Bi kadın kocasının huyunu Değiştiremiyorsan nasıl başa çıkar

Bu mesajlar size ait.
Aldatılmak boşanmak için yeterli değilse ne yeterli?
Kendinize saygınız var mı?
Neden evli kalmakta ısrar ediyorsunuz?
İlgisiz, alakasız, aldatıyor, ev arkadaşı gibi yaşıyorsunuz.
Tek paylaşımınız yok.
Çocuğunuzun arkasına mı saklanıyorsunuz yoksa?
Kaçsmayın bence yüzleşin durumunuzla.
Burada öncesinde hiç sorun yaşanmamış da ilgi göstermeyen bir eş gibi anlatılıyor birde.

Daha once aldatmış adam , acı ama eşiniz sizi sevmiyor o yüzden sevgi gösterisinde bulunmuyor.
Bu kadar kapamayın kendinizi gerçeklere. Ayrılmıyorsaniz bile durumu kabullenin.

Sizin aldatmış eşle yola devam edip birde bu evlilikte kredi çekip kendinizi zora sokmaniz da akıl alır gibi değil.

Adam defalarca aldatmış sizi, yüzük taksa ya da arkanızdan sarılıp güzel kelimeler söylese ne olur! Siz aldatılmayı affetmişsiniz zaten. Büyük ihtimalle şu anda da aldatılıyorsunuz ve affedeceksiniz. Bence hiçbir şeyi sorgulamayın ve hayatınıza bu şekilde devam edin keza boşanmak gibi bir seçeneğinizin olmadığı çok bariz belli.

benim eşim de sosyal medyaya çok resmimizi koymaz gerçi pek paylaşım yapmaz aktif kullanmaz, bi evlendiğimiz zaman çekimlerden bi iki resim koymuştu sadece. yüzük takmaz ben de takmam alışık olmayınca rahat edemiyoruz. çok sık kavga ederiz ama barışınca da güzel şeyler söylediği olur. mesajımı bazen görüldü yapar bırakır bazen cevaplar moduna göre. bi dakka ya benimkinin hiç güzel huyu yok mu ne :D

Aldatılmak boşanmak için yeterli değilse ilgisizliği dert edinmeniz tuhaf kaçıyor.

Umarım düzelir.
Bunu ıstapliycak hiçbirşey yok elimde,, 😯😯 siz olsanız boşandınız üzerine 30bntl.borç 3 yaşında çocuk çalışsan kim bakacak varsa fikriniz yardımcı olun bana

Mesaja cevap vermemek de ne bileyim :kahve: gaza getirmek gibi olmasın da ben bu modeli pek görmedim çevremde. Ve soruya istinaden, değişmez üzgünüm

Bunu ıstapliycak hiçbirşey yok elimde,, 😯😯 siz olsanız boşandınız üzerine 30bntl.borç 3 yaşında çocuk çalışsan kim bakacak varsa fikriniz yardımcı olun bana
Zamanında ailenize gitmişsiniz. Yine gideceksiniz. Borcu da eşiniz ödeyecek ya da her şeyi yarı yarıya paylaşıp (mal varlığı, borçlar vs ) çalışıp ödeyeceksiniz.

Sizin de bir mesajınızda yazdığınız gibi bir kere verilen bu ömrü değmez kişiler için harcamayın.

Hiç öyle düşünmedim erkeğe haram diyor altın yüzük
Baştan gümüş yüzük alsaydı o zaman. Benim altın alyansin aynısı olan gümüş alyans almıştık eşime.
Ama yüzük takmamak çok sorun değil de, sevgisini belli etmesi gerekir bir şekilde. Bence siz teşvik edin, eleştirerek değil de özendirerek. Siz yaparak, mutlu, enerjik olarak.

Korkuyorum kızımla bu koca dünyada perişan olmaktan acı çekiyorum ama o mutlu sanıyor anne babasını anne babasına bağlı bir çocuk kahrolası borç üzerimde ailem var ama kardeşim evlendi ona ev aldılar düğün yaptılar borç harç babam hasta ve çalışıyor psikolojim bozuk farkındayım ama elimde delil yok kimsenin haberi olmadan geceleri ağlıyorum çaresiz avukat deliler topla diyor iyi avukat para istiyor gerçekten çok kötü durumdayım kızım perişan olsun istemiyorum kreşler 900 tl +servis 500tl yardımcı olun lütfen fikir verin tamam ilgisi falan geçtim bişryleri bahane ediyorum mutlu görünmek için ama mutsuzluktan geberiyorum 😢😢

Nişanlıyken aldatmış.
Evliyken aldatmış.
Ne için delil lazım?
Parasız adamdan tazminat almak için mi?

Çok sevindim çok sabahlara kadar ağlayarak sevdim başka kadınla mesajlaştığını görerek sevdim salak diyin hakettim
Bu delil size yetmediyse yatakta basmayı mı bekliyorsunuz?

Korkuyorum kızımla bu koca dünyada perişan olmaktan acı çekiyorum ama o mutlu sanıyor anne babasını anne babasına bağlı bir çocuk kahrolası borç üzerimde ailem var ama kardeşim evlendi ona ev aldılar düğün yaptılar borç harç babam hasta ve çalışıyor psikolojim bozuk farkındayım ama elimde delil yok kimsenin haberi olmadan geceleri ağlıyorum çaresiz avukat deliler topla diyor iyi avukat para istiyor gerçekten çok kötü durumdayım kızım perişan olsun istemiyorum kreşler 900 tl +servis 500tl yardımcı olun lütfen fikir verin tamam ilgisi falan geçtim bişryleri bahane ediyorum mutlu görünmek için ama mutsuzluktan geberiyorum 😢😢
Delile gerek yok ki.
Dilekçe verin, şiddetli geçimsizlik var yazın. Bu gerekçeyle boşanıyor çoğu çift.
Paranız yokken aldatan koca için kredi çekecek kadar cesursunuz. Devlet kreşlerinin fiyatı gayet uygun. Tüm gün kızınız kreşte olur. Anne babanız illa ki yardımcı olur. Eşinizden nafaka gelir. Geçinirsiniz.

Asla boşanamam diyorsanız boş vereceksiniz. Kocanız zaten yokmuş, onsuz yaşamayı kabulleneceksiniz.

Başka seçenek yok.

Hanımefendi deliller genelde tazminat vs için lazım olur.
Anlaşmalı boşanın.
Neden kendinizi yoruyorsunuz açıklama yaparak. Konu sahibi boşanmayacak asla. Sadece bizim "aaa haklısın bekle boşanma" dememizi bekliyor.

Saka gibi bir konu, sevdiğini belli etmiyor diye dertleniyorsunuz aldatılmayı yutuyorsunuz. Bosanamiyorsunuz cesaretiniz yok hadi onu anladim nasıl sevgi gosterisi bekliyorsunuz hala? Sok oldum ben size, kafanız durmuş sanırım inşallah kendinize gelirsiniz en kısa zamanda.
Adam defalarca aldatmış niye yüzük takmiyor diye soruyorsunuz. Her gün bir yasima daha giriyorum bu forumu okudukca..

Konuyu da silmissiniz ama kibledim, konu geri gelecek ve banlanacaksiniz.. Konu açarken eskileri unuttunuz galiba

Neden kendinizi yoruyorsunuz açıklama yaparak. Konu sahibi boşanmayacak asla. Sadece bizim "aaa haklısın bekle boşanma" dememizi bekliyor.
Bence de.
Sadece başka konularda "sevmeyen adamla nasıl sevişiyorsun, boşan kahrını çekme vs" yazmış da bir acaba dedim.

Back
X