Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Benim esim bebegim 5 saat agladi diye susturamamistik sinirle bebegi hafif sarsar gibi olup neden ağlıyorsun kizim deliricem artik lütfen aglama sesin kısılcak demişti ben hemen sen napiyosun be kendine gel o daha melek nasıl böyle yaparsin diye çocuğu kucagima aldim ertesi günde anneme gittim ve 3ay annemde kaldim!!!! Yalvardı eve dönmem icinde ben anca dondum yemekmis temizlikmis yapmıyorum bebegim ilgi bekliyor çocuğu ağlatıp koskoca eli ayağı tutan adama ilgi veremem kimse kusura bakmasin bu arada ben ona güzel bir ders verince bir daha böyle birsey yapmadı baya sakin
Cesaretinizi takdir ettim doğrusu
Hiç mi göremedi çocuğu?
Ya da çocuğu gösterip mı eve gitmediniz?
Süreç nasıl gelişti
Anlatır mısınız biraz

Cesaretinizi takdir ettim doğrusu
Hiç mi göremedi çocuğu?
Ya da çocuğu gösterip mı eve gitmediniz?
Süreç nasıl gelişti
Anlatır mısınız biraz
Ben anneme gittim oda essek gibi 3ay boyunca hergun yada iki günde bir çocuğu ve beni gormeye geldi bir anlık sinirle oyle yaptim bir daha olmaz dediysede pek ikna olmadim ona dedim bebek cok kucuk bana yardımcı olacak insan lazım beni paniğe sürükleyecek insan lazım değil dedim 3bucuk ayin sonunda annelerle yazlığa gittim 15gunde orda kaldim ondan sonrada evime geçtim eve geçme nedenim eşimden dolayi değildi bebegin artik evini bilmesi gerektiğini düşündüğüm içindi. Cok üzülmüştüm ama sizi anlayabiliyorum bence biraz annenize gidin sizede iyi gelir eşinizden uzaklaşın biraz yoksa surekli dibinizde olması sizi dahada gıcık edecek

Ben anneme gittim oda essek gibi 3ay boyunca hergun yada iki günde bir çocuğu ve beni gormeye geldi bir anlık sinirle oyle yaptim bir daha olmaz dediysede pek ikna olmadim ona dedim bebek cok kucuk bana yardımcı olacak insan lazım beni paniğe sürükleyecek insan lazım değil dedim 3bucuk ayin sonunda annelerle yazlığa gittim 15gunde orda kaldim ondan sonrada evime geçtim eve geçme nedenim eşimden dolayi değildi bebegin artik evini bilmesi gerektiğini düşündüğüm içindi. Cok üzülmüştüm ama sizi anlayabiliyorum bence biraz annenize gidin sizede iyi gelir eşinizden uzaklaşın biraz yoksa surekli dibinizde olması sizi dahada gıcık edecek
Tebrik ederim sizi çok güzel bir cesaret örneği
Ama benim eşim pişmanlığını dile getiren adamlardan değil maalesef
Yanı böyle yapsam yine ben suçlu olurum
Bu evliliği gözden gecirecegim

Tebrik ederim sizi çok güzel bir cesaret örneği
Ama benim eşim pişmanlığını dile getiren adamlardan değil maalesef
Yanı böyle yapsam yine ben suçlu olurum
Bu evliliği gözden gecirecegim

yine gözden geçirin ama bi tepkiniz bi yaptırımınız olsun.
insanlar enkaz altından evladı çıksın diye umutla beklerken sen ölmesini dileyebiliyorsan baba olmayi hak etmiyorsun..bu cocuk büyüdüğünde yüzüne her bakisinda aklına o lafin gelsinde yerim dibine gir..biz seni rahat birakalim huzur lazim bizede diyerek git..
o evin içinde gözden gecirsen ne olur?

ya hatta geçenlerde bebegim durmuyodu bende yemek yapıyodum esim ise gidecek yesin diye bebegimi doğal olarak babasına verdim ama bebegim asla durmadi (esim emniyet personeli geceleri görevde oluyor sabah geliyor eve) eşimde bana kızdı ben hiç uyuyamadımda bir dinlenemiyorum bana rahat vermiyorsun gibilerinden konuştu bende sakince cocugu ondan aldım hiç birsey demedim yemeği cocuk kucağımda yapmaya çalıştım beyefendi sinirlendi tabi çekti kapıyı çıktı gitti bende cocugu giydirdim çıktım evden onada haber vermedim sonra dönmüş eve yana yakıla beni arıyor açmadım bende yollara düşmüş bakınms nereye gittik diye o sey sandi galiba cocuk var diye sinip susup oturup evde onu bekleyeceğimi tabiki hayır o çekip çıkıyorsa bende çeker kapıyı giderim. Ben onun için yemek yaparken o bana bu terbiyesizliği yapamaz yani erkeklere ayar vermek gerekiyor

