Merhaba değerli hanımlar. Forumu her zaman takip eden biriyim. Şimdi ben de sizlerden akıl istiyorum. Artık çok bunaldım. Üniversiteyi iyi bir okulda okudum ve derece ile mezun oldum.Aynı üniversiteden farklı bir bölümden de ikinci diplomamı aldım. Hocaların şöyledir böylesin hocamız olacaksın laflarıyla kütüphaneden çıkmadım. Hep ders ders özel hayat bile sıfır. Sonra benim yerime farklı bir ilanları başkasını aldılar. Çok üzüldüm ve başka bir yerde yüksek lisans başladım. Orada da hocanın sağ kolu oldum başarıyla. Yine aynı laflar. Hocanın pek çok çalışmasını saatlerce, aylarca çalışarak hiçbir maddi karşılık beklemeden başarıyla tamamladım.Ve yine bir ilan ve yine başkası için. Ben yine ortada kaldım. Gittikçe hedef küçülttüm ve doktoraya başlamamaya karar verdim. Özel sektöre başvurdum. (Öğretmenlik mezunuyum.) Hepsi hı hı cv çok iyi ama ama ama tecrüben yok. Hep aynı cümleler. En iyi okullardan en iyi botlara mezun ol herkes bana güven desin ve hepsi ortada bıraksın.kpssden de birkaç puanla atanamayacağım.çünkü aklımı pek veremedim. Aile ile problemler başlıyor tabii ki devamında. Etraftakileri söylemiyorum bile. Çevremdeki insanlara bakıyorum da çok çabalamaden mutlu olan istediğine sahip olan ne çok insan var. Artık çok bunaldım bütün kapıların yüzüme kapanmasına.
Okuyan herkese çok teşekkür ederim.
Okuyan herkese çok teşekkür ederim.