bi kahve içelim mi?

Güç bela mesajlaşmamızın sonunda “ayrıca uygun bir günde yine görüşürüz” cümlesini cımbızla aldım ama önemli olan icraattir bekleyip görmem lazım artık onun davet etmesi lazım niyeti ciddiyse
girmişsiniz ama cevap vermemişsiniz?
var mı bir gelişme

belki buluşmada farklılıklarınız olduğunu farkedeceği şeyler olmuştur. aranızdaki konuşmaları bilemeyiz sonuçta. belki siz fazla rahattınız yada fazla kapalı ne bileyim. snuçta ilk buluşma hep karşı taraf hakkında izlenim edinme ile geçer. belki uyumlu gelmedi bazı şeyler kendi kafasında. açıkça da arayıp sorulmaz ısrarcı gibi. bence bekleyin bakalım. belli olur o 1-2 güne. hiç ses çıkmazsa boşverin gitsin

boğa burcu dedın ya tamam dedim.
başta oyleler
ketumlar yani.
sonrasında kabak çiçeği gıbı açılırlar.
sana guvenmesi lazım.
benım gozlemım bu.
sen hava grubunda ısen eğer sana sıkıcı gelır .haberın olsun.
not: boğa burcu bır kız arkadaş edınmiştim ,oradan edındım bu bılgıyı.

bu ihtimali de düşündüm, biraz net ve ağırkanlı biri gibi geldi. mesajlarımız bile tamam peki şu saat şurası gibi oldu :) yazmazsa makul süre bekleyip şansımı deneyebilirim belki

şimdi boğa erkeği çok yavaştır, emin olmak için bekler önce senden emin olmak ister falan ama bana pek olumlu gibi de gelmedi beğenen erkek ikinci adımı mutlaka atar

Numarasından ona ulaşmış olmanız bana bir bahane yaratmışsınız gibi geldi yani işle ilgili aramanız gerekmiş gibi aramışsınız özellikle çünkü eğer o kişiye bir hissiniz olmasaydı zaten alıcı gözle bakmasaydınız bu kadar da beklentili olmazdınız yani ilk günden çok yakın olmasını, apartmana girerken beklemesini, tekrar görüşmeye hevesli olmayı göstermek falan gibi. Şimdi aramayınca da üzülmüşsünüz ama zaten aranızda başlayan ya da net olarak size açılmış beğenisini söylemiş biri değilmiş birkaç selamlaşma sadece. Bir tanışmak istemiş elektrik alamamış bu kadar.. Bence daha da üzerine gidip birşey yazmayın

Hoşlansaydı yada ilgilenseydi Bu aksam için teşekkür ederim tarzında bi mesaj atıp iyi geceler dileyebilirdi.
Bence olumsuz geçmiş.ilk basta hep o yazdı dedin. şimdi adamda tık yok anlaman lazım aslında

Buluşmadan sonra kac gun gecti aramayali? Evden falan almayi teklif etmesi çok ince kibar bir davraniş.Beklemede kalin bence hoşlandiysa bir etkileşim olduysa nasilsa irtibata gecer bir sekilde.Siz hoslandinizmi peki sizin acinizdan nasildi?

Back
X