• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi kerede evet de

Yemini suyunu ver evde otursun kocan
Malum yuz bulmasin
Bu arada sen de onun ailesine gitme hatta kv ve kpe de neden gitmedigini soyle ki seni yanlis anlamasinlar ogullarinin ne mal oldugunu bilsinler

Sen cok yumuşak yuzlusun heralde ondan gelmiyor valla annem cagiricak esim sen git dicek
Paşa paşa gelicek

Ailen hem senin yyaşadığın sorunlara duyarsız kalıyor hem de niye gelmiyor bu damat diyorlarsa bence kafaya takacak pek bisey yok. Onc seni anlamaları ve sana yardımcı olmaları gerekir. Kızım ne sorun yyaşarsa yaşasın ama damatta bize gelsin demeleri doğru değil
Evet dogru olabilir

Sen ona mecbur musun? Zitlassin. Sende zitlas . Cunku o bunu hakediyor. Huzursuzluk olmasin diye susarsan. Adam bu durumdan sikayetci oldugunu nasil idrak edecek. Zaten algida problemi var. bu durumun sonucunu sen degil o dert etmeli.
Ben zitlasinca tartisma cikiyor ama

Samire bi kere de akışına bırak..

Adam HAKLI ama sürekli yönlendirmeye çalışıyormuşsun gibi gözüküyor burdan bakınca da..

Bi üstüne düşme bakalım, bi sal ipini bakalım ne olacak..

Belkide kocan gercekten cok yorgundur sen ustune gidincede sacma sozler soyluyordur.Bence dogru zamani bekle yani bunu cok buyuk bir yere gitme gibi dusundugun icin o da sacmaliyor oysa annen baban yani ozledim falan hem sizinkiler yakin ben goremedi uzun sure oldu hayatim falan diyin

Samire bi kere de akışına bırak..

Adam HAKLI ama sürekli yönlendirmeye çalışıyormuşsun gibi gözüküyor burdan bakınca da..

Bi üstüne düşme bakalım, bi sal ipini bakalım ne olacak..
Ama her zaman öyle ailem bekliyor kac haftadir onlari uzmeyi ne hakki var hakkimi helal etmiyorum zaten

Belkide kocan gercekten cok yorgundur sen ustune gidincede sacma sozler soyluyordur.Bence dogru zamani bekle yani bunu cok buyuk bir yere gitme gibi dusundugun icin o da sacmaliyor oysa annen baban yani ozledim falan hem sizinkiler yakin ben goremedi uzun sure oldu hayatim falan diyin
Oyle deyince de isin düştü ya yalakalik yapiyon diyor

"Bir kere de evet de "
Başlığı okuyunca, Bahçeli'ye sitem var sandım. :):)
......
Sizi yönetiyor, eşit görmüyor, ataerkil büyümüş.
Kandırılabilir, ne hödüklük yapsam çeken duygusal ve koşulsuz bağlı biri olarak görüyor sizi.
Huyu bu, yaratılışı bu, yetiştirilişi bu.
Ne derseniz deyin.

Dışarıdaki bir bayana karşı böyle duyarsız değildir.

Kaldı ki, ele geçirilebilir, duygusal ve ona bağlı olduğunuz için evlenmiştir sizinle.

Sindiremeyeceği lokma olsaydınız ısırmazdı. Sindiremeyeceğine hödüklük yapamaz.
Sizin sevginizi kendisine avantaj olarak görüp, bunu kullanıyor.

Ne olur?
Sözle değil davranışla dik durun.
Kendinize küçük alan yaratın.
Az konuşun, öz konuşun, yumuş yumuş sevgi göstermeyin.
Naz etmeyin, küçük şeylerde ricacı olmayın, hatta hiç olmayın, eyvallahınız olmasın.
Çünkü,
Bunu yapanın davranışları sadece sizim ailenize gitme konusunda kaba ve duyarsızca değildir.

