Kizlar benim esim askerde bende yurt disinda ailemin yanindayim.gecenlerde bi yakinimizin kina gecesi vardi (burda kina geceleri kadinlar arasi olur) ve bende göz makyajimi agir yaptirmistim kuaförde ama sacim dudagim fln hic abartili degildi aslinda makyaji pek sevmem ama kadinlar arasi diye yaptirdim.esimede söyleyince insaallah bi erkek görmemistir seni öyle dedi bende yok görmedi dedim.ama bnm problemim simdi ben orda yenge dedigim biriyle ki anne tarafindan akrabam,resim cekindik.oda simdi tr ye gidecek ve resmimi götürür herkeze gösterir buda benim esimin ailesine kadar ulasir diye korkuyorum cünkü bizim ora kücük ve dedikoducu biryer.ben ne yapacagimi ne düsünecegimi bilmiyorum kafam cok karisik.bi aklim diyor yok götürmez resmi ama bi aklim götürür diyo cünkü dedigim insanda dedikoducu biri...
Ooff vallahi belki bazilariniza sacma gelebilir ama ben esimin de makyaj konusunda sinirli oldugunu biliyorum ama donucta kadinlar vardi o yüzden yaptirdim.yoksa asla bende yapmam..kizlar ne olur rahatlatin beni biraz..Ne yapsam acaip stresliyim sabahtan beri düsün düsün delircem
Ooff vallahi belki bazilariniza sacma gelebilir ama ben esimin de makyaj konusunda sinirli oldugunu biliyorum ama donucta kadinlar vardi o yüzden yaptirdim.yoksa asla bende yapmam..kizlar ne olur rahatlatin beni biraz..Ne yapsam acaip stresliyim sabahtan beri düsün düsün delircem