bi kac damla kan geldi acil cevap

hiraramazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2022
15
3
1
34
arkadaşlar hamileyim bugün baktı ip çamaşırımda kan vardi peceteyle sildim hafif lekeler oldu acaba nedir bu altan bakildi kese gözüktü acil cevap alabilirmiyim

arkadaşlar hamileyim bugün baktı ip çamaşırımda kan vardi peceteyle sildim hafif lekeler oldu acaba nedir bu altan bakildi kese gözüktü acil cevap alabilirmiyim
Stres üzgün fln mıydın ya da ilk gebelik mi düşük riskine karşı hemen doktora gidiniz bebeğin ve kendi sağlığınız açısından

anladım canm ben seni zaten biliyorm düşük riskinin olucagini ama şöyle bisey doktor yogun bi sekildr kanaman olursa gel dedi az kanama olabiliyormus hamiigin ilk aylarında bide altab muane oldum ondan sonra kan geldi o aleti soktu ondan olduğunu düşünüyorm ben

Bende 7 haftalik hamileyim iki sefer az az kanamam oldu. İlac verdiler düşük riskine karşılık. Dr a gitmenizde fayda var.

Hamilelikte kanama normal Bişey değil az ya da çok. Konuyu neden açtınız merak ettim doktorunuz cevap vermiş zaten progesteron düşüklüğü olunca kanama olur iğne ya da fitil veriyor doktorlar

Kendi sorunu kendim cevapladın zaten? Ne dememizi bekliyorsun anlamadım

Hamilelikte kanama normal Bişey değil az ya da çok. Konuyu neden açtınız merak ettim doktorunuz cevap vermiş zaten progesteron düşüklüğü olunca kanama olur iğne ya da fitil veriyor doktorlar
doktor bana cok yogun kanaman olursa gel dedi benim sorum az bisey çamaşırımı islatak kadar kadar geldi neden olabilir diye bilgi edinmek istedim sonra araştırdım altan muane sirasinda kanama olabilirmis bunu doktor soylemedi kendim internetten gördüm arastirip suan iyiyim allaha sukur çocukta gözüktü bi sıkıntım yok

Birde doktorunuz böyle Bişeyi nasıl söyler şaşırdım kanın azı çoğu olmaz gebelikte. Eğerki tedavisiz hamile kaldıysanız belkide o yüzden Dr rahattır ben tedaviyle hamile kaldığım için o bir damla kan bile felaket senaryoları yazılıyordu evet benimde oldu 10.haftada ömrümden ömür gitti aşırı derecede adet gibi olmuştum kanama olunca sağlıklı bir gebelik olmaz dedi Dr.
sevindim adınıza sağlıkla doğsun İnşaAllah

Dalga geçen siz olmalısınız
Dalga geçen siz olmalısınız
evet dalga geçiyorum dalgaya alana dalga gecerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…