Bi okuyun ve akil verin kizlar

busra00

sadece bekliyorum...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
925
9
26
Ankara
Kizlar benim esim askerde bende yurt disinda ailemin yanindayim.gecenlerde bi yakinimizin kina gecesi vardi (burda kina geceleri kadinlar arasi olur) ve bende göz makyajimi agir yaptirmistim kuaförde ama sacim dudagim fln hic abartili degildi aslinda makyaji pek sevmem ama kadinlar arasi diye yaptirdim.esimede söyleyince insaallah bi erkek görmemistir seni öyle dedi bende yok görmedi dedim.ama bnm problemim simdi ben orda yenge dedigim biriyle ki anne tarafindan akrabam,resim cekindik.oda simdi tr ye gidecek ve resmimi götürür herkeze gösterir buda benim esimin ailesine kadar ulasir diye korkuyorum cünkü bizim ora kücük ve dedikoducu biryer.ben ne yapacagimi ne düsünecegimi bilmiyorum kafam cok karisik.bi aklim diyor yok götürmez resmi ama bi aklim götürür diyo cünkü dedigim insanda dedikoducu biri...
Ooff vallahi belki bazilariniza sacma gelebilir ama ben esimin de makyaj konusunda sinirli oldugunu biliyorum ama donucta kadinlar vardi o yüzden yaptirdim.yoksa asla bende yapmam..kizlar ne olur rahatlatin beni biraz..Ne yapsam acaip stresliyim sabahtan beri düsün düsün delircem

e kadınlar arasındaydı ondan yaptırdın nerden bilicektinki resmi millete göstericeğini kadının ayıbı olur eğer eşin böle bişeye kızıyosa makyaja kzılmasıda bana tuhaf geldi ne yalan sölim ama herkesin adeti ayrı tabi keske sende dikkat etseydin

e kadınlar arasındaydı ondan yaptırdın nerden bilicektinki resmi millete göstericeğini kadının ayıbı olur eğer eşin böle bişeye kızıyosa makyaja kzılmasıda bana tuhaf geldi ne yalan sölim ama herkesin adeti ayrı tabi keske sende dikkat etseydin

Ah canim ahh evet cok pismanim cekindigime ama napiyim o an gelmedi aklima böyle seyler..evet o kadinin ayibi ama laf bana gelince basta düsünseydin diye kafamin etini yer esim herkez seni görmek zorundamiydi fln..insaallah göstermez ya esimin ailesinden birine gerci gidip gelmiyorlar ama olur ya iste korku sardi beni

inanın üzüldüm, niye bu kadar dert edindiniz bunu, niye bu kadar ipleri ele verdiniz ki. ne yapmışsınız sanki,nedir bu korku. rahat olun sakin olun biraz. düğünde dernekte yapacaksınız tabi. makyaj yapmayan mı kaldı bu devirde hem. yaparsanız da erkekler kuyruk mu oluyormuş kapınızda... eğer öyleyse ben 28 yasında bekarım, ben de yapayım:9:

Ah canim ahh evet cok pismanim cekindigime ama napiyim o an gelmedi aklima böyle seyler..evet o kadinin ayibi ama laf bana gelince basta düsünseydin diye kafamin etini yer esim herkez seni görmek zorundamiydi fln..insaallah göstermez ya esimin ailesinden birine gerci gidip gelmiyorlar ama olur ya iste korku sardi beni

ya üzülme hamilesinde bak hiç takma derim ben kadının ayıbı sen evli barklısın hem bunu takıyosanız o kadında biliyodur ağır makyajın erkekleri kızdıracağını düşünmesi lazımdı hem kocan tabiki karışıcak sana ben hiç kimseyiş takmayan kadınlarada karşıyım hayat arkadaşına saygı duymak gerek iki tarafta serbest bırakınca ihanet kaçınılmaz

inanın üzüldüm, niye bu kadar dert edindiniz bunu, niye bu kadar ipleri ele verdiniz ki. ne yapmışsınız sanki,nedir bu korku. rahat olun sakin olun biraz. düğünde dernekte yapacaksınız tabi. makyaj yapmayan mı kaldı bu devirde hem. yaparsanız da erkekler kuyruk mu oluyormuş kapınızda... eğer öyleyse ben 28 yasında bekarım, ben de yapayım:9:

:) bende biliyorum cok sacma ama iste kücük yerde dedikodu bol olur bide simdi askerde bnm esimin aileside bayaaa dedikoducudurlar esimide askerde bunaltirlar fln amaan iste bana göre sacma ama öyle insanlar varki bunun dedikodusunu yapabiliyorlar :(

:) bende biliyorum cok sacma ama iste kücük yerde dedikodu bol olur bide simdi askerde bnm esimin aileside bayaaa dedikoducudurlar esimide askerde bunaltirlar fln amaan iste bana göre sacma ama öyle insanlar varki bunun dedikodusunu yapabiliyorlar :(

kına gecesınde kadınlar arasında yaptım ne olacak diyin. kabahat işlemiş gibi özür falan dileyip savunmaya geçmeyin. en fazla kızar, gecer gider. dedikodu yapmak isteyen de her türlü malzeme bulur zaten, takılmayın bu kadar yaa.

bu kadar üzülecekseniz fotoyu silmesini rica edin
silmez mi ?
şimdiki fotoları silmek çok kolay
makine dijital değil mi ? filmli makine mi ?

Canim foto ne telde nede makinada..cikarttirilmis foto o yüzden silmek fln imkansiz maalesef :(

hımm o zaman bu fotoyu çok beğendim lütfen bende kalsın diyip ondan isteyin
yada açık açık ben bu fotonun başkaları tarafından görülmesini istemiyorum
malum sadece kadınlar arasında diyerek çok makyaj yapmıştım gösterme kimseye diye
rica etseniz size vermez mi ?

Her kadın makyaj yapma hakkına sahiptir bence ki siz özel bir günde kadın kadına olduğunuz bir yerde yapmışsınız, Allah aşkına makyaj yapmak ayıp mı günah mı ? Eşiniz daha toleranslı olmalı bu konuda..

Canim sende esine bukadar yuz vermeseydin madem verdin sonunda bukadar tedirgin olacagin isin icine girmeyecektin ...kocanin huyunu biliyosun yapmasaydin diyorum ama kalbim demiyor .. cok yuz vermissin cook ....esin senin korkak oldugunu anlamis o yuzdende seni boyle sikiyor cesaret edebilirsen birde disini goster fazla abartma tabi,,ama bununyaparkende mumkun oldugunca duygusala bagla herseye he kocacim tamam kocacim dersen boyle kara kara dusunursun ..

Back
X