Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Tabi ki yanlış ama işte kocalar bizleri evde boş boş oturuyoruz sanıyorlar kısa süreliğine işe girdim eşim de vardiyalı çalışıyor akşama bana öldüm yorgunluktan dedi ne yaptın dedim 😂 antreyi süpürmüş bir de odayı ve bulaşık makinasını boşaltmış yemek ısıtmış gerisini siz düşünün 😂😂😂 bizler çocuk ev işleri saymakla bitmez işlerimiz sen dediğin de amaann ne yapıyorsunuz oluyor o yüzden hiç üzme kendini otur konuş uzatma da haaa hala terbiyesizlik yaparsa at tribini o gelene kadar
İşte sizin gibi tatlı,ponçik,eRine çook anlayışşlı kadınlar yüzünden ne kadar çok çocuk eziliyor,üzülüyor, analı babalı yetim oluyor haberiniz var MI??
Eşinizden çıkaramadıgınız sinirinizle cocukları ezersiniz ayaklar altında,sabrınızı ponçik kocanıza şelale yapmışsınızdır çünki...
O ö.üzlere yanlış yaptıgını bile söyleyemezsiniz,işin ucunda sıcacık kollarda uyuyamamak var kolay mı!!

Adam cocuklardan once de cok farkli degilmiş, bile isteye tedaviyle tekrar hamile kalmişsiniz, yani bu durumda bosanma söz konusu değildir dusunuyorum?

Olabildigince sakin kalmaya ve eşinize kendinizi sakin bir zamanda tekrar tekrar anlatmaya calisin diyebilirim sadece.

Buradaki "ben olsam kafasina oyle patlatirim boyle patlatirim" diyenlerin çogu bunu yapamaz, kimisinin de eşi karsilik vermeyecek adamlardir. 🙄

Daha once baska üyelere " ben olsam evi eşimin basina yikardim" diye yorumlar yapan üyenin "eşimden dayak yedim" konusunu okudum burada.
Oyle erkegi dövmek kolay bir iş degil. Bebek ve siz zarar görebilirsiniz. O yuzden saldirganlik sergilemeyin.

Can guvenliginizden emin degilseniz evden uzaklasin.

Bu durumda sakince tavrini koyarak konusmak en iyisi herkese sakince diyorum ama ben sahsen sakin kalamazdim gene de sen sakin kal 🤯

Esinize tepki vermeyeceksiniz bence sinip devam edeceksiniz çünkü eşinizi tanıyorsunuz yine de sert cikmak yerine susuyorsunuz ustune bir de cocuk yapmışsınız

O bebege dikkat edin benim.yerime de öpün koklayın minigi😍

Dönüp kafasına patlatırdım öyle yapılmaz böyle yapılır diye.
Şokla okudum insan evladına nasıl der bunu.

Adam cocuklardan once de cok farkli degilmiş, bile isteye tedaviyle tekrar hamile kalmişsiniz, yani bu durumda bosanma söz konusu değildir dusunuyorum?

Olabildigince sakin kalmaya ve eşinize kendinizi sakin bir zamanda tekrar tekrar anlatmaya calisin diyebilirim sadece.

Buradaki "ben olsam kafasina oyle patlatirim boyle patlatirim" diyenlerin çogu bunu yapamaz, kimisinin de eşi karsilik vermeyecek adamlardir. 🙄

Daha once baska üyelere " ben olsam evi eşimin basina yikardim" diye yorumlar yapan üyenin "eşimden dayak yedim" konusunu okudum burada.
Oyle erkegi dövmek kolay bir iş degil. Bebek ve siz zarar görebilirsiniz. O yuzden saldirganlik sergilemeyin.

