Bi kadın kocasının huyunu Değiştiremiyorsan nasıl başa çıkar

Hiç öyle düşünmedim erkeğe haram diyor altın yüzük
Benim eşimde yüzük takmıyor, sevmiyor yüzüğü aramızda hiç sorun olmadı bu. Ama altın haramsa gümüş taksin sebep bunu söylüyorsa. Yüzük takmamasi tek basina sorun değil ama hem ilgisiz olması hem yüzük takmamasi rahatsiz ederdi beni de.

Halıyı sizde cırparsınız Ama oturup kendinize iltifat edip askla sarılamazsınız?
Keske ustune dusenı yapsa. Sarılmak halı cirpmaktan daha kolay
Sizde bunları duyup adama nimet muamelesi mi yapıyorsunuz?
Alıp karşıma konuşuyorum şu hayatta eşim olarak sen ilgi gösterirsin sadece diyorum işten gelince arkamdan sarılsın öpsün istiyorum bi iki gün yapıyor sonra yine aynı aşka sevgiye açım ben

Şuanda abartısız söylüyorum afedersiniz en son 1 ay olmuştur eşimle öpüşmüyorum seviyorum diyor dişarıdan çok mükemmel temizlik yapar yemek yapar çocuk bakar ama heyecan aşk yok adamda
Adamın sağlık sorunu olmadığı halde cinsel olarak uzak durması anormal değil mi?
Bence evliliğinizi gözden geçirin arkadaşım.
Sanki gerçeklere gözünüzü kapatıyor gibi misiniz yoksa görmüyor musunuz cidden?

Size tavsiyem teyzenizi örnek alın ve düşüncelerinizi kendi hayatınızda uygulayın.
Öncelikle Herkese merhaba evliliğim ile ilgili daha önce konu açmıştım Ama herkes her konuyu Okumuş değildir yine özetlemek istiyorum durumu Ben Yaklaşık 4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var çok da güzel evliliğim vardı ya da ben öyle sanmışım ben o evliliğin güzel gittiğini zannederken eşimin aldattığını öğrendim Ona karşı hiçbir Güven problem olmadığı için ama sigortası yok benim sigortam var diye 7 8 ay önce 40 milyar kredi çektim Avukat bir arkadaşım var onunla görüştüm elinde delil olması gerekiyor diyor benim elimde hiçbir delil yok kızımla beraber 15 20 gündür Annemin deyiz asla adama geri dönmek gibi bir niyetim yok ama zamanında ben buna borcumuz var diye takılırımı verdim üzerimde 40 bin TL Kredi var evimizin eksik birkaç eşyası vardı hepsini taksit senetlerini Ben imzaladım sigortam var diye Şimdi ben ne yapacağım Nasıl bu kadar borçla başa çıkacağım bana diyor ki benden Boşanma!!! düzelteceğim Sana kendimi affettirebilirim aldatılmayı nasıl affedebilir ki bir kadın affedemem bana bir yol gösterin ne yapacağım çevremdeki herkes işimi o kadar Efendi o kadar mükemmel bilirdi ki evine çocuğuna bana bağlı ama bana bu kalleşliği nasıl yaptı bedelini ödeyecek başına böyle bir şey gelen var mı Ben şimdi bu kadar borçla ne yapmam gerekiyor Fikir verin bana😥😥🤐🤐🤐
Konulara bakıyorum da çoğu kişi mutsuz evlilik yaşıyor aldatılan dayak yiyen şiddet gören kadınlar sırf çocuğu var diye aldatıldığı sevmediği bir adamla evli kalmak zorunda olan kadınlar bir yolunu bulun :KK43::63:belki zor ama bir şekilde mutsuz olduğunuz bir evliliği sürdürmeyi dünyaya gelmenin Tekrarı yok hiç kimse boşanmak için Evlenmiyor ama bir erkeğe hayatımızı Adamayalım biz bu dünyaya hiç kimse için gelmedik mutlu olacağınız hayatı seçin öyle yaşayın

Benim kocanın sevgisini ilgisini göstermeme gibi bir huyu var Giyin kuşan Süslen saçını değiştir Gayet normalmiş gibi davranma atıyorum mesaj atarım mesajımı görür ama cevap yazmaz hiçbir yerde resminizi paylaşmaz yüzük takmaz herhangi hareketle bana değer verdiğini hissetmek diyorum Sizce bu evlilikte normal mi herkes aynı şeyi yaşıyor mu olması gereken bu da ben mi kafama takıyorum her şeyi😯😯😯
Valla düşünüyorum benim eşim de öyle güzel cümleler kuramaz, sosyal medya hesabı var ama kendi de bişey paylaşmaz ama yüzük takar . Eşinizin ya sevgi anlayisi farklı mesela benim eşim akşam sevdiğim meyveyi alır bişey söylemez bu onun dilinde seni seviyorum demektir. Eğer bu tip ince düşünceleri olmasa alır karşıma konuşurdum . Bence yüzük mevzusu önemli çiftler arasında değil yüzük dışarıya karşı ben evliyim ,nisanliyim demenin en iyi yolu.

