- 11 Haziran 2022
- 15
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi hiraramazan
-
Yerleşme kanaması olmamazmi .kaç haftalıkarkadaşlar hamileyim bugün baktı ip çamaşırımda kan vardi peceteyle sildim hafif lekeler oldu acaba nedir bu altan bakildi kese gözüktü acil cevap alabilirmiyim
5 haftalik olmasi lazimYerleşme kanaması olmamazmi .kaç haftalık
nasil anladınız düşük olacağınıDüşük riskin olabilir bence doktora gorunmelisin yerleşme falan değil
Hamilelikte kanama düşük riski anlamına gelebilir. Doktora gidin düşük önleyici verirler.nasil anladınız düşük olacağını
ama bi kac damla geldi fazla degil di yogun bi sekilde degildiHamilelikte kanama düşük riski anlamına gelebilir. Doktora gidin düşük önleyici verirler.
Siz bilirsiniz önlem olarak gitmekte fayda var.ama bi kac damla geldi fazla degil di yogun bi sekilde degildi
Stres üzgün fln mıydın ya da ilk gebelik mi düşük riskine karşı hemen doktora gidiniz bebeğin ve kendi sağlığınız açısındanarkadaşlar hamileyim bugün baktı ip çamaşırımda kan vardi peceteyle sildim hafif lekeler oldu acaba nedir bu altan bakildi kese gözüktü acil cevap alabilirmiyim
Hamilelikte kanama normal Bişey değil az ya da çok. Konuyu neden açtınız merak ettim doktorunuz cevap vermiş zaten progesteron düşüklüğü olunca kanama olur iğne ya da fitil veriyor doktorlaranladım canm ben seni zaten biliyorm düşük riskinin olucagini ama şöyle bisey doktor yogun bi sekildr kanaman olursa gel dedi az kanama olabiliyormus hamiigin ilk aylarında bide altab muane oldum ondan sonra kan geldi o aleti soktu ondan olduğunu düşünüyorm ben
Kendi sorunu kendim cevapladın zaten? Ne dememizi bekliyorsun anlamadımanladım canm ben seni zaten biliyorm düşük riskinin olucagini ama şöyle bisey doktor yogun bi sekildr kanaman olursa gel dedi az kanama olabiliyormus hamiigin ilk aylarında bide altab muane oldum ondan sonra kan geldi o aleti soktu ondan olduğunu düşünüyorm ben
dalga gecmene hic gerek yokKendi sorunu kendim cevapladın zaten? Ne dememizi bekliyorsun anlamadım
doktor bana cok yogun kanaman olursa gel dedi benim sorum az bisey çamaşırımı islatak kadar kadar geldi neden olabilir diye bilgi edinmek istedim sonra araştırdım altan muane sirasinda kanama olabilirmis bunu doktor soylemedi kendim internetten gördüm arastirip suan iyiyim allaha sukur çocukta gözüktü bi sıkıntım yokHamilelikte kanama normal Bişey değil az ya da çok. Konuyu neden açtınız merak ettim doktorunuz cevap vermiş zaten progesteron düşüklüğü olunca kanama olur iğne ya da fitil veriyor doktorlar
kanama durdu bende gittim doktora durdugu icin soylemedim bile 2 gün geldi durduBende 7 haftalik hamileyim iki sefer az az kanamam oldu. İlac verdiler düşük riskine karşılık. Dr a gitmenizde fayda var.
Dalga geçen siz olmalısınızdalga gecmene hic gerek yok
Birde doktorunuz böyle Bişeyi nasıl söyler şaşırdım kanın azı çoğu olmaz gebelikte. Eğerki tedavisiz hamile kaldıysanız belkide o yüzden Dr rahattır ben tedaviyle hamile kaldığım için o bir damla kan bile felaket senaryoları yazılıyordu evet benimde oldu 10.haftada ömrümden ömür gitti aşırı derecede adet gibi olmuştum kanama olunca sağlıklı bir gebelik olmaz dedi Dr.doktor bana cok yogun kanaman olursa gel dedi benim sorum az bisey çamaşırımı islatak kadar kadar geldi neden olabilir diye bilgi edinmek istedim sonra araştırdım altan muane sirasinda kanama olabilirmis bunu doktor soylemedi kendim internetten gördüm arastirip suan iyiyim allaha sukur çocukta gözüktü bi sıkıntım yok
Birde doktorunuz böyle Bişeyi nasıl söyler şaşırdım kanın azı çoğu olmaz gebelikte. Eğerki tedavisiz hamile kaldıysanız belkide o yüzden Dr rahattır ben tedaviyle hamile kaldığım için o bir damla kan bile felaket senaryoları yazılıyordu evet benimde oldu 10.haftada ömrümden ömür gitti aşırı derecede adet gibi olmuştum kanama olunca sağlıklı bir gebelik olmaz dedi Dr.
sevindim adınıza sağlıkla doğsun İnşaAllah
Dalga geçen siz olmalısınız
evet dalga geçiyorum dalgaya alana dalga gecerimDalga geçen siz olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?