Can guvenliginizden emin degilseniz evden uzaklasin.
Şükür aklı başında ve realist Bi üye

Yazıık yaa uykusuz kalıyorsa sinirleri yıpran... Zçdçdöşsldjşfld

Böyle bir tepki bekliyorsa asıl olun kafasına patlatmak lazım. Hadsiz adam!
Soğuk davranmak yerine alın karşınıza ve konuşun niye trip atıyorsunuzki?
Sen ne diyosun bir daha söyle hele deyin.
Daha ne görmüş 2 ayda?
Daha ne uykusuz geceler.. Daha ne huzursuzluklar..
Ne hastalıklı geceler. Ne dertler.. Kolay mı büyüyor bir insan.
O cümleyi kurduğuna pişman etmelisiniz.

Şuanda daha iki aylık ve ihtiyaçtan ağlıyor. İlerde birşey tutturarak ona ağlayacak, simaracak ağlayacak , canı sıkılacak ağlayacak, o zaman nasıl tahammül edecekmis? Çocuk yapmanın ne demek olduğunu bilmiyor mu bu adam ? Sadece soğuk davranmakla çözülmez çok ciddi konusin bunu kime dedin diye sorun eğer bebegeyse bebeği de alıp evden gitmelik bir olay bence

Allhtan kolik bebeği yok eşiniz kafayı yer herkese saldırr eve gelmezdi 🙄beb biraz sabırsız bi tipim bu durumlarda kendime kızardım beddua ederim kendime hep eşim bni sakinleştirir güzelce bakar uyuttdu oda işten gelirdi çalışma saatleri uzun nöbetçi bile oluyor hep derim tanıdığm en iyi baba .Siz eşinize küsmekde haklısınız am trip atmayçıp küsmeyip konuşmayı deneyin kendisine güzellikle anlatın inşallah sonradan pişman olucağı şeyler yapmax

Ettiği laf kendi başına gelir diye de korkmuyor anlasilan gunahsiz masum bir bebege edilen beddua kötü sözü Allah başına cevirir. Eşinize bebek konusunda sakın guvenme o kendini belli etmiş bebeğin senindir bu saatten sonra onun edecegi yardımda basina calinsin baba var BABA var . böyle baba olmaz olsun sakin yalnız birakma bebegi onunla.2. bebegide kesinlikle düşünme hakketmiyor çünkü. Mümkün oldukça sakin kalmaya caliş yavrusuna bunu soyleyen kavga aninda neler yapar kimbilir Allah ıslah etsin ne diyeyim

Keşke baban zamanında düşünseydi bunu "patlatsaydı kafanı, geberip gitseydin , hiç bunları yaşamak zorunda kalmazdın" diyemedin mi ? Baba olmayı bildiyse bakımına da yardımcı olacak .

Yine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin! 😱
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Eşin korkunç biri ..Akli dengesini yitirmiş olmalı😣

Neye şaşırdığınızı gerçekten çok merak ediyorum.
Eşiniz o lafı size söylemiş bence. Evet çok üzücü, evet eşiniz normal değil ama sizin ilişkiniz normal zamanda da normal değil ki zaten.
Anasına sövecek kadar nefret ettiğiniz, size normalde de iyi davranmayan bir adama -ki siz de pek normal davranmıyorsunuz zaten- tedaviyle, uğraşarak, bile isteye 2. çocuğu yapmışsınız. 1.'ye çok mu iyi bakmıştı sanki?

Madem böyle bir evliliğe devam ediyorsunuz, hem can güvenliğiniz hem de çocukların huzuru için adamdan bir şey beklemeyin.
Eldeki ürün bu, bunu kabul ederseniz hayat sizin için daha kolay olur.

