Doğuma Hazırlık Bi kız bi erkek diyorlar :( yardımmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mzez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
93
67
3
31
Kızlar şuan 15 haftadayız 12+5 de erkek denildi bugun kız dediler birde siz bakarmısınız. İki resimde bacak arası

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 277
  • image.webp
    image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 290
Kızlar şuan 15 haftadayız 12+5 de erkek denildi bugun kız dediler birde siz bakarmısınız. İki resimde bacak arası
Canım daha erken sayilir, benim 17.haftada bile doktor daha erken ama kız gibi demişti. Bana da 12de erkek demişti.

Acele etme inşallah 2 haftaya daha net soylerler

Canım daha erken sayilir, benim 17.haftada bile doktor daha erken ama kız gibi demişti. Bana da 12de erkek demişti.

Acele etme inşallah 2 haftaya daha net soylerler
İlk gebeliğim ister istemez merak edıyorsun canım :)

İlk gebeliğim ister istemez merak edıyorsun canım :)
Benim de ilk gebelik ama malesef sabretmek lazim canim ben korkuyorum hala acaba degiscek mi cinsiyet tahminleri diye. Çok duyuyorum 7-8. Aydan sonra bile farklı birşey diyebiliyorlarmis

Benim de ilk gebelik ama malesef sabretmek lazim canim ben korkuyorum hala acaba degiscek mi cinsiyet tahminleri diye. Çok duyuyorum 7-8. Aydan sonra bile farklı birşey diyebiliyorlarmis
Keşke ya :) sırf kaynanam isim koyacak kıza diye oğlana bir umit döner mi diye bekliyorum.

Bana 12 de büyük ihtimal erkek önü baya kabarık dedi 17 de erkek bu dedi geçen hafta ayrıntılıda da erkek dediler değişiklik olmadı büyük ihtimal seninde öyle olcak

Bana 12 de büyük ihtimal erkek önü baya kabarık dedi 17 de erkek bu dedi geçen hafta ayrıntılıda da erkek dediler değişiklik olmadı büyük ihtimal seninde öyle olcak
Bana 12+5 de oğlanın cinsel organını gösterdi emin konustu erkek dedi. Bir başka doktor 15 haftada kesin kız dedi. Ama içime hep erkek doğuyor sebepsizce.

Merhabalar.Bence erken dönemlerde söylenen cinsiyyet tahmininde yanılma payı büyüktür.Araştırdığım kadarıyla erken dönelerde hem kız, hem erkek bebeklerde çıkıntı oluyormuş.Bu sebepten karıştırıla biliyor.Bende aynı senin gibi çok yakın haftalarda aynı durumu yaşadım.12+3 'de çıkıntı var erkeğe benziyor dedi doktor.Dün gittiğimizde de (16+3) kesinleşti kız dedi.Şaşırdım tabiği.Bende erkek bekliyordum ve kendimi inandırmıştım.Bence kesin belli olmadan söylememeli doktorlar.

Benimde kızıma 12. Haftada %90 erkek demişlerdi . Herhalde kordonu karıştırıyorlar . Sonraki kontrolde %100 kız dedi aynı doktor :)

Benimde kızıma 12. Haftada %90 erkek demişlerdi . Herhalde kordonu karıştırıyorlar . Sonraki kontrolde %100 kız dedi aynı doktor :)
Demek ki, 12.haftada söylenen tahmin genellikle yanlış çıkıyor Ve hatta, tam tersi. Nub'a göre baktınız mı?

Şuan 1 yaşında . Yanılgı olabiliyor 12. Haftada . Sonraki kontrol daha kesin olabiliyor
" ALLAH " bağışlasın Bahtı güzel olsun.Bir kadının en çok ihtiyacı olan şey Artik çok anlamı yoktur da senin için bebeğinin 12-13-14 haftalık ultrason görüntüsü var mı? Nub'a göre tahmin yapıp bebegimle karşılaştırmak için.Ulaşa bileceğin yerdeyse paylaşa bilir misin?

sağlıkla dogsun inşallah ,
ben hamıle kalırsam inşallah hiç dr sormayacam cinsiyeti ne diye ,

" ALLAH " bağışlasın Bahtı güzel olsun.Bir kadının en çok ihtiyacı olan şey Artik çok anlamı yoktur da senin için bebeğinin 12-13-14 haftalık ultrason görüntüsü var mı? Nub'a göre tahmin yapıp bebegimle karşılaştırmak için.Ulaşa bileceğin yerdeyse paylaşa bilir misin?
Teşekkür ederim :) Benim nuba ve kese göre erkek dediler ama burada. Teori bende tutmadı :)

Banada 11+3 de tahminim erkek dedi yanılmış olabilir yani ?

Banada 11+3 de tahminim erkek dedi yanılmış olabilir yani ?
Yanılgı her zaman olabiliyor bu haftada. Kız denlp erkek , erkek denilip kız Doğuma kadar yanılanlra şahit oldum bizzat . Düşük bir ihtimal olmasada böyle bir ihtimal var

Kiza daha cok benziyor kesenin genisliginden :)

Back
X