Yaptığı hiçte normal değil,birden iletişimi kesmesi falan. Ya bir insan birini hayatında istemiyorsa adam gibi söylemeli ki karşı tarafta umutlanmasın.Bir şey demeden hayatından çıkıp gitmeler kızdırıyor beni! Sizin de hatanız var,ben çok kızsam sinirlensem dahi "karaktersizsin,keşke hiç tanımasaydım"diye şeyler demem.
Valla ben kızınca sözlüme neler neler dedim de bırakmadı beni. Sadece karaktersizsin lafı ile olacak şey değil insanın sevdiğinden kopması. Belli ki aman aman bir duygusu yokmuş sana karşı, bu lafında noktasını koymuş, belki de bahanesi olmuş. Erkeklerinde seviyorum, en yakınım ol gibi cümlelerine pek kulak asma, gerçekten sevgisini gösteriyor mu bunlara dikkat et. Seninde aklında bulunsun attığın mesaja cevap gelmiyorsa, asla 2. mesajı atma. Böyle yaptığın sürece değer görmezsin. Daha güzel ve aşk dolu ilişkilere sakla kalbini ve beynini böylesi çok daha güzelAyni okuldayiz, beni sevdigini, aramiza sogukluk girmesini istemedigini, en yakini olmami istedigini soyluyodu, bi gun tartistik biraz, ben ona karaktersizsin, bi yaptigin bi yatigini tutmuyo dedim, gercektende oyle..
Sonra birden hic konusmamaya, mesaj atmamaya basladi, benimle konusmama karari mi aldin dedim, hee oyle gibi sacma bi cevap verdi, sonra kus muyuz dedim cevap vermedi, 2 3 mesaj daha attim baya usteledim sevdigim birisin boyle yapma dedim, yine cevaplamadi, en son keske seni hic tanimasaydim, temin yaptigin gibi yap bisey yazma, bi daha da yuzume bakma yazdim, onada cevap vermedi.
Sonrasinda ne sinifta konustu ne bi mesaj atti, kesti atti hayatindan beni
Neden boyle oldu sizce?
Bana biri gelecek karakterisiz diyecek yok ya. Eşim söylese evden atarim az bile yapmisAyni okuldayiz, beni sevdigini, aramiza sogukluk girmesini istemedigini, en yakini olmami istedigini soyluyodu, bi gun tartistik biraz, ben ona karaktersizsin, bi yaptigin bi yatigini tutmuyo dedim, gercektende oyle..
Sonra birden hic konusmamaya, mesaj atmamaya basladi, benimle konusmama karari mi aldin dedim, hee oyle gibi sacma bi cevap verdi, sonra kus muyuz dedim cevap vermedi, 2 3 mesaj daha attim baya usteledim sevdigim birisin boyle yapma dedim, yine cevaplamadi, en son keske seni hic tanimasaydim, temin yaptigin gibi yap bisey yazma, bi daha da yuzume bakma yazdim, onada cevap vermedi.
Neden boyle oldu sizce?
bir de neden diye soruyorsun ya. iletişim sıfır vazgeç bu adamdan sen..
Bana biri gelecek karakterisiz diyecek yok ya. Eşim söylese evden atarim az bile yapmis
Haketti ama, bulusmamiza 1 saat gec geldi ve beni oyle birakip gitti birden hic bisey yokken, isim cikti dedi sonra, sinir oldum
Kavganın da bi üslubu vardır arkadasım bu nasıl bi savunma. Kavga edersin aptal dersin nefret ettigini söylersin. Karaktersizlik ne demek. Simdi adam kadina sinirlense o... Dese bide karşına geçip ay sen sinirlenince hakaret emiyo musun dese bu mantıklı mıdır. Bazı sözler ağırdır kişiliğe hakaret yapılmaz bunun savunması da sinirliyken söyledim olamaz. Insana saygı diye bi kavram varSen hic sinirlenip hakaret etmiyo musun? Karaktersizlik yapti ki dedim, basta hallerinin sebebi ne diye konusmaya bile calismistim.
inanarak adama karaktersizsin diyorsunuz yani adama hakaret etmişsiniz hadi sinirle söyledim pişmanlığı bile yokAyni okuldayiz, beni sevdigini, aramiza sogukluk girmesini istemedigini, en yakini olmami istedigini soyluyodu, bi gun tartistik biraz, ben ona karaktersizsin, bi yaptigin bi yatigini tutmuyo dedim, gercektende oyle..
Neden boyle oldu sizce?
O zaman niye peşinden koşuyorsunuz?
Karaktersiz olduğunu düşündüğünüz birini niye hayatınızda istiyorsunuz bir de üsteliyorsunuz? Siz bu kadar değersiz misiniz?
Trip atmakla bir yere varılmaz ben kendimi bu konularda tutamam sorarım nedenini gereken çabayı da gösteririm ama onda bir şey yoksa hani beni istediğine dair bir belirti göremezsem içim acısa da sırf o istemiyor diye uzak durmaya çalışırım.Evet boyle trip atarak nereye kadar!!
kendini savunmanı anlıyorum da her sinirlendiğimizde ona buna hakaret mi edelim yani. neye sinirlendiğini adam gibi söylersin olur biter. karaktersizsin kavgada bile denmezBende bosu bosuna hakaret ettim dimi. Siz hic sinirlenmiyosunuz meleksiniz ya..
Hadsiz tipler derken ? O yorumlar bana ait degil gayet objektif okudum ve hicbir hadsizlik goremedim. Uslubunuz oldukca cirkin, boyle biriyle beraber olmak istemeyip hayatindan cikarmakta hakli. Ona sinirlenmissiniz karaktersiz demissiniz, buradakilere sinirlenmissiniz hadsiz tipler diyorsunuz. Kimse size hakaret etmiyor ama siz surekli hakaret ediyorsunuz, cok cirkin gercekten. Biraz daha nazik ve narin olmaya calisin, tavriniz cok irite edici. Muhtemelen arkadasiniz da boyle dusundugu icin konusmuyordur.Burası fikir beyan etmek yerine hadsiz tiplerin laf sokma yarışına döndü yine.. işiniz gücünüz yok mu anlamıyorum ki
Hadsiz? Laf sokma? İstediğiniz gibi fikrimi beyan ettim ben de. Hakaret ederek bir yere varamazsınız ki bunu erkek arkadaşınız olayında görmüş olmanız lazımdı.Burası fikir beyan etmek yerine hadsiz tiplerin laf sokma yarışına döndü yine.. işiniz gücünüz yok mu anlamıyorum ki
konu silmek yasaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?