- 27 Mayıs 2016
- 76
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi Nuride_Kal
-
Evet yazıyoda bi umut işte :/Hayır belli bir süresi var sanırım 5 dakika sonra ki sonuç sağlıklı değil. Kutu üzerinde yazıyor bu
Tamam teşekkür ederim20 dakikadan sonrakilere cok guvenme. Ilk idrarla yarin testi tekrarla ve kutunun ustunde yazan sureyi dikkate al.
Ümitlendirmek istemem Can'ım ama hiç belli olmaz hamile olabilirsin , ilk aylar test yapıyorduk ben saatlerce kontrol ediyordum negatif çıkıyorduSelam kızlar,testi yaptım negatif çıkınca bi kaç saat bakmadım.sonra baktığımda silik 2ciyi gördüm..böyle olup hamile çıkanlar varmış..bir akıl fikir verin
Ümitlendirmek istemem Can'ım ama hiç belli olmaz hamile olabilirsin , ilk aylar test yapıyorduk ben saatlerce kontrol ediyordum negatif çıkıyorduyani yoksa yok hiç ikinci çizgi çıkmadı saatler sonra bile .. Sen yarın sabah ilk testi yap bakalım sonucu da yaz inş güzel haber olur
Hıııım sabredebiliyorsan tabi neden olmasın , ben günde 3 test yaptığımı biliyorum artık testleri eczaneden pazarlık yaparak alıyordumTeşekkürler canım desteğin için,2-3 gün bekleyip öyle yapmak istiyorum..çok ümitlenmek istemiyorum çünki..ama sonucu kesin yazarım
Selam kızlar,testi yaptım negatif çıkınca bi kaç saat bakmadım.sonra baktığımda silik 2ciyi gördüm..böyle olup hamile çıkanlar varmış..bir akıl fikir verin
Bence şimdi yap tekrar benimde öyle oldu ve hamileydim:)
Canım bir saat sonraya güvenme diyorlar ama belkide sende benim gibi oldun. Çok ümit vermek istemedim benim durumu anlatayım. İlk 5 dakikada bir şey görmeyince attım çöpe ise gittim 9 saat sonra falan şüphe ettim çöpten alıp tekrar baktım silik çizgiyi gördüm. Yani bir yandan da umut var diyorum
Hıııım sabredebiliyorsan tabi neden olmasın , ben günde 3 test yaptığımı biliyorum artık testleri eczaneden pazarlık yaparak alıyordumbu arada senin de aklında bulunsun sağlık ocağından ücretsiz alabiliyorsun
Benimde bazen öyle oluyodu ama hamile degildim öyle olanlar varmis 2 3 gün sonra yenileyin bence.
Evet yazıyoda bi umut işte :/
Allah gönlüne gore versinTeşekkürler,öyle yapıcam zaten
Canim inşallah senin için hayırlı olan bir zaman da o 2. Çizgi
1. Si kadar belirgin çıkar
Teşekkürler canım,hepimize inşALLAHAllah gönlüne gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?