- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Amin.Canim benim ibretlik kisileri gorunce mide bulantisini onemsemez oldum allah baska dert vermesin
Dimyattaki Pirince selam söyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin.Canim benim ibretlik kisileri gorunce mide bulantisini onemsemez oldum allah baska dert vermesin
İkimiz karar verdikbirlikte yaşamanın mahiyeti önemli burda bence..
siz ikiniz karar vererek aynı eve mi çıktınız.. yoksa siz sevgilinizin öğrenci evinde mi birlikte yaşıyorsunuz?
He canim he. İsine bak. İyyy hemcinslerimden tiksindim sizin yuzunden
Amin.
Dimyattaki Pirince selam söyle.
Hayırdır?
Aslında evdeki ekşiyen bulgur çok daha tiksindiricidir.kendinden kaynaklı olmasın o???
Bir dr.a görün
Nerdeymiş o şemsiye bi de bakayım sen bana.A.s sende Semsiyeden uzak dur
Nerdeymiş o şemsiye bi de bakayım sen bana.
İkimiz karar verdik
O zaman şemsiyeyi sen düşün. Beni germiyor senin derdin.Pirinci hayal ettigin yerde
O zaman şemsiyeyi sen düşün. Beni germiyor senin derdin.
Haydi kal sağlıcakla.
Nimete oyle denirmi kiz. Allah carpar dicem ama bunfan daha cok yamuk yorum yapamazsin
O ogrenci ben çalışıyorum o beni arkadaslarinin yanına götürmez ki hiçÖğrenci misiniz, o kısmı anlamadım. Ders çalışıyor falan yazmışsınız da.
Eğer öyleyse yorumum farklı olacak. Öğrencinin hayat tarzı da arkadaşlarının hayat tarzı da düzensiz oluyor. Ben ki arkadaşlarım arasında en düzenli kişiydim, beni de son yılda yoldan çıkardılar.
Geç çıkmalarını, gece oyun oynaşarını bu şekilde düşünebilirsin, sen çok düzenli işen ama seni rahatsız eder elbette, sen de çık onla dışar, olmaz mı
Neden götürmez? Sizin de orada olmamanızı gerektirecek ne gibi bir arkadaşlık ilişkileri var?O ogrenci ben çalışıyorum o beni arkadaslarinin yanına götürmez ki hiç
asiği olarak düşün bence bunları, yapacak da pek bir şey yok.O ogrenci ben çalışıyorum o beni arkadaslarinin yanına götürmez ki hiç
Erkek arkadaşlarının evine gittiğini orda benim isim olmadığını soylerNeden götürmez? Sizin de orada olmamanızı gerektirecek ne gibi bir arkadaşlık ilişkileri var?
Kavga ettik odaları ayirdik zaten, konusmuyoruz, ayrıldık galiba bu defa ciddi ciddi. Ama pişman da değilim arkadaşlarını benden daha fazla el üstünde tutuyodu nasılsa. Herkes kendi hayatını yaşayacak artık bakalım sonumuz ne olacakO zaman öğrenci kl
asiği olarak düşün bence bunları, yapacak da pek bir şey yok.
Erkekler normalde de çok sıkıya gelmiyorlar zaten, öğrenci ise arkadaş çevresi de onun gibidir, o yüzden çok seçenek de yok.
Boşver sen onu
Neden? Erkek arkadaşları ne yapıyor o evde? Arkadaşları ahlaksız mı, arkadaşlarının sevgilisine sarkacaklar? Sevgilin seni sallıyor olabilir mi?Erkek arkadaşlarının evine gittiğini orda benim isim olmadığını soyler
Neden? Erkek arkadaşları ne yapıyor o evde? Arkadaşları ahlaksız mı, arkadaşlarının sevgilisine sarkacaklar? Sevgilin seni sallıyor olabilir mi?
Tamam arkadaşlarıyla zaman zaman başbaşa vakit geçirebilir, elbette, her an aynı insanlarla görüşeceksiniz diye bir kural yok.
Ama arkadaş ortamına 4 yıllık, aynı evde yaşadığı sevgilisini sokmuyorsa, ortada bir sıkıntı var.
Sen neden sesini çıkarmıyorsun, bu duruma. Sevgilim beni arkadaş ortamına sokmasa, feci olay çıkarırım.