• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi kerede evet de

Za
valla merakımdan soruyorum, hani nişanlılık döneminde bunlar konuşulmuyor mu ? anlamıyor musunuz adamların böyle eril eril davrandığını ? sana yüz verirsem daha fazlasını istersinvari özgüvensiz tavırlara gireceğini ? az çok belli olur yaa adamın ne olduğu .. yada ne bileyim evlenince ailelerimiz arasındaki iletişim böyle olacak falan diye konuşmuyor musunuz ?
senin derdine gelince ; ailene açıkca söyle arkadaşım ,benim kocam hödüklük yapıyor ,sizin herhangi bi suçunuz yok ama siz böyle yapınca ve ben arada kalınca daha çok üzülüyorum .. bırak gelmesin kocan ,ne yap et ailenin bu durumu kabullenmesini sağla ,çok pohpohlamayın adamı ,kalsın evde tek başına salla ,sen de ailenle hasret gider
Zaten bundan sonra gidelim demiyecem görsün gününü biz iyi davrandikca iyice simariyor kendini birsey saniyor

Onlar zaten dibimizde her zaman heran gidebiliriz ya ben giderim ama onlar alınıyorlar niye gelmiyor biz birseymi yaptik diyorlar

Aileni idare edecek sensin.. Hiç eğilip bükülmeden ya şakaya vur " ben yetmiyor muyum diye, hasret gideririz " dersin ya da çok yorucu bir hafta geçirdi deyip geçiştirirsin.

Eşine bir istekte bulunduğun zaman cevaba göre tamam deyip kestirip at. Kendini üzmeye değmez. Amacı huzursuzluk zaten.

Onsuzda gidilebileceğini göster kendisine..

kocanın dediği hiç bir şeye evet deme. evet diyeceğin bile varsa deme özellikle saçma şeylerde yap ki daha iyi anlasın. kahvaltı da yumurta mı istedi hayır de sucuk yap. beyaz gömleğini mi istedi, hayır de maviyi getir. saçma sapan her şeyde yap bunu 2 gün sonra isyan bayrağını çekicektir. o zaman yüz bulma diye evet demiyorum sen beni parmağında mı oynatmak istiyosun de. hastalıklı mıdır nedir? laflara bak!

Aynen valla garip annem babam gelsin diye her dedigini yaparlar ne diyor siz ucunuz bir olup beni parmaginda oynacaksiniz diyor cok aliniyorlar niye gelmiyor diye şimdi ben gelecem desem alinacaklar
Uydur birseyler artik napcaksin en son nezaman gitmisti ailene,eilende onu bukadr onemsemesin adam ancak kafasinda seytanla ugrasiyor:KK62:isi gucu fesatlik onu yalniz birakmak en iyisi bence:KK48:

Aileni idare edecek sensin.. Hiç eğilip bükülmeden ya şakaya vur " ben yetmiyor muyum diye, hasret gideririz " dersin ya da çok yorucu bir hafta geçirdi deyip geçiştirirsin.

Eşine bir istekte bulunduğun zaman cevaba göre tamam deyip kestirip at. Kendini üzmeye değmez. Amacı huzursuzluk zaten.

Onsuzda gidilebileceğini göster kendisine..
Hep oyle diyorum zaten yorgundu diye bu defa gidelim demisti yine yan cizdi ailem het aradığında soruyor gelecekmisiniz diye şimdi ben ne deyim

kocanın dediği hiç bir şeye evet deme. evet diyeceğin bile varsa deme özellikle saçma şeylerde yap ki daha iyi anlasın. kahvaltı da yumurta mı istedi hayır de sucuk yap. beyaz gömleğini mi istedi, hayır de maviyi getir. saçma sapan her şeyde yap bunu 2 gün sonra isyan bayrağını çekicektir. o zaman yüz bulma diye evet demiyorum sen beni parmağında mı oynatmak istiyosun de. hastalıklı mıdır nedir? laflara bak!
Bende hasta olduğunu düşünüyorum artik

yüz bulup ne yapacakmış ki ailen biricik kızlarını vermişler hayet ya

Bende ondan korkuyorum gondermezse iyice inada bindirirse diye
nasıl göndermiyo pardon? yahu evlenince tapulu malı mı oluyosunuz siz onun? korkuyorum demişsiniz bir de ona ne? ezdirmeyin kendinizi dişinizi gösterin biraz. partiye gidiyosun sanki ananın evine gitmek için izni mi gerekiyor onun.

yinede dozunda olmasına dikkat et samireciğim senin eşin biraz asabi çünki
Evet ya valla kızım olmasa burda bir saniye durmak istemiyorum da her gun birseye bahane bulup zitlasiyor benimle inanki bende ne diyecegimi ne yapacagimi sasirdim

Bende ondan korkuyorum gondermezse iyice inada bindirirse diye

Ne hakla?Göndermezse nedir?Siz sessiz kaldıkça gün gelir bunu talep edecektir,bundan eminim.
Sizde ona onun gibi yaklaşın.
Size hayır gidemezsin sende derse,gösterin kapıyı kendi gitsin.
Kimse aileden mühim değil.
Alnını karışlarım aileme göndermeyip,yoksayacak adamın.
Saygı gösteriyorsam,gösterecek.
Sizde susmayın.
Kocam göndermiyor napayım diyen çaresiz kadınlardan olmayın lütfen.

Yok ben yuz bulurmusum her dedigimi yaparsa oyle diyor
ya siz karı kocasınız artık ya ne demek yüz bulmak yüz bulduktan sonra ne yaparmışsınız çok merak ettim aileye gitmek ile yüz bulunsaydı ohooo evet her denilen şey yapılmaz mantıklı ve makul olanlar yapıır ki talebinizde çok makul sizde ona yüz vermeyin

nasıl göndermiyo pardon? yahu evlenince tapulu malı mı oluyosunuz siz onun? korkuyorum demişsiniz bir de ona ne? ezdirmeyin kendinizi dişinizi gösterin biraz. partiye gidiyosun sanki ananın evine gitmek için izni mi gerekiyor onun.
Gercekten korkuyorum ne yapacağı belli olmuyor kizim aglayinca falan cok kotu sinirleniyor kizima zarar verir diye korkuyorum bunuda kimseye anlatamiyorum kimse bana inanmıyor boyle yapti deyince sen uyduruyon oyle yapmamistir diyorlar

ya siz karı kocasınız artık ya ne demek yüz bulmak yüz bulduktan sonra ne yaparmışsınız çok merak ettim aileye gitmek ile yüz bulunsaydı ohooo evet her denilen şey yapılmaz mantıklı ve makul olanlar yapıır ki talebinizde çok makul sizde ona yüz vermeyin
Zaten istememki mantiksiz birseyi sanki ben kucuk cocugumda yuz bulacam tovbe yarabbi

Back
X