ediyorum Ama yemek yerken yada iş yaparken de gülemem .
Demek istediğimi anlamamissiniz
Okumasam baska bir seyden bahsederim degil mi ;)
O zaman degistireyim,soyle anlatayim. Demek ki bu kadar insanin yuzunuzde gordugu baska bir sey var. Herkes ayni seyi soyluyorsa bir durup kulak vermek gerekir bence. Mutluysaniz yuzunuze yansimasi lazim dogal olarak. Ama yuzunuze bakan demek ki sizi mutsuz goruyor ve soruyor. Sorsunlar ne var ki? He deyin gecin siz de. Kolay yani

Laf almaya çalışıyorlar bence. Bazı insanlar birşeyin içini dışını iyice öğrenmeden rahat edemezler. Bir arkadaşım var boşandı güzel bir evde yaşıyor çalışmıyor. Ailesinin durumu iyi. Yardım ediyorlar. İnsanlar sürekli soruyor. Açıktan da soramıyorlar. Çalışmayı düşünmüyor musun. Ev kira mı falan. En sonunda çareyi emekliyim, gelirim var demekte buldu. Senin de boşanmanın ayrıntılarını bilmek istiyorlardır. Ben de boşandım. Anlaşamadık ondan diyorum soranlara. Ki gerçek. Hiç tatmin olmuyorlar. Tüm ayrıntıları bilmek istiyorlar. Dramatik bir şeyler duymak istiyorlar.

Laf almaya çalışıyorlar bence. Bazı insanlar birşeyin içini dışını iyice öğrenmeden rahat edemezler. Bir arkadaşım var boşandı güzel bir evde yaşıyor çalışmıyor. Ailesinin durumu iyi. Yardım ediyorlar. İnsanlar sürekli soruyor. Açıktan da soramıyorlar. Çalışmayı düşünmüyor musun. Ev kira mı falan. En sonunda çareyi emekliyim, gelirim var demekte buldu. Senin de boşanmanın ayrıntılarını bilmek istiyorlardır. Ben de boşandım. Anlaşamadık ondan diyorum soranlara. Ki gerçek. Hiç tatmin olmuyorlar. Tüm ayrıntıları bilmek istiyorlar. Dramatik bir şeyler duymak istiyorlar.
:)) 2ayda bitti ya anlasamadan olması mümkün değil 2 ayda ayrilinmaz geri barismam lazim. Barismiyorsam
kesin aldatildim yada dayak yedim. Dayak yediyse öyle 1 seferde de bırakılmaz.
Ay yazarken bunaldim :)))

Ben çok huzurlu ve mutluyum cidden. Ama insanlar huzurumu kaçırıyor sabah olacakta ise gideceğim diye içim sıkılıyor

Neden durgun neden bizle konuşmuyor yetmiyor mesaj atiyorlar. Aklımda evliligimle ilgili hiçbir konu yokken "ya canimm neden durgunsun" bunu soran 1 kerw sordu cvp alamadi daha sonra yine soruyor.cevap olarak içinden bol biipp lı kelimeler geçiyor disimdan" yok bisi canim gayet iyiyim"

O an yarın ne giysem yada o gömleği alsam mi diye düşünüyor bile olsam da onlara göre çok mutsuzum. Böyle yapmamam lazım insanlarla konuşmam lazimmis.
Dün bi hatun ayrildigimi bilebile hamile misin dedi
Hey kurban olduğum allah ım. Içimdeki acıyı aldın şunları da etrafimdan al

Ciddi anlamda soruyorum boşanan hanımlar taktiginiz ne Rica edicem takma, salla, boşver gibi alternatifler sunmayın:KK70: 3 ay oldu bitmiyorlar.
Bide bi özelliğim var. Cevaptan tatmin olmayıp üzerime geldiklerinde Ağlıyorum sinirlerim bosalinca tutamıyorum kendimi. Hop al sana rezillik onca insanın icinde. Gören o adama ağlıyorum zanneder.

