- 5 Haziran 2016
- 217
- 243
- 53
- 35
- Konu Sahibi cevizezmesi
İyi geceler..bu akşam bir beyle ilk buluşmamızı yaptık ve olumlu mu olumsuz mu anlamadım. aynı sektörde çalışıyoruz ve sektör gereği aynı ortama giriyoruz ve bu ortamda yaklaşık 1 ay önce tesadüfen konuştuk ve benden bir şey istemek zorunda kaldı o an.sonra devamlı ayni ortamda gördükçe selamlaştık.en son Çarşamba gün yine karşılaştık.sonra bir tesadüf zinciri neticesinde numarasından kendisine ulaşmam gerekti (burası uzun anlatmama gerek yok) bulunduğumuz sektörde de numaralarımız kolayca bulunabilir bu arada.sonra bana kahve teklifinde bulundu.hoş biriydi,cumartesi müsaitim dedim.çarşamba gün,tamam ama cuma ya da cumrtesi desek olur mu yarın tekrar konuşalım dedi.perşemve o yaZdı cumartesi ben de müsaitim diye.mekanı sen belirle demiştim;bugün öğlen yaZdı ve belirledik.hep ilk o yaZdı yani.beni evden almayı teklif etti aracım olduğunu bilmesine rağmen evden alıp eve bıraktı.2 saat oturduk ama konuşma çok flörtöz havada geçmedi gibi geldi bana;aslında muhabbet çok güzeldi.2 saatin sonunda hesabı istesek mi dedi benden önce. Mekan için öneride bulunabilirim ama sen belirle demiştim; tam arabaya binerken,sen nereyi önerecektin dedi.bi dahakine Önerimi söylerim dedim.sadece olabilir dedi.arabadan yol boyunca konuştu.eve bırakırken apartmana girmemi beklemedi.eve girince de mesaj ya da arama olmadı.olumsuz mu yani şimdi
( bu adada hastaydı Boğazım ağrıyor demişti,ayrıca boğa burcu yani biraz ağırkanlı gibi geldi bana konuşmalarımız da hep az ve öz oldu onun yazmasını bekledim.kendimi mi avutmaya çalışıyorum bilmiyorum ama hoşlansa en azından yazardı gibi geliyor.sizce olumsuz mu ?
Ekleme:konuşma sırasında ilişkiler ve evlilik üzerine genel konuşmalarımız oldu konuyu da o açtı.yaşlarımız 30;evlilik için bir girişimin olmadı mı diye sordu bir de

Ekleme:konuşma sırasında ilişkiler ve evlilik üzerine genel konuşmalarımız oldu konuyu da o açtı.yaşlarımız 30;evlilik için bir girişimin olmadı mı diye sordu bir de