• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi ilişki böyle bi sebepten biter mi ama

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
sınava hazırlık sürecindeyim kitaptan çalışmam bitince netten soru çözüm videoları izlerim, soru çözümlerinin olduğu gruplara katılırım. Sınava evde hazırlanmanın verdiği sıkıntı bile erkek arkadaşımın bilgisayara geçmemi istememesi kadar rahatsız etmez. 4yıllık ilişki bu sebepten biter mi ya? Bilgisayara geçiyosun diye biter mi? bugün sabahtan akşama kadar konuşmadık bile, 2 3 saat önce konuştuk ve artık bu işin böyle yürümeyeceğini beni kısıtlamasından hoşlanmadığımı bi kez daha söyledim ona ve kendime hakim olamayıp'' Ayrılalım ikimizde birbirimizi çekemiyoruz artık '' cümlesini de. Bi tartışmada alttan alan insan ayrılma işine sen bilirsin dedi, şaka gibi. hakkını da helal etmedi bana.. İşin ciddiyetini de anlamamış gibiydi. İlişkimizi hiçbir şekilde oyuncak etmeyen biz, ilk kez ayrıldık. bugüne kadar içimize attığımız o kıvılcımlar mı büyüdü de mi çıktı bu yangın bilmiyorum, tek bildiğim bu telefonu açmak istemediğim. Ama nasıl geçiririm bigünü daha onunla konuşmadan? çok karışığım çok şaşkınım../B]

var var ben tribime devam etsem de mesajlarına karşı koyamadım ertesi akşam konuştuk sorunlarımızı çözmeye çalıştık iyi gidiyor ama aşkın tuzu biberi denilen bu kavgalar olmasaaaa

Iyi misiniz simdi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X