Bi gün birini ciddi anlamda rencide edicem. Sonra gitsin tutanaklar gelsin ifadeler :halay:
Emin ol ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olduğun zaman omlardan kurtulacaksın ortadan kayboluvsklar

Yaa ne güzel şeyler yazmissin.
Evet aslında beni sıkıntıya sokan ortamlardan uzaklaşıyorum. Beni seven gerçekten iyiliğimi isteyen arkadaslarima herşeyi anlattım ve bir daha da kimse bana soru sormadı. Ama o kadınlar yok mu hele bir kadın var evliliğmde benim bilmediğim şeyleri araştırmış bulmus.
Kocanın eski sevgilisini filan ben bilmiyorum o biliyo. Işte ister istemez enerjimi düşürüyorlar üzülüyorum:)

Himm onlar kötü niyetliymiş gerçekten. Bunlara fazla malzeme vermeden susturmak lazım aslında.

Ben çok huzurlu ve mutluyum cidden. Ama insanlar huzurumu kaçırıyor sabah olacakta ise gideceğim diye içim sıkılıyor

Neden durgun neden bizle konuşmuyor yetmiyor mesaj atiyorlar. Aklımda evliligimle ilgili hiçbir konu yokken "ya canimm neden durgunsun" bunu soran 1 kerw sordu cvp alamadi daha sonra yine soruyor.cevap olarak içinden bol biipp lı kelimeler geçiyor disimdan" yok bisi canim gayet iyiyim"

O an yarın ne giysem yada o gömleği alsam mi diye düşünüyor bile olsam da onlara göre çok mutsuzum. Böyle yapmamam lazım insanlarla konuşmam lazimmis.

Ciddi anlamda soruyorum boşanan hanımlar taktiginiz ne Rica edicem takma, salla, boşver gibi alternatifler sunmayın:KK70: 3 ay oldu bitmiyorlar.
Bide bi özelliğim var. Cevaptan tatmin olmayıp üzerime geldiklerinde Ağlıyorum sinirlerim bosalinca tutamıyorum kendimi. Hop al sana rezillik onca insanın icinde. Gören o adama ağlıyorum zanneder.

Bi gün birini ciddi anlamda rencide edicem. Sonra gitsin tutanaklar gelsin ifadeler :halay:
Canım iyiyim cevabı onları tatmin etmez ki. Onlara felaketim çok kötüyüm her gece ağlıyorum demen lazım yoksa dedikodu malzemeleri nerden gelecek. Hiç konuşmamak daha iyi yani cevapsız kal belki işe yarar. İnsanlar çok meraklı başkasının hayatını deşme konusunda. Elde edene kadar durmazlar.

Canım iyiyim cevabı onları tatmin etmez ki. Onlara felaketim çok kötüyüm her gece ağlıyorum demen lazım yoksa dedikodu malzemeleri nerden gelecek. Hiç konuşmamak daha iyi yani cevapsız kal belki işe yarar. İnsanlar çok meraklı başkasının hayatını deşme konusunda. Elde edene kadar durmazlar.
Belki de kötüyüm demem lazım gerçekten. Bir doktor dedi ki. O kadar mutsuzlar ki kendi hayatlarından başka mutsuz hayat görmek istiyorlar.
O yüzden sorarlar dedi. Gerçekten de dogruymus

Evlenmeyi çok buyuk bir basari sanan insanlar bosanmayida ayni oranda basarisizlik ve kayip olarak goruyor. Sonra iste ortalik kocisimda kocisim diyen keki kabardigi kadar mutlu olan sacma sapan insanlar doluyor.

Evlenmeyi çok buyuk bir basari sanan insanlar bosanmayida ayni oranda basarisizlik ve kayip olarak goruyor. Sonra iste ortalik kocisimda kocisim diyen keki kabardigi kadar mutlu olan sacma sapan insanlar doluyor.
Hiç sormayın bi gün kusucam kocam şöyle kocam böyle muhabbetlerinden.

Hiç sormayın bi gün kusucam kocam şöyle kocam böyle muhabbetlerinden.
Cevremde boyle insanlar pek yok. Vunku boyle insanlari cevremde barindirmiyorum. Nezaket cok abartilan bir davranis. O kadarda gerekli degil.ozellikle sinir sisteninizi yipratan insanlara karşı gostermek zorunda degilsiniz. Yol verin gitsinler.

bence brini ortalıkta haşlaki hata açık açık söyle hamilemisin diyenle başlayabilirdin aslında tutanak ifade ne olursa boşver

Ben boşandığımda yıllardır eşinin çalışmadığından yakınan bir arkadaşım bana ayy yazık kıyamam neden boşandın demişti. Bende çalışmıyor (ki çalışılıyor sebep başka) beslemekten biktim sanada tavsiye ederim demiştim :) bunun gibi şeyler....

Back
X