Merhaba arkadaslar benim için büyük ama sizin için eminim ki küçük bi problemim var. Sevgilim denen şahısla 4 yıldır beraberiz. 2 yıldır da aynı evde kalıyoruz. Ama su son 6-7 aydır aramiz bi hafta iyi bi hafta kötü. Varsa yoksa arkadaşları. Benim yanımda elinden telefonunu hiç birakmiyo biri olduğu için değil tek bildiği oyun. Gece ders calisicam diye uyumuyo bi uyaniyorum elinde telefonla oyun oynuyo. Neyse dün akşam yemeğe çıktık tam ilk lokmayı aldım dedi ki gece arkadaşlarla dışarı cikicam. Bende şimdi git istersen ben eve giderim kendim dedim trip atmaya başladım. İki uç laf attı konuşalım falan diye ama ben sınır oldum artık neden diye sorucak olursanız normal insanlar gibi akşam saatlerinde cikmiyo dışarı ne varsa 12 den sonra dışarı da artık. Yemeği yedik ben kalktim hemen ben önde bu arkamda yuruyoruz, elimi tuttu ben seni nerde aldattim da böyle davraniyosun arkadaşlarımla dışarı cikicam dediğimde hep böyle yapiyosun bi sen yoksun benim hayatımda falan dedi. Bende iyice sinirlendim. Kızdı oda tabi elimi bıraktı eve geldik. Hala konuşmuyoruz. Sizce bizim sonumuz var mi? Ya da ben napmaliyim, hatalı miyim?