Bi kuyuya atilmis gibiyim ?

Huzurlazim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
114
58
13
28
Simdi liseden iki arladasimla bulustum eve yeni geldim suan issizim bi okulum yok . Arada boyle disari cikiyorum . Ama kendimi hep eksik ait olmadigim insanlarlaymisim gibi hissediyorum cok severdim onlari ama kafa yapimiz degismis . Sadece onlarla degil cevremdeki kimsenin yaninda mutlu degilim . Eski nisanlimi cok ozluyorum 1 senedir boyleyim en yakin arkadasim di o benim bidaha donmedi bana hic donmeyecekte iliskimiz kotu gidiyo du evlensek mutlu olamazdik ama alisamadiim ben kizlar sevgililerini ne kadar sevdiklerini ne zaman evlenceklerini soylediler fln bosluga daldim soyle dusundum 6 yil olmustu gitmeseydi dedim ama yok . Atanmak istiyorum yeni bi hayat kurmak istiyorum 21 yasindayim bu bosluk bu eksiklik gecermi ?

Boşver canım toparlanırsn atanmaya bak sen. Bambaşka bir şehirde bambaşka bir hayat kur kendine

Tabi ki geçer.21 yaş ne ki ne yaşlar göreceksin,ne mutluluklar ne hayal kırıklıkları.Hayat böyle geçiyor.Dönüp de ben buna mı üzüldüm diye güleceksin sonra.

Hayatında birini merkeze almak da sıkıntılı.Belki nişanlıyken sen de arkadaşların gibiydin.Sadece onunla ilgilendin tek arkadaşın oldu ayrılınca da boşluğa düştün.

Bol bol kitap okuyup kafanı dağıtabilirsin.Üni okudun mu bilmiyorum okul okuyabilirsin.Atanmak istiyorum demişsin çalışabilirsin .

21-6 da beni şaşırttı.Çok küçükmüşsün ilk zaman.Sonradan olmayacağını fark etmen de iyi bişey

Evet kücüktüm cocuklugum onunla gecti arkadaslarim gibiydim sanki onlarlayken kiskandim biraz ya da animsadim eski günlerimi ondan biraz üzüldüm galiba bi kac hayalim var yeni hi hayat iyi gelcek galiba

sondaki 21 yaşındayım'ı okuyunca bi höh oldum. 20 yaşında nişanlanarak hata etmişsin zaten. iş bulunur. gez toz eğlenmen bak.

Erken nisanlandim zaten nisanliyken ikimizde kaldiramiyacagimizi anladik cunku cocuklugum onunla gecti hic bisey yasamadim görmedim evlenmeyi istemedim bi anda ama suan yasadigim hayat boş geliyo
Kuyunun dibi için 21 yaş çok genç
Siz atanmaya çalışın. İş bir anda kaldırır sizi ayağa şaşırır kalırsınız.

sondaki 21 yaşındayım'ı okuyunca bi höh oldum. 20 yaşında nişanlanarak hata etmişsin zaten. iş bulunur. gez toz eğlenmen bak.

Kıskandığınızı ifade etmişsiniz, kendinize ve bize dürüst olmuşsunuz bu çok güzel.
21 yaş bazı şeylerin farkına varıldığı, hayatın toz pembe olmadığını idrak edebilme yaşıdır. Bu benim için böyle oldu ben de şu an 21 yaşındayım. Gelecek kaygısı gütmeniz, geleceğe dair ilişkinizin olmayışının canınızı sıkması çok normal. Eski nişanlınızı özlemeniz de normal.
Ama ben siz de şöyle bir durum da sezdim, yanlışsam düzeltin. Nişanlınızı zamanında hayatınızın merkezine koymuşsunuz. Boşluğa düşüşünüzde bunun payı var. Mesela lise arkadaşlarınıza değişmiş diyorsunuz, peki siz değişmiş olabilir misiniz?
21 yaş hayata tutunmak için asla geç kalınmış bir yaş değil, hatta küçük bir yaş. Kpss'ye daha var sıkı bir şekilde çalışırsınız, olmadı iş bulursunuz kendinize çeki düzen verirsiniz. Eski nişanlınızı unutturacak aşklar çıkar karşınıza kim bilir?
Siz gelecek için güzel şeyler için çabalayın gerisi Allah'a kalmış..

Tabiki geçer hep böyle mi kalacaksın zaman her şeyin ilacıdır canim ınsallah zaman sana da ilaç olur öyle inan

Çok tesekkur ederim evet hayatimin merkezindeydi diyorum ya en yakinim oydu . Benim icin gelecekteki amacim evlilikti ama baktim ki bu yanlis yollarımız ayrildi suan kendime yeni bi hayat kurmaya ugrasiyorum 1 senedir kendimi değistirdim bi cevre edindim . İs egitim konusunda yapabilecegim seyleri planladim . Ama insan ara da özluyo ve keske o olsaydi diyorum yaptigim hic bisey zevk vermiyo bazen insanlarla konusmak istemiyorum benim icim acirken onlarin sevgililerini konusmak biraz canimi yakti cunku sormadilar bile sen nasilsin diye . Icimi bitek sizlere dökebiliyorum cok tesekkurler

İnsanlar mutlu olduğu şeyleri anlatırlar, o şevkle karşıdaki ne düşünür ne hisseder diye umursamazlar. Bir arkadaşım vardı sevgili yapmıştı. Benim de o zamanlar uzun zamandır sevgilim yoktu ve tanıştıklarımın sonu hep hüsran oluyordu.
Her neyse bana sevgilisini anlatır dururdu, bazen akıl isterdi, bazen nerelerde gezdiklerini vs vs.. Gündemimiz sürekli sevgilisiydi. Her neyse ben bu duruma artık bozulmaya başladım sizin gibi. O da anlamıştı ve whatsapp durumuna ''olan var olmayan var kıskanırlar(melodi emojisi)'' koymuştu. Yanlış anladığımı düşünmüyorum bana ithafendi işte. Bu böyledir, sizi sizden başka kimse düşünmez. Bdv'de mesela çok gördük, bebeği olmayanların yanında düşüncesizce davranan insanları.

Bunları neden size anlattım bilmiyorum ama ben de sizde eski halimi gördüm sanırım:)
Geçecek bu günler hayırlısı olsun

Şu an tam olarak anlattiginiz durumlari yasiyorum galiba nisanlimdan yeni ayrıldığım zaman yeni evlenmis bir arkadaşima gitmistim . Aynen su sekilde ' kocisim aksam gelcek onu opcem sarilcam çok özledim ' demisti ve bidaha görüşmedim . Kotu niyetli olmayabilir ama insan üzüluyo

Evet yaş mi onemli olan
Daha ilk bahardasın gulecek eglenecek laylaylom zamanlarin.biz ölelim, toprak atin ustumuze ozaman.33 yasindayim o yaslarimin özlemi burnumun diregini sızlatiyor.eski nisanliymis.yapmayin zamani gelince olcak yine evlilik hayatinda.belkide Allah biraz daha hayatin tadini cikarman icin sana ikramda bulundu zehir etme hayati kendine.git misir patlat kullakligi tak uzan,yaninada limonlu cay koy dunyanin en mutlu insani olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…