Bi insan neden çok değer verirken birden ilişkiyi keser?

Benimde pesimden senin gibi biri kossa , bende umursamaz olurum ..
cevap vermezdim..

neden bukadar usteliyosunki?
Sana cevap vermeyene , sen hic yazma.
senle konusmayana sen hic konusma..

Senin gibilerden kendimizi korumamız lazım yahu. 15 yaşında mısın sen? Birine karaktersiz demek kolay bir şey mi sanıyorsun? Karakterliymiş demek ki koymuş noktayı, bence uğraşma. Şımarıklık edip birdaha yazma demeyi biliyorsan sonuçlarına da katlanacaksın.

Sen zaten adım atmışsın, çocuk seni umursamamış.
Bundan sonra yaptığın herşey zararına olur, bırak uğraşma bence.

Bencede koru kendini benim gibilerden..

karaktersizsin demişsin oda kırılmış cevap bu..

Bunu deme sebebın onemlı,ayrıntılı olarak yazman lazım bıze

Bulusmaya 1 saat gec geldi ve sinava hazirlanicaktik, birden kalkti gitti yanimdan, sonra yine geldi cantasini almaya isim var diyip arkadasiyla gitti, aksam o hallerinin sebebi neydi diyip yaptiklarini anlatinca cevap vermedi, heyy neden cevap vermiyosun diyincede yemek yicem ondan dedi.. sinir oldum, cok karaktersizsin biliyosun dimi dedim.. oyle yani

Sorun asla sende değil.
Ama ne yazık ki bunun bilincine varıp da ona hiçbir şey dememen gerektiğini kestirememişsin.

Bazı insanlar sorunlu oluyor.
Düzeltemiyorsun.
Zaten dengesizmiş işte.
Dengesizliği bu raddeye varan birinden değer görmeyi bekleme.
Kelimelere çok inanma. Eyleme bak.
Salla bu herifi.

Az bile demişsin ama en iyisi sessiz kalmak ve iletişimi kesmektir böyle bi tiple.
Çünkü inan bana ona ne dersen de boş.
Kafası basmaz. Seni dikkate almıyor zaten.
Umursamaz.

Ozur dilemek, yuzyuze konusmak sacma mi olur diyosun?

Birbirinizden cok zit konusuyosunuz kafam karisti :)

Ozur dilemek, yuzyuze konusmak sacma mi olur diyosun?

Birbirinizden cok zit konusuyosunuz kafam karisti :)
Şaka gibisin cidden. Sana inanamıyorum şu an.
Çok mu aşıksın nesin? Nasıl mantığını bu kadar geri plana atabiliyorsun?!
Bu insan seni zerre önemsemiyor.
Yaptığı şey için esas o özür dilemeli.
Açıklama yapmalı.
Ama aksine, sen özür dilemeyi düşünüyorsun.
Bu kendini hiçe saymak, küçük düşmek demektir.
Böyle birine daha ne değer veriyorsun anlamadım ben.

Hayir sey demek istedim, biri kisim insan senin gibilerden korunmamiz lazim!!! Git ozur dile!! Gibisinden yazinca kafam karisti, yoksa bende hakli oldugumu dusunuyordum

Hmmm o zaman ilişkinizin samımıyetıne dayanarak ve o an sınırle söylemiş oldugunu bılıyordur,ustune düştükçe aklı sıra ders verecek,zamanında sevgılıme haddini bıl vs demiştim,darıldı,sonra aradım açmadı vs vs,ee dedım sen bılırsın,tamam kız ,sınırlen vs ama boyle bıtırme moduna getırmesı tamamen sacmalık,son kez arıyorum deyıp aradım açmadı,keyfin bilir daha da ısım olmaz dıye msj attım,on gun ses çıkmayınca bu aradı vs,kısa kısa cevaplar verdım,gördüğüm yerde takmıyormuş gıbı davrandım,kendı geldı çok büyüttük dıye,boylelıkle o bana trıp atılmayacagını ogrendı,bende ona hakaret etmemeyı,demem oki,ozur dıleme,zaten bunu kabul etmeye meyıllı adamı iletişimde kalırdı,poposu kalkmış,uzak dur,kendı donecek,sımdı ustune düştün de,kovalama,kaçmaya başla,bırı kaçtımı Allah Allah bunu nıye kaçıyor vardır bırbıldıgı deyıp kovalamaya kodlanmıs genetıgımız,kendıhalıne bırak,arama sorma,trıp atma,yazarsa kısa kısa cvp yaz,ok tmm gıbı,ararsa tam çıkıyorum de,görünce gormemısın gıbı davran,aklı basına gelır

Hayir sey demek istedim, biri kisim insan senin gibilerden korunmamiz lazim!!! Git ozur dile!! Gibisinden yazinca kafam karisti, yoksa bende hakli oldugumu dusunuyordum
Aynen yahu,ne dıleyecen,sen aradıkça o haklı olmasada haklı oldugunu düşünecek,hıc alttan alma

Madem karaktersiz diyorsunuz gerçekten de öyle demişsiniz neden üzülüyorsunuz o zaman hem dğer veriyor diyorsunuz hem karaktersiz diyorsunuz çelişiyorsunuz söylediklerinizde bitmiş artık yapacak birşey yok bir daha aramayın dönmeyin sanırım küçüksünüz daha hayatınızdaki illa o olacak diye bir kural yok istemiyor demek ki daha fzla yazıp küçük düşmeyin gözünde.

Ikinizin de buyumeye ihtiyaci var...

Ozur dileyeceksen dile, ancak barismak icin degil, birisine karaktersizsin demenin ne kadar agir birsey oldugunu artik ogrendigin icin,

O ise karsilikli oturdugu kisiye deger vermedigi herhangibiri olarak gorse dahi bu kadar kaba, umursamaz ve bencil yaklastigi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…