Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Korkunç ya bu nasıl bir vicdansızlık böyle!Kendisi bebek olmamış mı ağlamamış mı?Annesi babası patlatmamış demek ki onun kafasına!Millet çocuğum olsun diye ne acılar çekiyor nelere katlanıyor maddi manevi pes vallahi!!!
Bizimde aşılama ile oldu :(

açık söyleyeyim işte bu yüzden 33 yaşında bir kadın olarak anne olmayı düşünmedim, düşünmüyorum. gerçekten çok üzülüyorum. bu adama bir çocuk veriyorsunuz, onu baba yapıyorsunuz, aylarca hormonlarınız, vücudunuz değişiyor, tepetaklak oluyorsunuz. günün sonunda sizin en anlayışa ihtiyacınız olan dönemde duygusal açıdan sizi yapayalnız bırakıyor. gerçekten bunu size yapan kendi erkek kardeşim olsa soğurum, kucağımda bebekle ağladım ne demek ya? çok ciddi söylüyorum erkeklerin çok azı bu fedakarlığı hak ediyor.

siz kendi psikolojinize dikkat etmek zorundasınız. bu adam da zamanla böyle devam ederse zaten tek başına taşıdığınız yükü bu adamla ağırlaştırmayın. ben bu adamdan iyi bir baba olacağına inanmıyorum. evladının en minik probleminde ya evden kovar ya ağzına geleni söyler bu adam. üzüldüm gerçekten.

Yine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin! 😱
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Sana demiş olabilir mi? Çünkü kimse kolay kolay evladı için söyleyemez öyle bir şey bence. İlk çocuğunuz mu? Eşinle bir an önce konuş. Kavga ederse de etsin. Niye alttan alan hep sen olacaksın? Eşin hep böyle hayvan mıydı?

Öfke kontrolüne sahip, kendimi dizginleyebilen bir insan böyle söylemez. Nereden biliyorsun diye sorarsanız; kendimden. Büyük ihtimalle sinirinin son damlasına geldiği için ağzından böyle bir kelime çıktı. Eşinizin öfke kontrolü olduğunu düşünmüyorum, bebeğinizin daha kötü ağladığı bir zamanda icraata bile geçebilir. Abartıyorsun demeyin küçücük bebek. Hiçbir suçu günahı olmayan, dünyada sadece annesini tanıyan bir bebeğe bu cümleyi kuran insan normal olamaz. Benim kocam böyle konuşsa bebeği uyuttuktan sonra "böyle mi ihihihi" diyip güzel patlatırdım boş kafasına.

Terbiyesiz vizdansız pislik😑😑
Bugün hiç tanımadığımız Elif bebek için hepimiz mutluluktan ağladık hala enkaz altında olanlar için sürekli dua ediyoruz. Nasıl insan evladı yada eşi için o cümleyi kurar, nasıl karanlık bi kalp😕

Bu çocuk hep bebek olarak kalmayacak, büyüdükçe dertleri de büyüyecek. Şimdi sırf ağlıyor huysuzlanıyor diye anne babaya muhtaç el kadar bebeğe bunu diyorsa ilerde sorunlar, huysuzluklar arttıkça uygulamaya da geçebilir. Çok korkutucu😞
Işte ben de en çok ondan korkuyorum :(

Terbiyesiz vizdansız pislik😑😑
Bugün hiç tanımadığımız Elif bebek için hepimiz mutluluktan ağladık hala enkaz altında olanlar için sürekli dua ediyoruz. Nasıl insan evladı yada eşi için o cümleyi kurar, nasıl karanlık bi kalp😕
Evet evlat ya da eş hiç farketmez, çok çok üzücü bir cümle:(

Siz zaten iyi ki karsilik vermemissiniz yoksa o dedigini size yapardi bence. Huyuna gitmekte fayda var bu adamla inatlasilmaz kendine dikkat et. Yalnız merak ediyorum cocuk olmuyorsa nie ekstra bi çaba sarfediosunuz aşılama falan. Belki bu adam baba olamasın diye olmuyodur. Hic bu ihtimalleri dusunmediniz mi.

Back
X