İkili İlişkilerde Bencil, Duygusuz, Umursamaz, Bağlanma Problemleri Olan Bi Kadına Dönüşmek...

Leydim sen bu değilsin biliyorsun değil mi
Bu durumun geçici olduğunu sende biliyorsun.
Sadece yaşından daha olgun olduğun için fazla sorguluyorsun kendini
Yapma! bunun sana bir faydası yok inan.
Akışına bırak herşeyi
Başka bişi yazardımda banlanmıyım :KK70:

Seviliyorsun :KK200:
 
korkuyor musunuz, mükemmeliyetçi misiniz, beklentilerinizin gerçekçiliğinde mi sorun var ?.. yoksa hayatınızın başka alanlarındaki bir sorunun yansıması mı?.. bu konuda psikologa gitmeniz gerektiğini düşünüyorum . daha detaylı görüşür daha detaylı saptamalarda bulunulur. bencillik duygusuzluk olduğunu sanmıyorum satır aralarına baktığımda. bunu irdelemeniz bile güzel sonuçta.
 
Şu soruya evet cevabını gözüm kapalı verebildigim, biz gittigimiz yeri kendimize benzetiriz dedigim adam tarafından aldatıldım Astoria, durum tam olarak olmasa da büyük ölcüde bu.

Aldatılmanın kırgınlıgı falan degil yasadıgım, oraları gectim coktan. Ama o soruya bi daha asla evet cevabını verememekten, oyle bi insanın varolmamasından, daha da kotusu varolsa bile benim artık evet diyemeyecek kadar duygusuz ve bencil bi insana donustugumden korkuyorum.

Ben de aldatıldım, seninle benzer duyguları taşıyorum o anlamda. Klişe bir metafor olacak ama elma çürük çıktı diye elma yemekten vazgeçmedim. Sen bütün elmalar çürük çıkabilir diyorsun.
 
Leydim sen bu değilsin biliyorsun değil mi
Bu durumun geçici olduğunu sende biliyorsun.
Sadece yaşından daha olgun olduğun için fazla sorguluyorsun kendini
Yapma! bunun sana bir faydası yok inan.
Akışına bırak herşeyi
Başka bişi yazardımda banlanmıyım :KK70:

Seviliyorsun :KK200:

Banlanma banlanma öhöm anladım ben seni :KK70::KK70: Sen de seviliyosun kocaman ❤❤❤

Hakikaten kaç senedir tanıyosunuz beni, bu ben degilim di mi ya? Fabrika ayarlarıma dönücem bi noktada herhalde :KK64:
 
Back
X