Arkadaşım galiba ilk bebeginiz allah bagışlasın. Kadın karnına düşdügü anda ANNE olur. Ama babalar sonradan ögrenir.
  • Eşinizede kızmayın empati yapın tümgğn çalışıyor
  • önceden tüm ilgi ondayken bebek oldu ilgi azaldı
  • Ve tabiki sen onu 2.plana attın her ladın gibi bende aynısını bende yaptım.
  • Böylesi durumlarda bebegini papatya çayıyla duş yaptır ve beyaz gürültü dinlet
  • 6.ayda eşinde düzelir . Bu durumlarda fazla tepkiler vermemek gerek .çünkü uykusuzluk insanı huysuz yapıyor
  • Kesinlikle aile huzurunu düşün, sen nekadar stresli mutsuz olursan bebekte hissediyor ve huzursuz uykusuz oluyor
Yok artık :KK57::KK57:
İşte bu gibi adamcıklar,sizin gibi kadınları gördüğü için bu kafayı yaşıyorlar.
Bilmem kim arkadaşımın eşi de doğurdu ama adam gece uyanmasın diye karısı çocuğu ağlatmıyor.
Bilmem kimin gelini,çocuk var diye yemeğini,çayını eksik etmiyor.üstüne akşama kocasına masajlar yapıyor.
Çıkın şu zihniyetten artık yaaa koca kimdir,nedir evladın yanında.evladı geçtim o bakıma muhtaç bir bebek,ne konuşabiliyor ne isteyebiliyor.adam olan adam kalkıp bu çocuğun nesi var acaba,dr a mı götürsek diye çırpınır.

o lafı duydugunuz an o evden çıkıp gitmediniz mi
ama pardon gidecek yeriniz yoktur kesin işiniz de yoktur paranız da
aileniz çok üzülür içlerinden biri kesin hastadır duyarsa daha çok hasta olur
zaten kocanız da normalde iyidir de uykusuzdur işte o an
isteseniz de sizi rahat bırakmaz ki boşamaz oturup böyle yaşamak daha iyidir

Arkadaşım galiba ilk bebeginiz allah bagışlasın. Kadın karnına düşdügü anda ANNE olur. Ama babalar sonradan ögrenir.
  • Eşinizede kızmayın empati yapın tümgğn çalışıyor
  • önceden tüm ilgi ondayken bebek oldu ilgi azaldı
  • Ve tabiki sen onu 2.plana attın her ladın gibi bende aynısını bende yaptım.
  • Böylesi durumlarda bebegini papatya çayıyla duş yaptır ve beyaz gürültü dinlet
  • 6.ayda eşinde düzelir . Bu durumlarda fazla tepkiler vermemek gerek .çünkü uykusuzluk insanı huysuz yapıyor
  • Kesinlikle aile huzurunu düşün, sen nekadar stresli mutsuz olursan bebekte hissediyor ve huzursuz uykusuz oluyor
lütfen bitin artık
Siz daha tedavi aşamasindayken eşinizle ilgili açtığınız bir konuya neden bu adamdan 2.cocugunuz olsun diye uğraşıyorsunuz diye sormuştum.

Açtığınız konulardan bile anlaşılıyordu bazı şeyler aslında. Huysuz bir adamdı eşiniz daha da fazlasıymış, kendi evladına merhamet duymayacak kadar da kötü.

Bir süre konuşmayıp sonra hayatınıza devam edeceksiniz diyecek birşey yok o yüzden.
bu hafızadan korkuyorum :rolleyes:
Banada size demis gibi geldi
Sizede demesi hos degil tabi ama kucucuk sabiye demesinden daha iyi
istemsiz güldüm allah affetsin

kulakları çınlasın ben milletin çocuklarına üzüldükçe yaşlı bi komşu teyzem vardı hiç üzülme kızım onlara anası babası üzülmemiş ki çocukları da onlar gibi olacak derdi
şimdi siz şu sabiye bu adamı layık görüp babası yaptınız yarın çocuğa bi şey yapsa-ki yapacak 3 veya 30 yıl sonra fark etmez-nasıl yaşayacaksınız ,üstelik başka bir çocuğa bu hayatı yaşatırken ,hiç mi görmediniz farklı mı davrandı sanki,ilkine çok iyi babalık yaptı size çok iyi kocalık mı yaptı da bunu reva gördünüz bu çocuklara

Yine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Tövbe tövbe el kadar sabi nasıl öyle şey kullanır kendini bilmez şey valla bem olsam o lafı ona iade ederdim sora gider evladımla ilgilenirdim istediği kadarda beni suçlasın önce kendını değiştirsin sora baba gibi davransın

Back
X