"Bir kere de evet de "
......
Kandırılabilir, ne hödüklük yapsam çeken duygusal ve koşulsuz bağlı biri olarak görüyor sizi.
Ne derseniz deyin.

Kaldı ki, ele geçirilebilir, duygusal ve ona bağlı olduğunuz için evlenmiştir sizinle.

Ne olur?
Naz etmeyin, küçük şeylerde ricacı olmayın, hatta hiç olmayın, eyvallahınız olmasın.
Çünkü,
Bunu yapanın davranışları sadece sizim ailenize gitme konusunda kaba ve duyarsızca değildir.
Evet ailecek ezmeyi cok severler dun hep birlikte oturuyorduk kaynimlar eltim falan kaynim ters bi laf söyledi esine onlar gittikten sonra kv kp esim kahkahalar havada ucustu milletin mutsuzluguyla mutlu olan insanlar ama kendi kızlarına birsey deseler dunyayi yikarlar niye boyle dediniz diye cok bencil kibirli insanlar

"Bir kere de evet de "
......
Ne derseniz deyin.

Ne olur?
Çünkü,
Bide benim sucum bisey yaptirmak icin cok yalvarıyorum keske hic yapmasaymisim yalvarsamda yapmiyor zaten

Bide benim sucum bisey yaptirmak icin cok yalvarıyorum keske hic yapmasaymisim yalvarsamda yapmiyor zaten

Yaptığınızı çekiyorsunuz. Giden sizden gidiyor.
Zaten baskıcı ve bencil bir yapı var. Siz de bu değirmene şu taşımayın bari.
Deli deliyi görünce çomağını saklarmış.
Ya arsız, ağzı bozuk, deli kafalı, atarlı ve ters olacaksınız... Ki imkansız yapınız müsait değil, yavru kedi görseniz ağlarsınız muhtemelen.
Ya da küçük alanınız olacak, sessiz, mesafeli, kendi işini kendi gören, çok çok çok az konuşan, eyvallahı/sitemi/yalvarması olmayan. Yani kabuğunuza çekilin, durgun ve suskun ve ciddi olun. Kısa ve net cevaplar verin. İşinizi yapın çekilin kenara. Eyvallahsız. O zaman işler biraz değişir..
Birinci yöntem daha güzel ama size uymaz :)

Yaptığınızı çekiyorsunuz. Giden sizden gidiyor.
Zaten baskıcı ve bencil bir yapı var. Siz de bu değirmene şu taşımayın bari.
Deli deliyi görünce çomağını saklarmış.
Ya arsız, ağzı bozuk, deli kafalı, atarlı ve ters olacaksınız... Ki imkansız yapınız müsait değil, yavru kedi görseniz ağlarsınız muhtemelen.
Ya da küçük alanınız olacak, sessiz, mesafeli, kendi işini kendi gören, çok çok çok az konuşan, eyvallahı/sitemi/yalvarması olmayan. Yani kabuğunuza çekilin, durgun ve suskun ve ciddi olun. Kısa ve net cevaplar verin. İşinizi yapın çekilin kenara. Eyvallahsız. O zaman işler biraz değişir..
Birinci yöntem daha güzel ama size uymaz :)
Evet birinci yontem guzel ana ben yapamam iste zaten dunden buyana ağlıyorum beni anlayan birisi cikti karsima sagolun deneyecem artik yalvarmiyacam

ailen onu davet ettikçe kendini büyük görüyor herhalde eşin
çağırma artık boşver , ben anneme gideceğim de çık git ona hiç teklif etme, ailen sorarsa sorun mu var diye onlara yansıtma , ben çağırmadım o gelince sizle rahat sohbet edemiyoruz falan de
eşin kayınvalidenlere gitmenizi isterse, canın isterse git istemezse gitme, ama eşim sinirli diyorsun ya inat yapar gibi yapma yani
kısacası eşine seni takmıyorum, canım isterse yaparım istemezse yapmam izlenimi ver
birşeye zorlama, onun da seni zorlamasına izin verme. bir de öyle dene bakalım nasıl olacak

Back
X