• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi kerede evet de

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Valla yoruldum usandim artik her ne kadar bazilari icin derdim dert olmasa da benim cok zoruma giden seyler aslinda ailem kasabada kalıyorlar iki haftadır bizi çağırıyorlar gelin oturalim diye esim ise ben gitmeyecem sen git diyor ya diyorumki babam seninde gelmeni istiyor niye gitmiyorsun diyorum iste ben yorgun oluyorum da bi haftasonum varda valla hep bu gitme işinde agliyorum sonra uzatmamak icin odadan ciktim bu defa diyor ki ana baba kiz ucu bir olup beni parmaginda oynatacaklar diye ya biz adama iyi davrandikca davet ettikce adam tepemize biniyor iyice simariyor ne bayramda arar ne hal hatir sorar benim zorlamamla olur oda ya ben söylersem adama ters geliyor niye hic evet demiyorsun diyorum yüz bulursun diyor boyle psikoloji ye sahip olan esim var malesef bi akil fikir verin ne olur

nasıl bir yetiştirilme tarzıyla büyüdü acaba,evet derse yüz bulacağınızı sanıyor yazık
şu çocuklarımızı yetiştirirken başkalarının ihtiyaçlarına isteklerine de uymak zorunda olduğunu öğretmeliyiz
böylece kendi mutlu olurken başkalarını da mutlu eder

nasıl bir yetiştirilme tarzıyla büyüdü acaba,evet derse yüz bulacağınızı sanıyor yazık
şu çocuklarımızı yetiştirirken başkalarının ihtiyaçlarına isteklerine de uymak zorunda olduğunu öğretmeliyiz
böylece kendi mutlu olurken başkalarını da mutlu eder
Evet bende ona şaşıyorum gercekten insan hic karisinin dedigi birseyi yapinca yuz bulur diye yapmamazlik yapar mi yok her dedigimin tersini söylüyor

Kocan ne acik sozlüymüs hahah giderse yuzmü bulurmussun ne akilli adammis ya bosver samirecigim o nu takma artik bence sen onunla ilgilendikce boyle yapar sen istedigini yap o gelmese gelmesin ona hic sorma artikk bak gor baska yerden vuracaks seni bosver kendi degerini kendi kaybetsin sen istedigin zaman git ailene,en azindan ona karismiyor belki zoruna gider gitmemesi ama bunlar bu dilden anliyor sen nekadr onu takmazsan okadar yalnz kalir

İsterse aynı evde olsunlar ailesine gidip gelme konuşma eşine de hak ettiği gibi davran oda neden böyle yapıyorsun derse şımarma diye bundan sonra hakettiğin gibi davranıcam dersin

Yüz bulma olayı nedir ya? Eşiniz sorunlu ve bencil kusura bakmayın.
Benim aileme gelmeyen saygı göstermeyen adamın ailesiyle de benim işim olmaz.
Sizde gitmeyin,hatasını görsün.

valla merakımdan soruyorum, hani nişanlılık döneminde bunlar konuşulmuyor mu ? anlamıyor musunuz adamların böyle eril eril davrandığını ? sana yüz verirsem daha fazlasını istersinvari özgüvensiz tavırlara gireceğini ? az çok belli olur yaa adamın ne olduğu .. yada ne bileyim evlenince ailelerimiz arasındaki iletişim böyle olacak falan diye konuşmuyor musunuz ?
senin derdine gelince ; ailene açıkca söyle arkadaşım ,benim kocam hödüklük yapıyor ,sizin herhangi bi suçunuz yok ama siz böyle yapınca ve ben arada kalınca daha çok üzülüyorum .. bırak gelmesin kocan ,ne yap et ailenin bu durumu kabullenmesini sağla ,çok pohpohlamayın adamı ,kalsın evde tek başına salla ,sen de ailenle hasret gider

Kocan ne acik sozlüymüs hahah giderse yuzmü bulurmussun ne akilli adammis ya bosver samirecigim o nu takma artik bence sen onunla ilgilendikce boyle yapar sen istedigini yap o gelmese gelmesin ona hic sorma artikk bak gor baska yerden vuracaks seni bosver kendi degerini kendi kaybetsin sen istedigin zaman git ailene,en azindan ona karismiyor belki zoruna gider gitmemesi ama bunlar bu dilden anliyor sen nekadr onu takmazsan okadar yalnz kalir
Aynen valla garip annem babam gelsin diye her dedigini yaparlar ne diyor siz ucunuz bir olup beni parmaginda oynacaksiniz diyor cok aliniyorlar niye gelmiyor diye şimdi ben gelecem desem alinacaklar

Biz 4 sene annem ve kv'mle aynı sokakta oturduk. Şimdi bi seneye yakın oldu biraz uzaklaştık ama yürüyerek 20 dk en fazla ikisine de. Eşimi sorsan 5 senedir kaç defa gitmiştir diye... Şimdi sen konu açınca bi düşündüm... Yok hatırlamıyorum en son ne zaman oturduk çay içtik falan. Ama sorun ediyo muyuz? Hayır :KK39: gitmeme karışmıyor. Ben haftada bir ordayım. Ben de ona karışmıyorum. O evde olduğu her gün mutlaka uğrar ama beni götürmeye uğraşmaz. Haftada bir de oraya giderim. Sen de öyle yap. Boşver. Sanki annen baban onun gül yüzüne mi hasret. Ha adı damat misafirlige geldi oluyo. Ama bence gelmemesi daha iyi :KK48: rahat rahat oturup konuşursunuz işte.

Valla yoruldum usandim artik her ne kadar bazilari icin derdim dert olmasa da benim cok zoruma giden seyler aslinda ailem kasabada kalıyorlar iki haftadır bizi çağırıyorlar gelin oturalim diye esim ise ben gitmeyecem sen git diyor ya diyorumki babam seninde gelmeni istiyor niye gitmiyorsun diyorum iste ben yorgun oluyorum da bi haftasonum varda valla hep bu gitme işinde agliyorum sonra uzatmamak icin odadan ciktim bu defa diyor ki ana baba kiz ucu bir olup beni parmaginda oynatacaklar diye ya biz adama iyi davrandikca davet ettikce adam tepemize biniyor iyice simariyor ne bayramda arar ne hal hatir sorar benim zorlamamla olur oda ya ben söylersem adama ters geliyor niye hic evet demiyorsun diyorum yüz bulursun diyor boyle psikoloji ye sahip olan esim var malesef bi akil fikir verin ne olur

kayınvalidenize giderken aynısı yapın aramayın sormayın kısasa kısas

Back
X