Bi' kızı eklemiş

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Eski erkek arkadaşımın facebook adresine bakıyordum. Ayrıldıktan sonra silmiştim. Ayrılalı 3 hafta oldu. Normalde öyle günde 100 kere bakan biri değilim hatta bakmak istemiyorum moralimin bozulacağı bir şey görürüm diye. Girdim profiline arkadaşlar ve takip ettikleri kısmı var. Takip ettikleri kısmına baktım bir kız ve kız gerçekten çok hoş bir kız. Şöyle oluyor diyelim birine arkadaşlık isteği gönderdi, eğer o kişi isteği bekletirse isteği, takip ediyor kısmına düşüyor. Yani bu kızı eklemiş. İçim bir tuhaf oldu hatta bir anda kalbime bi acı geldi. Demek o hiç üzülmüyor başka kızların peşine düşmüş hemen çok güzel bir kızı eklemiş, kendimi o kadar tuhaf hissettim ki. Bugün diyordum ki bittiğini ben de umursamıyorum artık. Sonra bu basit şeyi görünce bile fena oldum. Biliyorum normal, biz artık ayrıldık, kız arkadaşı bile olabilir başka kızları ekleyebilir, ama görünce gözlerimden yaş geldi. Bilmiyorum nasıl geçecek :KK43:

Her genc kizin basina gelir, uzulme. :süslü:

Zamanla her sey gececek.

Sadece biraz sabirli ol ve kendine hakim ol bakma, duyma.
Ben de sırf ona inat olsun diye başka bir ilişkiye başlamak istiyorum. Belki de konuştuğu biri bile var. Ondan önce davranasım geliyor :110:

Ben de sırf ona inat olsun diye başka bir ilişkiye başlamak istiyorum. Belki de konuştuğu biri bile var. Ondan önce davranasım geliyor :110:

yasin cok kucuk anlasilan :KK12:
kendine baska ugraslar bul.
mesela bi kitaba kafayi tak, bi puzzlea kafayi tak...
sonradan pisman olacagin adimlar atma :işsiz:

yasin cok kucuk anlasilan :KK12:
kendine baska ugraslar bul.
mesela bi kitaba kafayi tak, bi puzzlea kafayi tak...
sonradan pisman olacagin adimlar atma :işsiz:
hayır yaşım küçük değil sadece canım yanıyor.
yarın bir gün ilişkisi olduğunu görmek istemiyorum

hayır yaşım küçük değil sadece canım yanıyor.
yarın bir gün ilişkisi olduğunu görmek istemiyorum

baska biriyle iliski yasayinca gozlerin mi kapanacak? Yine goreceksin, yine aci cekeceksin. Bunlar cok normal.
Biz hic mi aci cekmedik saniyorsun?
Ama ne olursa olsun ona nispet yapar gibi ondan once davranayim biriyle sevgili olayim demedik. Bu hem ucuncu sahsa da buyuk haksizlik.

Sabirla bekleyin.

Sakin ol ve akıllı düşün, inat olsun diye ilişkiye mi başlanır Allah aşkına
O kadar ciddi değilim başlayamam da şu psikoloji işe zaten. Beni unutmuş başka kızlara mı bakıyor inat olsun diye mi ekliyor diye düşünüyorum

Allah'tan sevgilisin. Boşandığın eşin olup da başkasıyla evlenseydi ? Bu daha acı.

Su boşanmış kadınların acilarini abartmalari yok mu yarabbi.. Bakin her turlusunu deneyimlemis biri olarak, severken sevgiliden ayrilmak en zorudur. Sevgilinin ölmesinden ve tabii suyu cikmis somurulmus içi kurtlu evliliklerin akabindeki bosanmadan cok daha kotudur. Bosanmayi abartmayin. Yasadiginiz travma basarisizliginizi egonuza yedirememeniz ve elalem ne der korkusu. Yoksa boşanmak en basiti. Çünkü sevenler bosanmaz zaten hazir kavusmusken.

Sen hala bu adamı adam mı zannediyosun?

Herhangi bir iliskiye başlasan, bu adamdan daha çok sahip çıkar iliskiye.

Evlenme budalası adam müsveddesi bu sadece. Aç bundan önceki bikac konunu oku bakalım, neden ayrılmış ne olmus seninle görüşmek istemis mi...

Şimdi de av peşine çıkmış işte nesine şaşırıyosun amacı zaten yaninda birisi olsun yemegini temizligini yapsın gece de iliskiye girsin. Misyonu bu adamın.

Bakmayın araştırmayın

İstediğini ekler size ne

Ayrıca da halen sevgili olsanız bile eklemesi normal adamlarla sevgili olun onun sahibi değil

Konularını takipteyim
Umarım bir dahaki konun
Kızlar çok yakışıklı etkileyici birle tanıştım ne yapsam olur :KK66:

Kötü hisler bunlar. Sırf böyle şeyleri yaşamaktan kaçtığım için 4 sene herkesten kaçmıştım zamanında. Zaman geçecek ve bir bakmışsın isterse horon tepsin sevgilisiyle hiç umurunda olmayacak. Bu hislerin sürekli değil, sevgisi tam bitmeden ayrılan herkes yaşıyor.

Tabiki üzülmeniz gayet doğal ama sırf ondan önce davranmak adına sevgilim olsun düşünceniz çok yanlış. Daha yeni ayrılmışsınız bırakın biraz kabuk tutusun yaranız, ruhunuz iyileşsin. Bu iyileşme sürecinede eski sevgilinizi sosyal medyadan takip etmeyerek başlayabilirsiniz bence..

Her genc kizin basina gelir, uzulme. :süslü:

Zamanla her sey gececek.

Sadece biraz sabirli ol ve kendine hakim ol bakma, duyma.

Son zamanlarda yorumlarına çok denk geliyorum.
Çok sıcak ve sevimli yorumlar :KK22:

Konuya yorumum hala unutman için zamana ihtiyacın var.
Erkeklerin acı çekme anlayışı çok farklı. :süslü:

Back
X