bi konuda yardımınızı istiyorum...

merza_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
231
80
48
Arkadaşlar size bir sorum olucaktı 1 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım 7 aydır hayatımdaydı artık görüşmeme karar aldık tek cümlelik msjlar atmaya 2 3 günde bir mesaj atmaya başlayınca konuyu kendisine ben açtım neden 2 3 günde bir mesaj atıyorsun dedim kendiside bana karşı ne hissettiğini bilmiyormuş ve görüşmeme kararı aldık nyse benim 10 gün hiç sesim çıkmadı kendisi hiç check in yapmayan kişi surdayım burdayım diye check in yapmaya başladı snr ben foto pylaştım ardımdan 4 saat snr kendisi burdayım diye foto pylaştı 10 gün daha sesim çıkmadı ama 2 günde 3 günde bir surdayım diye checkin yapıyor bide enterasan kısmı şu an görev için otelde kalıyor sürekli her aksam otelde checkin yapıp 2 dk snr siliyor 5 dk snr otelin roof check in yapıp siliyor bu ceheckinleri 2 3 günde bir ya da hergün yapıyor sizce ne ypmaya calışıyor bana karşı ypıldığı çok belli cünkü ayrılmadan önce hiç yapmıyordu bu konuyla ilgili yardımınız istiyorum

chek in yapmasıyla size karşı bir şey yapması arasındaki bağlantıyı kuramadım.yalnız görevde demişsiniz.bence şöyle olabilir.bak ben görevdeyim.aklına farklı şeyler gelmesin.

Back
X