• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi kerede evet de

ailen onu davet ettikçe kendini büyük görüyor herhalde eşin
çağırma artık boşver , ben anneme gideceğim de çık git ona hiç teklif etme, ailen sorarsa sorun mu var diye onlara yansıtma , ben çağırmadım o gelince sizle rahat sohbet edemiyoruz falan de
eşin kayınvalidenlere gitmenizi isterse, canın isterse git istemezse gitme, ama eşim sinirli diyorsun ya inat yapar gibi yapma yani
kısacası eşine seni takmıyorum, canım isterse yaparım istemezse yapmam izlenimi ver
birşeye zorlama, onun da seni zorlamasına izin verme. bir de öyle dene bakalım nasıl olacak
Bende ne yapacagimi sasirmis durumdayim

takma , en güzeli bu inan, önemseme, bunu da hissettir
ağladığını üzüldüğünü gösterme güçlü görün ona karşı
sen çok duygusalsın hassassın diye ezmeye çalışıyor daha çok
Evet ama beraber gitmeyincede tek göndermiyor oturdugumuz yerden amcamlar burda onla gidersin diyor her zamanda onlarla gidemem bu defa cok ozleyecem arasi cok mesafe oluyor esimde artık aydan aya gideriz diyor cok zoruma gidiyor

Evet ama beraber gitmeyincede tek göndermiyor oturdugumuz yerden amcamlar burda onla gidersin diyor her zamanda onlarla gidemem bu defa cok ozleyecem arasi cok mesafe oluyor esimde artık aydan aya gideriz diyor cok zoruma gidiyor
niye tek gidemiyormuşsun

Valla yoruldum usandim artik her ne kadar bazilari icin derdim dert olmasa da benim cok zoruma giden seyler aslinda ailem kasabada kalıyorlar iki haftadır bizi çağırıyorlar gelin oturalim diye esim ise ben gitmeyecem sen git diyor ya diyorumki babam seninde gelmeni istiyor niye gitmiyorsun diyorum iste ben yorgun oluyorum da bi haftasonum varda valla hep bu gitme işinde agliyorum sonra uzatmamak icin odadan ciktim bu defa diyor ki ana baba kiz ucu bir olup beni parmaginda oynatacaklar diye ya biz adama iyi davrandikca davet ettikce adam tepemize biniyor iyice simariyor ne bayramda arar ne hal hatir sorar benim zorlamamla olur oda ya ben söylersem adama ters geliyor niye hic evet demiyorsun diyorum yüz bulursun diyor boyle psikoloji ye sahip olan esim var malesef bi akil fikir verin ne olur
Normalde biz kadınlar yaparız böyle şeyleri kv ye mesafeli olalım diye :)

Eşiniz ailesi tarafından dolduruşa getiriliyo olabilir mi? Bi insan kendisine kötülüğü dokunmayan 2. Ailesine neden bu kadar art niyetli davransın ki yoksa?Erkeklerin aklına gelmez böyle şeytanlıklar genelde.Kv falan tembihliyor olabilir aman oğlum yüz verme diye.Bence kayinvalideizle bi konuşun iyi niyetli şekilde anne ben bu duruma üzülüyorum falan diye bakalım ne diyecek

Eşiniz ailesi tarafından dolduruşa getiriliyo olabilir mi? Bi insan kendisine kötülüğü dokunmayan 2. Ailesine neden bu kadar art niyetli davransın ki yoksa?Erkeklerin aklına gelmez böyle şeytanlıklar genelde.Kv falan tembihliyor olabilir aman oğlum yüz verme diye.Bence kayinvalideizle bi konuşun iyi niyetli şekilde anne ben bu duruma üzülüyorum falan diye bakalım ne diyecek
Bilmiyorum sanki olabilir diye düşünüyorum ama gitmeme falan karismazlar bidefasinda abisi falan ben yokken samireye cok yuz verdiniz her iki haftada bir gidiyorlar demis ondan sonra gitmeyecegiz demeye basladi

eşin değişmiycek. kısasa kısaslar bile değiştirmiycek onu. kaç yıldır aynı tas aynı hamam değil mi zaten. boşanamam da diyosun. aynı evde fakat o yokmuş gibi mutlu yaşamaya çalış. gelmesin eşin, sen git. ailen ona kırılıcak diye kafasına taksa istemeye istemeye de olsa gelir zaten. ailen sorarsa da olan neyse açık açık söylersin. o utanmıyo çekinmiyo sen mi çekiniceksin. aman bırak zaten seninle her yere gelmesin bi zahmet, kafanı dinlersin boşver

Sen git amaan çok mu lazım bide orda onun suratını mı çekcen hizmet etcen falan...

Valla yoruldum usandim artik her ne kadar bazilari icin derdim dert olmasa da benim cok zoruma giden seyler aslinda ailem kasabada kalıyorlar iki haftadır bizi çağırıyorlar gelin oturalim diye esim ise ben gitmeyecem sen git diyor ya diyorumki babam seninde gelmeni istiyor niye gitmiyorsun diyorum iste ben yorgun oluyorum da bi haftasonum varda valla hep bu gitme işinde agliyorum sonra uzatmamak icin odadan ciktim bu defa diyor ki ana baba kiz ucu bir olup beni parmaginda oynatacaklar diye ya biz adama iyi davrandikca davet ettikce adam tepemize biniyor iyice simariyor ne bayramda arar ne hal hatir sorar benim zorlamamla olur oda ya ben söylersem adama ters geliyor niye hic evet demiyorsun diyorum yüz bulursun diyor boyle psikoloji ye sahip olan esim var malesef bi akil fikir verin ne olur

Canim sen git annenlere hicte israr etme israr ettikce kendini kiymetli sanar. Eve mutlu dön. Hatta mumkunse ailene guzel bir dille durumu soyle ve birdaha onu cagirmamalarini rica et. Sende kv gittiginde saka yolku annecim bakin ben size ve oglunuza nekadar deger veriyirum o benim aikene gelmedigi halde ben size geldim de gulerek. Tabi bundan sonrada gitme birdaha ki hem kv hem esin yaptiginin ne oldugunu anlasin. Sonrasinda bu konuyu acma sessiz kal. O bir sure sonra ya duzelip kendi gitmek ister yada bidaha gitmez ama sen problem yasamazsin en azindan.

Back
X