bi iliski klasigi diyelim biz buna. fikir lazim!

evlenmeden aynı evde yaşamak heyecanı söndürür. evli erkekle bekar erkeğin sorumluluk yüklenişi aynı değil. keşke hiç birlikte yaşama olayına girmeseydiniz. daha baştan yüzgöz olmuşsunuz.

Öğrenci misiniz, o kısmı anlamadım. Ders çalışıyor falan yazmışsınız da.

Eğer öyleyse yorumum farklı olacak. Öğrencinin hayat tarzı da arkadaşlarının hayat tarzı da düzensiz oluyor. Ben ki arkadaşlarım arasında en düzenli kişiydim, beni de son yılda yoldan çıkardılar.

Geç çıkmalarını, gece oyun oynaşarını bu şekilde düşünebilirsin, sen çok düzenli işen ama seni rahatsız eder elbette, sen de çık onla dışar, olmaz mı

Öğrenci misiniz, o kısmı anlamadım. Ders çalışıyor falan yazmışsınız da.

Eğer öyleyse yorumum farklı olacak. Öğrencinin hayat tarzı da arkadaşlarının hayat tarzı da düzensiz oluyor. Ben ki arkadaşlarım arasında en düzenli kişiydim, beni de son yılda yoldan çıkardılar.

Geç çıkmalarını, gece oyun oynaşarını bu şekilde düşünebilirsin, sen çok düzenli işen ama seni rahatsız eder elbette, sen de çık onla dışar, olmaz mı
O ogrenci ben çalışıyorum o beni arkadaslarinin yanına götürmez ki hiç

O zaman öğrenci kl
O ogrenci ben çalışıyorum o beni arkadaslarinin yanına götürmez ki hiç
asiği olarak düşün bence bunları, yapacak da pek bir şey yok.
Erkekler normalde de çok sıkıya gelmiyorlar zaten, öğrenci ise arkadaş çevresi de onun gibidir, o yüzden çok seçenek de yok.
Boşver sen onu

O zaman öğrenci kl

asiği olarak düşün bence bunları, yapacak da pek bir şey yok.
Erkekler normalde de çok sıkıya gelmiyorlar zaten, öğrenci ise arkadaş çevresi de onun gibidir, o yüzden çok seçenek de yok.
Boşver sen onu
Kavga ettik odaları ayirdik zaten, konusmuyoruz, ayrıldık galiba bu defa ciddi ciddi. Ama pişman da değilim arkadaşlarını benden daha fazla el üstünde tutuyodu nasılsa. Herkes kendi hayatını yaşayacak artık bakalım sonumuz ne olacak

Erkek arkadaşlarının evine gittiğini orda benim isim olmadığını soyler
Neden? Erkek arkadaşları ne yapıyor o evde? Arkadaşları ahlaksız mı, arkadaşlarının sevgilisine sarkacaklar? Sevgilin seni sallıyor olabilir mi?
Tamam arkadaşlarıyla zaman zaman başbaşa vakit geçirebilir, elbette, her an aynı insanlarla görüşeceksiniz diye bir kural yok.
Ama arkadaş ortamına 4 yıllık, aynı evde yaşadığı sevgilisini sokmuyorsa, ortada bir sıkıntı var.
Sen neden sesini çıkarmıyorsun, bu duruma. Sevgilim beni arkadaş ortamına sokmasa, feci olay çıkarırım.

Neden? Erkek arkadaşları ne yapıyor o evde? Arkadaşları ahlaksız mı, arkadaşlarının sevgilisine sarkacaklar? Sevgilin seni sallıyor olabilir mi?
Tamam arkadaşlarıyla zaman zaman başbaşa vakit geçirebilir, elbette, her an aynı insanlarla görüşeceksiniz diye bir kural yok.
Ama arkadaş ortamına 4 yıllık, aynı evde yaşadığı sevgilisini sokmuyorsa, ortada bir sıkıntı var.
Sen neden sesini çıkarmıyorsun, bu duruma. Sevgilim beni arkadaş ortamına sokmasa, feci olay çıkarırım.

bence aldatma sinyalleri var gibi...

Back
X