Adamın sağlık sorunu olmadığı halde cinsel olarak uzak durması anormal değil mi?
Bence evliliğinizi gözden geçirin arkadaşım.
Sanki gerçeklere gözünüzü kapatıyor gibi misiniz yoksa görmüyor musunuz cidden?
Sağlık sorunu için Dr gitmeyi teklif ettim tamam dedi ama gerçekten evli bir erkek nasıl davranıyor bilmiyorum 🤷‍♂️

Durumunuz kesinlikle hiç normal değil. Cinsel hayat, bu ilgisizlik, durgunluk hayra alamet değil.
Maddi olarak darda olduğu için mi soğuk? Başka bir sorununuz mu var? Çocuktan ötürü mü size karşı soğudu?
Ya da dış görünüşünüzde istemediği bir kilo alımı, bakımsızlık tarzı şeyler mi var?
Bunlar mı uzaklaştırıyor acaba eşinizi?

Benim eşimde yüzük takmaz sosyal medyada resimlerimizi paylaşmaz.Benimde böyle bir beklentim yok. Bence bunu çok takmayın. Ancak diğer konularda evet hatalı. İki güzel söz, gönlü hoş etme çok kolay şeyler. Hep mi böyleydi?

Size tavsiyem teyzenizi örnek alın ve düşüncelerinizi kendi hayatınızda uygulayın.
Ben bi yolu varsa çözmek istiyorum şiddet yok içki kumar yapmaz bi çözümü varmı Düzelirmi diye fikir almak istiyorum teyzem dayak yedi hakaret küfür işitti bu yüzden boşandı öyle olsa boşanırım tabiki

Ben bi yolu varsa çözmek istiyorum şiddet yok içki kumar yapmaz bi çözümü varmı Düzelirmi diye fikir almak istiyorum teyzem dayak yedi hakaret küfür işitti bu yüzden boşandı öyle olsa boşanırım tabiki
Aldatılmak boşanmak için yeterli değilse ilgisizliği dert edinmeniz tuhaf kaçıyor.

Umarım düzelir.

alakkk Aptallık diyebilirsiniz nişanlıyken eski sevgilisiyle Aldatmıştı Vazgeçemedim ondan aptallık biliyorum ama bile bile Vazgeçemedim O kadar aşıktım o kadar seviyordum Bir insan bu kadar şeyi yaşatan birinden nasıl vazgeçemez bir kadın ALDATILIP nasıl vazgeçemez NASIL SEVDİM ÖYLE bunu kendime çok sordum KIZDIM KENDİME SALAK GİBİ ama yine de affettim sonunda gücüm kalmadı topladım eşyalarımı çıktım evden şimdi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum çalışıp yavruma bakacağım Ama artık geri dönmeyeceğim çok acı çektim
Çok sevindim çok sabahlara kadar ağlayarak sevdim başka kadınla mesajlaştığını görerek sevdim salak diyin hakettim

Bu mesajlar size ait.
Aldatılmak boşanmak için yeterli değilse ne yeterli?
Kendinize saygınız var mı?
Neden evli kalmakta ısrar ediyorsunuz?
İlgisiz, alakasız, aldatıyor, ev arkadaşı gibi yaşıyorsunuz.
Tek paylaşımınız yok.
Çocuğunuzun arkasına mı saklanıyorsunuz yoksa?
Kaçmayın bence yüzleşin durumunuzla.

benım eşim yüzük takmaz, bende takmam yada tek tasımı canım isterse takarım
foto çoook nadir paylaşır düğündür bayramdır bı eglence vardır vs.çok aktif değil
ama bana cevap vermeme gibi bi lüksü olamaz.kavgaysa kavga. 1kavga ,2 ikaz derken 3.kavga derken düzelmesi lazım. baktın aramıyor yıne cevap vermıyor,yaşam belirtisi yoksa adamda sıkıntı o zaman var. bazıları dürtmeden hareket etmez.denemelisin öncelikle

Back
X