- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Beni aldatığı konuyumı anlatsam?bana vurduğu konuyumu anlatsam? sabahlara kadar içip içip eve geldiğini mi anlatsam? Kızıma ilgi göstermediğini mi anlatsam? bana hayvan muamelesi yaptığını mı anlatsam? Bana sürekli kızıp bağırır aşağılar hiç bir zaman bana bir sevgi sözcüğü bile söylemedi hangi konuyu anlatsam anlatsam anlatsam bitmezki. Gidecek bir yerim yok param yok. Kızımdan başka hiç bir şeyim yok. Defalarca ailemin yanına gittim hepsindede beni koca evine yine gönderdiler. Bir gün kendi paramı kazanıp gidecem.Sana bunları söyletecek kadar ne yaptı ki ? Cani sözü hafif bir söz değil çünkü
Boşanma davası açmayacam ki. Eşyalarımı toplayıp gidecem buralardan. Onun fikrini sormayacam defalarca boşanmak istedim beni öldürmekle kendini öldürmekle tehdit etti piskopat.Tabi parasal durum önemli. Birde adamın vereceği tepki.
Sözümü geri alıyorum cani sözü az bile kalır buna o zaman kabusun vücut bulmuş hali adam resmenBeni aldatığı konuyumı anlatsam?bana vurduğu konuyumu anlatsam? sabahlara kadar içip içip eve geldiğini mi anlatsam? Kızıma ilgi göstermediğini mi anlatsam? bana hayvan muamelesi yaptığını mı anlatsam? Bana sürekli kızıp bağırır aşağılar hiç bir zaman bana bir sevgi sözcüğü bile söylemedi hangi konuyu anlatsam anlatsam anlatsam bitmezki. Gidecek bir yerim yok param yok. Kızımdan başka hiç bir şeyim yok. Defalarca ailemin yanına gittim hepsindede beni koca evine yine gönderdiler. Bir gün kendi paramı kazanıp gidecem.
Demişsin psikopat diye terketmek çözüm olmaz daha kötü sonuç doğurabilir. Başka çözüm yolu bulmak lazım.Boşanma davası açmayacam ki. Eşyalarımı toplayıp gidecem buralardan. Onun fikrini sormayacam defalarca boşanmak istedim beni öldürmekle kendini öldürmekle tehdit etti piskopat.
Evet bu adamla iki yıldır evliyim hayatımı mahvetti. Piskoloğa gitmeme bile izin vermiyor. Alt kattaki markete inmeme izin vermiyor. Perdeyi açmama izin vermiyor.Sözümü geri alıyorum cani sözü az bile kalır buna o zaman kabusun vücut bulmuş hali adam resmen
Allah senden de razı olsun çok sağol.Allahim yardimcin olsun tez zaman da seni ve bebegini feraha ulastirsin sizin icin dua edicem.
Çocuğu eşim çok istiyordu bende salaklığımdan yaptım zaten biri bana bir iki güzel söz söyledimi sazan balığı gibi atlıyprum ama iyiki yapmışım diyorum onu çok seviyorum o olmasaydı delirirdim.Yazmayayım diyorum ama dayanamadım yine. 2 senelik evlisin çocuk var. Çocuk niye böyle bir evlilige? Nereden buluyorsunuz bu cinsleri?
Canım ben mardindeyim. bizim burda boşanma yoktur. varsada çok azdır kadınlar köledir erkekler ne dese odur. erkek kadın ayırımı çok yüksektir. Ama bazıları için bu böyle bazıları çok eşit iyi insanlar. benim ailem öyle değildi ama onlarda insanların sözünden o hale geldiler. Benim için kadın erkek eşittir ben köle yada bir tutsak değilim benimde isteklerim var. Ben böyle bir hayata tahammül edemem burdakilere yaşadıklarımı söylüyorum. Diyorlar ki "e evlenmişsin idare edeceksin başka çaren yok" hepsi aynı mantıkta benden daha kötüleri de var. ama onlar kabullenmiş iğrenç hayatlarını. ben kabullenemem.Yazmayayim diyorum ama ben de dayanamadım yine. Çocuk olmuş , nasip olmuş ki olmuş. Napsin kadincagiz geri mi soksun?
Ailenizle işin ciddiyetini iyice konuşsanız. Beni almayacaksaniz kadın sığınma evine gideceğim felan deseniz yine mi kestirip atarlar? Allah en yakın zamanda bir çıkış kapısı acsin, yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?