Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Arkadaşım senin çoçuğun var mı? Bebeklik dönemlerini hüç yaşadın mı?
Ayriyetten adam zaten şuan binpişmandır bu sözü söylediği için. Adamın dedigi kötü birşey sinirle söylense bile.(adama haklı demiyorum) ama zaten kadın üzgün lohusa ateşe neden venzün dökersiniz kiiiiii
Napalım takma geçer mi diyelim? Adam bin pişman değil kapıları çarpıyormuş. Aman kocanız elden kaçar her şeyini hoş görün.

Ayriyetten adam zaten şuan binpişmandır bu sözü söylediği için. Adamın dedigi kötü birşey sinirle söylense bile.(adama haklı demiyorum) ama zaten kadın üzgün lohusa ateşe neden venzün dökersiniz kiiiiii
Bin pişman olsa bunu gösterirdi. Eve gelince şöyle bir bakıp geçmezdi.
Empatiden yoksuna empati gösterilmesine karşıyım. Duyarımı babasının sevgisine ve ilgisine muhtaç, susadığını bile söyleyemeyen bebekten yana kullanıyorum.
İki oğlum var ve çok yoğun çalışan bir eşim. Galiba ben yorum yapabilirim.

Şaka mısınız ya gerçekten binbir pişman olsa eşinden özür diler defalarca pişman olduğunu dile getirir, ne uykusu ya deli gibi yorgun dahi olsa o çocuğu uyutmak bakmak sadece annenin görevi değil kadın tekbaşına yapmadı o çocuğu.Gebersin gitsin !!!!bu kelimeyi ben hayvana kullanamam hayvanaaa istediği kadar zararlı bir hayvan olsun.Uslup herşeydir.Böyle bir karakterle ömür geçmez geçsede bin pişman eder insanı Yaşadığına

Bence de bebeğe demiş gibi. Normal zamanda ilgilenir mi sever mi bebeği. Yani tavırlarından belli dir az çok ona karşı beslediği duygular. Oğlum bebekken babası daha çok ilgilenirdi. Ben işte iken tüm gün bakmışlığı da var. İnsan bebeğine öyle der mi. O bir melek. İnsanlar yıllarca uğraşıyor bebeğim olsun diye. Takip edin bakalım nsl ona karşı. Dediği gibi ise asla yalnız bırakmayın
Normalde ilgilidir aslında ama aramız kötü olduğu zaman bebekle ilgili pek soru sormaz konuşmaz
Aramız iyi ise bebekle de ilgilidir ihtiyaçlarını alir geceleri değilse bile hafta sonları güzel geçer genelde
Öfke kontrolü sıkıntısı var

Yine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin! 😱
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?

Böyle birini yanimda es diye tutmam. Net

Tabi ki yanlış ama işte kocalar bizleri evde boş boş oturuyoruz sanıyorlar kısa süreliğine işe girdim eşim de vardiyalı çalışıyor akşama bana öldüm yorgunluktan dedi ne yaptın dedim 😂 antreyi süpürmüş bir de odayı ve bulaşık makinasını boşaltmış yemek ısıtmış gerisini siz düşünün 😂😂😂 bizler çocuk ev işleri saymakla bitmez işlerimiz sen dediğin de amaann ne yapıyorsunuz oluyor o yüzden hiç üzme kendini otur konuş uzatma da haaa hala terbiyesizlik yaparsa at tribini o gelene kadar

Ya adam cocugun ölmesini istemiş. Aglayan cocuga BAKMIYOR bile ve siz burda smileyli güya komik birsey anlatiyorsunuz. Ve bu vicdan yoksunu adam icin "konus uzatma" diyorsunuz.

Iyimisiniz siz? Aglayan bebege merhamet göstermeyen ile antre temizleyen adami esdeger görmek... Ne diyeyim, Allaha inansam, size akil fikir vermesini dilerdim.

Mihmandar_34 Mihmandar_34 Umarim bu adami boşarsin. Diyecegim bu kadar.

Tabi ki yanlış ama işte kocalar bizleri evde boş boş oturuyoruz sanıyorlar kısa süreliğine işe girdim eşim de vardiyalı çalışıyor akşama bana öldüm yorgunluktan dedi ne yaptın dedim 😂 antreyi süpürmüş bir de odayı ve bulaşık makinasını boşaltmış yemek ısıtmış gerisini siz düşünün 😂😂😂 bizler çocuk ev işleri saymakla bitmez işlerimiz sen dediğin de amaann ne yapıyorsunuz oluyor o yüzden hiç üzme kendini otur konuş uzatma da haaa hala terbiyesizlik yaparsa at tribini o gelene kadar
Adam çocuğuna söylemiş farkında mısınız? Komik birşey yok yani ortada. Sizin kocanız çocuğunuza böyle şeyler dese ufacık trip atıp geçer misiniz ya da kendinizi üzmeyip takmayıp konuşur musunuz? Adam el kadar çocuğuna demiş yahu çocuğuna.

