Saç Rengi ve Saç Boyama bi hata ettim :(

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
gittim saçımı kızıla boyadım.ama diplerde beyaz olduğu için dipler kıpkırmızı duruyor
yarın bu halde işe gidemem acilen çözmem lazım
ne renge boyasam kapanır.fikri olan varmı

gittim saçımı kızıla boyadım.ama diplerde beyaz olduğu için dipler kıpkırmızı duruyor

canım kızılı kapatamazsın hiç bi renkle.bi süre sonra tekrar akar

geçmiş olsun canım,dün günümüz vardı bir arkadaş tam senin dediğin şekilde geldi yanımıza.kötü görünüyor tabii ama çözüm nedir bilemeyeceğim.inşallah bilen vardır:34:

geçmiş olsun canım,dün günümüz vardı bir arkadaş tam senin dediğin şekilde geldi yanımıza.kötü görünüyor tabii ama çözüm nedir bilemeyeceğim.inşallah bilen vardır:34:

merhaba egem nasılsın?
sorma ya çok kötü oldu bide iş var yoksa kalsın diyeceğimde

hımm koyu bı renge boyasan kapanır dye dusunuyrm ama gdıp bı kuafrden ogrenebılırsın canm:18:

koleston aşk alevi

bildiğin kırmızı :ssz:

evet biliyorum ben de boyadım.hatta bi ara diplerim bayaa bi çıkmıştı boyamıcam dedim ama boyayınca diplerim çok açık diğer kısmı koyu kızıl oldu çok kötü durmuştu ama bi şekilde idare ettim :ssz::ssz:
bence eğer imkanınız varsa bi kuaföre gidin.en iyi çözümü onlar bulur.ama eğer ben hangi ton olursa olsun kabul ediyorum derseniz açık kahveye boyayın.en azından bi süre idare eder.

merhaba egem nasılsın?
sorma ya çok kötü oldu bide iş var yoksa kalsın diyeceğimde

iyiyim canım,kızın ve sen nasılsınız:16:

bizim arkadaş kapalı dışarıda,hanımlar arasında açıyor başını,onun için pek sorun değil de sen kuaföre gitsen çözüm bulurlar sanırım:34:

Böyle mi?
$kirmizi_renkli_sac.webp $kirmizi_renkli_sac.webp

Kızıl kahve iyidir ya kapatır biraz ama 2 hafta sonra yapın iyice aktığı kadar aksın.
Kızıl kahveye boyayıp bakım yapmaya başlayın :34:
Ben siyahtan kızıl kahveye döndün saçlarım yandı orielle açınca uçlarını kendim aldım bakım yapmaya başladım toparladı hızlı uzamaya başladı sanki :23:

Arkadaşlar diyor ÇatlakB saçına bi b.k sürmediğin kaldı :40::40:
Fazla takıntılıyımda.
Kızıl kahveden önce bi tane bile kırığım yoktu şuan var onlarla mücadele ediyorum :10::10:

Kızıl kahve iyidir ya kapatır biraz ama 2 hafta sonra yapın iyice aktığı kadar aksın.
Kızıl kahveye boyayıp bakım yapmaya başlayın :34:
Ben siyahtan kızıl kahveye döndün saçlarım yandı orielle açınca uçlarını kendim aldım bakım yapmaya başladım toparladı hızlı uzamaya başladı sanki :23:

Arkadaşlar diyor ÇatlakB saçına bi b.k sürmediğin kaldı :40::40:
Fazla takıntılıyımda.
Kızıl kahveden önce bi tane bile kırığım yoktu şuan var onlarla mücadele ediyorum :10::10:

aynı durumdayım canım
saçlar yanık yanık kızıl kahvemi kahvemi ???
hiç kuaföre gidip bekleyesim yok

iyiyim canım,kızın ve sen nasılsınız:16:

bizim arkadaş kapalı dışarıda,hanımlar arasında açıyor başını,onun için pek sorun değil de sen kuaföre gitsen çözüm bulurlar sanırım:34:

çok şükür aynı bidiğin gibi bir yaramazlık yok
kuafre gitmek bişey değil beklemek öldürüyor beni

Koyu kahve boya alın önce uçlara sürün uçlara sürme işlemi bittikten sonra diplere sürün kapanır beyazınıZ varsa her zaman saçınızı bu şekilde boyamalısınız önce uçlar sonra dipler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

numaranı söylersen sana yardımcı olabilirim..

ve saçını anlat nasıl görünüyor rengi memnun değilmisin..

Back
X