- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
HayırKonuştunuz mu eşinizle birşey demediniz mi?
Ayrı odalarda oturduk dün gece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırKonuştunuz mu eşinizle birşey demediniz mi?
Konuşmayı düşünüyor musunuz bugün ? Size ya da bebeğe demesi arasında fark yok ama bebeğe diyorsa daha kötü geldi. Bence haddini bildirin. O kim ya böyle diyebilir. Ben mesela bunu okuyunca kendi g...rsin demek istedim ama yine diyemedim ya nasil rahat demişHayır
Ayrı odalarda oturduk dün gece
GüzelKadın galiba bütün gün yan gelip yatıyor. Siz de annesiniz bu demeçlere göre ve galiba kendinizi oldukça küçük görüyorsunuz. Bir annenin 2 aylık bebeğin sorumluluğunu kocasıyla paylaşmadan büyütmesi o adamın bütün gün işte çalışmasından daha az bir şey mi lohusa psikojisiyle, sadece soruyorum?
Bu yorumu nasıl bi kafayla yazdınız ya emojiler kahkahalar? Valla ağzım açık okudum bişey de yazamıyorum. Trip at? Uzatma?Tabi ki yanlış ama işte kocalar bizleri evde boş boş oturuyoruz sanıyorlar kısa süreliğine işe girdim eşim de vardiyalı çalışıyor akşama bana öldüm yorgunluktan dedi ne yaptın dedimantreyi süpürmüş bir de odayı ve bulaşık makinasını boşaltmış yemek ısıtmış gerisini siz düşünün
bizler çocuk ev işleri saymakla bitmez işlerimiz sen dediğin de amaann ne yapıyorsunuz oluyor o yüzden hiç üzme kendini otur konuş uzatma da haaa hala terbiyesizlik yaparsa at tribini o gelene kadar
Gerçekten büyük maharet böyle bir caniyi baba yapmak için elinizden geleni yapmışsınız. Dünyadaki tek çocuk sahibi olabileceğiniz erkek de oydu çünkü.Bizimde aşılama ile oldu![]()
Bu bilgiyi psikologum soyledi. Kendi babam kendi çocukluğumu iyilestirirken bana bunu o soyledi. Kendi kendime uydurmadim.Baba olmaktan öte insan olsaydı böyle bir cümle kurmazdı..İnsan olması için 4 yaşı beklemesine gerek yok. Ayrıca böyle bir yanılgı yok.
Gayet normal kafayla yazdım kendisini üzmemesini söyledim erkekler böyle işte gamsız sen bütün gün koştur hiçbir şey yapmamış olursun ama onlara göre öyle değil ufacık bir işle dünyaları taşımış olurlar uzatma derken konuşsun konuşsun ki neyin ne olduğunu anlasın anlamıyorsa da hatasını anlayana kadar da trip at konuşma dedim evet biraz farklı bir yorumla geldim kötü amaçla yada bir eş kıyaslamasıyla yazmadımBu yorumu nasıl bi kafayla yazdınız ya emojiler kahkahalar? Valla ağzım açık okudum bişey de yazamıyorum. Trip at? Uzatma?
Her mesajınızı tek tek okumadım ama gördüğüm o mesaj karşısında dehşete kapıldım. Meslek ve statü sahibi olduğunuzu söylüyorsunuz ama maalesef iyi eğitimli kadınlar da bu hataya düşüyor bu bir gösterge değil. Kendimizi erkekten aşağıda görüp ev işi ve çocuk bakımını bizden başkası yapamaz, erkekler bu işlere gelemez zaten bunlar bizim görevimiz gibi ataerkil zihniyeti artık kırmak lazım. Herkesin bu hayatta eşit sorumluluğu ve birbirine saygı duyması gereken sınırları var.Güzelarkadaşım evet bende anneyim allaha
şükür ve 3.meslegimi yapıyorum statümde iyi. Eşimde iyi .ilk yorumum buydu ilk defaysa diye takiii yabanelma arkadaşın yorumunu okuyana kadar . Sonrada ADAMIN TEDAVİ OLMASI GEREKTİĞİNİ YAZDIM. Okumadınız galiba.... biz burda ne desek boşşş önemli olab konu sahibinin düşüncesi ve hareketii
Evet kendimizi kandırmak kişisel algılamayın bunu. Size özgü değil maalesef böyle bir çok yanlış algı var babalık sonradan öğrenilir diye. Bazıları da anneliğin hamilelikle, babalığın doğumla geldiğini savunuyor ki bunu duygusal anlamdaki bağ ile bağdaşır buluyorum. Sizin psikoloğunuz 4 yaş diyormuş. Çok korkunç geç bir süre bu. Çocuğun bu dönemdeki baba rol modeli ne oluyormuş acaba? Her psikologun benimsediği yaklaşım başkadır bu arada sizinki hangi yaklaşımla bunu söylemiş çok merak ettim. Ev hanımlığından aile danışmanlığına geçenlerden değildir umarım kendisi bu ara onlar da hiç az değiller malum. Yani sizin fikrinizi değil psikoloğu sorguluyorum şu an aslında.Kendimi kandirmak mi? Bunu psikologum soyledi. Psikolojik bir arastirma ya da bir tespit, bilemeyecegim detayını. Kendimi kandırmıyorum yani. Ogrendigim bilgiyi hayatta görüyorum. Sanki o adamlari savunuyormuşum normal görüyormuşum gibi bir algı yaratmayin.
Aklınıza yattı mı peki?Kendimi kandirmak mi? Bunu psikologum soyledi. Psikolojik bir arastirma ya da bir tespit, bilemeyecegim detayını. Kendimi kandırmıyorum yani. Ogrendigim bilgiyi hayatta görüyorum. Sanki o adamlari savunuyormuşum normal görüyormuşum gibi bir algı yaratmayin.
Çocuğuna bu cümleyi sarfeden biri mi bilinçli oluyor peki?Eşiniz bu sözü size demiş. Bence siz eşinizle çok farklı dünyaların insanısınız. Eşiniz size katlanamıyor. Öfke problemi olabilir ama eşiniz çocuk konusunda daha bilinçli bilgili. Siz ise pek laftan anlayan biri değilsiniz. Önceki mama ile ilgili konunuzda burada herkesi delirtmiştiniz. Eşiniz sizinle hergün beraber, yerinde olmak istemezdim. Boşanmanız gerekirken ikinci çocuğu yapmışsınız. Umarım sonunuz iyi biter.
Çocuğuna dediğini düşünmüyorum ki. Size demiş. Haklı değil ama siz de yaşaması çok zor bir insansınız bence.Çocuğuna bu cümleyi sarfeden biri mi bilinçli oluyor peki?
Ayrıca çok bilinçli ve düşünceli bir baba olsa gece biraz olsun kalkıp cocuguyla ilgilenirdi.
Çocuğa şiddet göstermektense mama vermeyi yeglerim bu arada.
Çok boş bir yorum.
Ben çocuğuma söylediğini düşünüyorum.Çocuğuna dediğini düşünmüyorum ki. Size demiş. Haklı değil ama siz de yaşaması çok zor bir insansınız bence.