Adam çocuğuna söylemiş farkında mısınız? Komik birşey yok yani ortada. Sizin kocanız çocuğunuza böyle şeyler dese ufacık trip atıp geçer misiniz ya da kendinizi üzmeyip takmayıp konuşur musunuz? Adam el kadar çocuğuna demiş yahu çocuğuna.
Kötü niyetle yazmadım ben onu evim de olanı yazdım kafasını dağıtsın diye amacım dalga geçmek değil yorumum yanlış anlaşılmış

Arkadaşım galiba ilk bebeginiz allah bagışlasın. Kadın karnına düşdügü anda ANNE olur. Ama babalar sonradan ögrenir.
  • Eşinizede kızmayın empati yapın tümgğn çalışıyor
  • önceden tüm ilgi ondayken bebek oldu ilgi azaldı
  • Ve tabiki sen onu 2.plana attın her ladın gibi bende aynısını bende yaptım.
  • Böylesi durumlarda bebegini papatya çayıyla duş yaptır ve beyaz gürültü dinlet
  • 6.ayda eşinde düzelir . Bu durumlarda fazla tepkiler vermemek gerek .çünkü uykusuzluk insanı huysuz yapıyor
  • Kesinlikle aile huzurunu düşün, sen nekadar stresli mutsuz olursan bebekte hissediyor ve huzursuz uykusuz oluyor

Bakın sizinle gayet net konuşacağım:

Bebeğe şiddet küçümseyebileceğiniz bir konu değildir, kendinize gelin!

Yok papatya çayıymış, yok stresliymiş yok aile huzuruymuş yok empatiymiş... 😡

Bugün bu anne bir ateşlense, hastaneye sütünü sağıp gitmek zorunda kalsa bu bebeğin can güvenliği yok!

Dövmek için uğraşmasına kafasına vurmasına falan hiç gerek yok, o kapıyı çarptığı hışımla bebeği yatağa atsa boyun omurları kırbaç gibi savrulur, sakat kalır. Kolundan tutsun, anında çıkar.
Hiç ilgilenmemesi bile yeter, bir kussa boğulup kalır. Ne olacak, adı görmedim olur.

Eş ile boşanılmayacaksa tedavi görmesi ve bir kendine gelmesi gerekiyor. Gittiği yol yol değil.

Sakın ama sakın bir bebeğin güvenliğini saçma “aile huzuru” hayalleri için tehlikeye atmayın.

Ya adam cocugun ölmesini istemiş. Aglayan cocuga BAKMIYOR bile ve siz burda smileyli güya komik birsey anlatiyorsunuz. Ve bu vicdan yoksunu adam icin "konus uzatma" diyorsunuz.

Iyimisiniz siz? Aglayan bebege merhamet göstermeyen ile antre temizleyen adami esdeger görmek... Ne diyeyim, Allaha inansam, size akil fikir vermesini dilerdim.

Mihmandar_34 Mihmandar_34 Umarim bu adami boşarsin. Diyecegim bu kadar.
Az önce arkadaş ta sizin tarzınız da bi yorum yapmış ama yorumum yanlış anlaşılmış hatta ilk yorumum bebeğine değil size olmasın diye yazmıştım ve ona da dese eşi konuş dedim içine atma dedim ve böyle bir adam için üzülmeye değmez o gelene kadar demem de eve gelene kadar falan değil yaptığı hatayı anlayana kadar trip at demiştim aslında

......öyle kocanın ağız dolusu küfür etmek istiyorum cani herif Calpol minoset verseydin kuzuya ağrı yapmış belli ki benm oğlumda öyle çok ağlamıştı

Çocuğu yaparken iyiydi ama dimi ohh ne guzeldi ee 9 ay da siz taşıdınız o zaman da güzeldi
Asıl kafası patlatılması gereken onun spermleri yapmayacak korunacak çok basit
Değiştirmek istedıgınız adamla evli kalabilirsiniz de bari çocuk yapmayın.....
Bunu genel kk ya diyorum

sonra böyle öfke kontrolü olmayan psikolojisi bozuk babaları çekiyoruz
Şiveli yazıcam
Dekmüğü kafaan bi çarpcam pekmeziin akıtcam
Ananın evine yallahhhhh çok basit

Back
X