Bu corona günleri bu anlamda bana iyi gelmişti uzak duruyordum gittim ve mutsuzum eş ailesi uzak durmak çok mümkün olmuyor malesefUzak duracaksın tatlım başka çare yok.
6 aylıkken tombişti eşim kayinvalidem ile telefonda görüşürken babannesi kızım şu kadar kilo almış pamuk pamuk falan derdi aman oğlum kilolu çocuk hiç iyi olmaz derlerdi. Ki 6 aylikken de obez kategorisnde degildi hareketlenince azalma oldu kilosunda ama yine ideal sınırlarda.bizim insanımızda karışma hastalığı var.takılmayın. boşu boşunada bayramınızı zehir etmeyin. banada 6 aylık bebeğe az ver obez olcak diyorlar.
Kesinlikle katılıyorum. Hiç sevmiyorum bu yüzden. Ve daha yazamadığım birçok şey.Kırıcı olmayayım diye diye kendine yazık edersin. Hak ederlerse söyle canım. Evladını sen yetiştiriyorsun onlar değil. Söyleyebilir düzgünce ama müdahaleye gerek yok.
Çok yıpratıcı acıktı mi ki altına baktın mı şöyle böyle yahu sizene aşırı geriliyorum orda.Herkes herşeyi biliyor
İnsan hücresinden evrenin işleyişine kadar
Bazen diyorum ki ne kadar cahilim
Şimdi sen bu insanlara bebiğimi benden daha mı iyi bileceksiniz
Diyebilirmisin
O yüzden hiç uğraşmayın
O zaman hayatınızdaki hiçbir şeyden bahsetmeyin, kedi almak çok iyi fikir fakat gelecek kararlarınızdan o aileye bahsetmeyin zaten size karşı bir cephe kurmuş gibiler sizde sinirlerinize hakim olmalısınız, bu geri kafalı aileler öyledir ki, karıyla koca arasını bozmak için sürekli sizi tahrik edip kocanızla kavga ettirmeye çalışırlar, aslında tek çare uzak olmak, baktınız çok konuştular mı tansiyonunu düşmüş gibi yapın, eşinize ben bunlara dayanamıyorum diyip mesafe koyun ayda en fazla 2 görüşün eve ise almamaya çalışın.Bu corona günleri bu anlamda bana iyi gelmişti uzak duruyordum gittim ve mutsuzum eş ailesi uzak durmak çok mümkün olmuyor malesef
Çok sinir bozucu ya baZen altını değiştirirken kızım ağlıyor hemen kv odada bitiyor noldu diye burama kadar geldi sohbet muhabbeti azaltiyorum yine aynılar çekilmez haldeler. Torunlara karşı güçlü bir sahiplenme duygusu geliştiriyorlar sanırım ama anne tarafından çok sinir bozuyor bu durumEski aileler öyleler malesef benim öz ailem bile abimlerin çocuk yetiştirmelerine karışma lüksünü kendilerinde görüyorlar aşağıda çocuk ağlıyor yukarıdan aşağı inip torunumu niye ağlatıyosunuz diye hesap soruyor. Malesef ya tatlı ukala olacaksın yada yok sayacaksın. Düşün dayanamayıp bazen sert çıkıyorum sanane elin çocuğundan her şeye karışıyonuz Kendi aileme Çocuğum olursa size bırakmam Zorda kalmadıkça diye söyleniyorum.
Kesinlikle öyle yapmaya çalışıyorum bir ara tutturmuştu kv ücretsiz izin al diye ev borcu ödüyoruz ve bu mümkün değil borcumuz var alamayacağım dedim ve dedi ki cocugundan kıymetli mi dedi yani kafası almıyor ezbere konuşuyor komşunun gelini ücretsiz almışta onları örnek gösteriyor banane başkasından. Ablam yaşadığımız aynı şehirde o baktı bende ise başladım eşim konuşurken söylemiş mozerallaise başladı diye. Herşeye toksik bir etkileri var.O zaman hayatınızdaki hiçbir şeyden bahsetmeyin, kedi almak çok iyi fikir fakat gelecek kararlarınızdan o aileye bahsetmeyin zaten size karşı bir cephe kurmuş gibiler sizde sinirlerinize hakim olmalısınız, bu geri kafalı aileler öyledir ki, karıyla koca arasını bozmak için sürekli sizi tahrik edip kocanızla kavga ettirmeye çalışırlar, aslında tek çare uzak olmak, baktınız çok konuştular mı tansiyonunu düşmüş gibi yapın, eşinize ben bunlara dayanamıyorum diyip mesafe koyun ayda en fazla 2 görüşün eve ise almamaya çalışın.
Hizmetçi istiyorlar konuşmasın, stresimizi çeksin, istediğimizi diyelim ses edemesin eski kafalılar bizi 50 sene önce eziyet ettikleri kadınlara benzetmeye çalışıyorlar, dikkat edin kocanızla aranızda tartışma çıkmasın onlar yüzünden çünkü insan bir süre sonra doluyor bunun için bir psikologtan tavsiye almanız daha mantıklı ben bütün eşin ailesinden çektim ama çözüm bulamadım kocamdan ne zaman yardım istesem, benim geçmişteki sevgililerimi açıp bana vurdu, o yüzden sadece sorunları biliyorum çözümü bulamadım ayrıldımKesinlikle öyle yapmaya çalışıyorum bir ara tutturmuştu kv ücretsiz izin al diye ev borcu ödüyoruz ve bu mümkün değil borcumuz var alamayacağım dedim ve dedi ki cocugundan kıymetli mi dedi yani kafası almıyor ezbere konuşuyor komşunun gelini ücretsiz almışta onları örnek gösteriyor banane başkasından. Ablam yaşadığımız aynı şehirde o baktı bende ise başladım eşim konuşurken söylemiş mozerallaise başladı diye. Herşeye toksik bir etkileri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?