bi kahve içelim mi?

Beğendiğim adam beni kahve icmeye cikartacak muhabbet akmadi diyeceğim :)))
Anlatirim boyuna, menüde ne varsa mesela, yemekten konusurum.
Sonra depremde naptin derim.
Sen de sessizsin galiba. Muhabbetin akmamasi tek onun sucu değil sanki :)
BUluşma güzel geçti aslında mesajda muhabbet akmadı :) konu açmada pek iyi değilimdir ama doğru :)

BUluşma güzel geçti aslında mesajda muhabbet akmadı :) konu açmada pek iyi değilimdir ama doğru :)
Adamdan etkilendiysen, temiz efendi biriyse hiiiic durma, insan herkese karsi böyle hissetmiyor sonuçta :)
Önce alistir kendine sonra geri çekil. Sen aramasan bile o arar.
Yani cok flörtoz olsa, böyle agzi cok laf yapsa, daha kötü bence. Hadi kiz azıcık birsey yap :)))

yani. yeterince şeker bir davranış bence ama konu sahibi bunu görmeyip başka şeylere takılıyorsa adama yazık ahah
Takıldığı şeyler düzeltilebilir diye düşünüyorum.
Adam cok kisi ile iliski yasamis birisi değil bence. Ya da kiz kardesi yoktur, korumaci tavri olanlar genelde kiz kardesi olan erkekler oluyor.

Etkilendim evet sohbet de güzel geçti; küçük şeylere takılmıyorum ama bütüne bakınca öyle yorumladım.bugün nasıl oldun diye sordum 7 saatte 3 kez o 4 kez ben yazdım.o kadar geç cevap yazdı ki,en son konuyu iyi haftalar görüşürüz diyip bitirmek istedim.ofise gidip çalışmış bugün, çalışsa da bu kadar abartacak bi şey yok Ama çok geç yazıyor internetini kapatıyor falan, çok ilgi beklemiyorum hemen ama birazcık heyecan duysa böyle olmazdı diye düşünüyorum

Etkilendim evet sohbet de güzel geçti; küçük şeylere takılmıyorum ama bütüne bakınca öyle yorumladım.bugün nasıl oldun diye sordum 7 saatte 3 kez o 4 kez ben yazdım.o kadar geç cevap yazdı ki,en son konuyu iyi haftalar görüşürüz diyip bitirmek istedim.ofise gidip çalışmış bugün, çalışsa da bu kadar abartacak bi şey yok Ama çok geç yazıyor internetini kapatıyor falan, çok ilgi beklemiyorum hemen ama birazcık heyecan duysa böyle olmazdı diye düşünüyorum
Erkek yada kadın farketmez, insan heyecan duyduğu, hoşlandığı zaman, yüzünde bir gülümseme ile sürekli mesajlaşmak , konuşmak ister bence. Onun yazmaması, 2 saate bir cevap yazması, çalışıyorum deyip internetini kapatması, hiç heyecan duymadığını gösteriyor. O yazmadan yazmayın bir daha bana kalırsa.

Size katılıyorum ama erkekler ilginç canlılar çok hoşlanıyorum derken bi anda gidiyorlar.nitekim hastalığını bahane edip yazdım ama muhabbetin tadı yok pek :)
O hoşlantı ilk görüşteki beğeni olabilir. Oturup konuşunca belki farklı düşünmüştür.
Gerçi ben adam yine yazar diye bekledim. Birazda sizden adım gelsin diye beklemiş gibi gelmişti ama kısmet değilmiş. Sıradakiii 😌

Devam etmeyin yazismaya , o yazarsa yazin ama cok da umitli olmayin
Tum sevgililerim beni eve biraktiktan on dakika sonra yazmaya baslardi , gercektrn hoslanan ve iliskinin olmasini isteyen adam yazar mutlaka , o uzak duruyorsa siz de uzak durun ve zamana birakin

Olumsuz geçmiş malesef benzeri basima geldi bende acayip takmistim sagolsun burdaki arkadaslar beni biraz aydinlattilar.
Sağlık olsun bosverin.Ben bile boşverdim.
Kismetinizde varsa doner dolaşır sizi bulur buna inanın ki benim basima geldi.

Back
X