Yine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin! 😱
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Ben o adamın kafasını büyük ihtimal patlamıştım.
İkizlerim yeni doğmuştu biri hep huysuzdu.Bir gun hazirlanirken pusette bebeğimi esime biraktim banyoda saçlarımı topluodum.Her zaman ki gibi kızım ağlayıp mizmizlaniodu eşim tabi yeni baba olmus babalik ne bilmio çocuğu hızlı sallayip susturmaya calisiodu.Cocugun sesinin kısık kısık geldiğini farkettim.Salona koştum tahminim doğru esim o an ayaga kalktı.Adami orada parcaliodum neler söylediğimi hatirlayamayacak kadar kendimi kaybetmiştim ağzım köpürmüs cidden 187 lik adami istesem o sinirle yere sererdim öyle delirmisim.
Simdi kızina bagirsam beni tersler nazini çeker prensesidir.Erkekler sonradan baba olur önce sanki birinin bebeği ışte...Bazılarının hisleri eksik gedik cok pişman olacak esiniz bu cümlesine

Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Canım inan çok üzüldüm çok haklısın dengesizlik etmiş insan kendiyavrusuna böyle demez sen yinede sakin ol uygun sakin bir zamanda konuş o gün söylediklerin aklımdan çıkmıyor nasıl böyle konuşursun de tepkisine bak sonra baktın olay büyüyecek konuya baskın çık bu konuşmanı duymadım sayıyorum bir daha böyle konuşma beni çok üzdün de belki pişman olur özğr diler gerçi bazı tiplerde asla özürdilemez çok yakınlarımdan biliyorum boşver üsteleme sonra başka birşey aklıma gelmiyor ne diyeceğimi şaşırdım 😔

Geçenlerde 3 yaşındaki oğlum asla sözümü dinlemeyip ayağını kırık çamaşır sepetine sokuyordu. O anki sinir ve panikle ayagin kesilsinde gör bakalım inatlaşmayı dedim eşim ne biçim konuşuyorsun küçücük cocukla dediğin başına gelirse asıl sen görürsün konuşmalarına dikkat et diyip bnmle bi müddet konusmadi .... Çok pişman oldum gerçekten ne olursa olsun o an söylediğim şey çok yanlıştı.

O lafi duyduğumda üstünü kapatmak yerine sıkıyorsa denesene der sabahına cekip giderdim siz iyimisiniz gerçekten bu lafa sadece dikkat etmi diyebildiniz

Yuh peees yaniii. Bende uyuyordu da farkında olmadan mı dedi diyecektim. Pislik yaa çocuğun o senin çocuğun

böyle davarlar da baba olmayıversin.
insan evladına böyle bir cümleyi “sinirle veya laf olsun diye” bile olsa nasıl söyler ki ? hayret bir şey ya...

belki eşim çok iyi bir eş olamadı bana ama çok iyi bir baba. sırf bu yüzden bile çekebiliyorum bazen..

ya hatta geçenlerde bebegim durmuyodu bende yemek yapıyodum esim ise gidecek yesin diye bebegimi doğal olarak babasına verdim ama bebegim asla durmadi (esim emniyet personeli geceleri görevde oluyor sabah geliyor eve) eşimde bana kızdı ben hiç uyuyamadımda bir dinlenemiyorum bana rahat vermiyorsun gibilerinden konuştu bende sakince cocugu ondan aldım hiç birsey demedim yemeği cocuk kucağımda yapmaya çalıştım beyefendi sinirlendi tabi çekti kapıyı çıktı gitti bende cocugu giydirdim çıktım evden onada haber vermedim sonra dönmüş eve yana yakıla beni arıyor açmadım bende yollara düşmüş bakınms nereye gittik diye o sey sandi galiba cocuk var diye sinip susup oturup evde onu bekleyeceğimi tabiki hayır o çekip çıkıyorsa bende çeker kapıyı giderim. Ben onun için yemek yaparken o bana bu terbiyesizliği yapamaz yani erkeklere ayar vermek gerekiyor
Bu taktiği beğendim.ama eşin 4-5 saat gelmezse ne yapacaksın cocukla

Bu tarz konulara bıkmadan yazıcam bunu
NEDEN BÖYLE ADAMLARA ÇOCUK YAPIYORSUNUZ, NEDEN BÖYLE ADAMLARI BABA YAPIYORSUNUZ???
Sonra bebeğim bunu haketmedi deyip durursunuz işte. Hiç çocuktan sonra değişti yazmayın. Vicdansız adam her daim vicdansızdır. Sonradan olan birşey değil bu.

Bu tarz konulara bıkmadan yazıcam bunu
NEDEN BÖYLE ADAMLARA ÇOCUK YAPIYORSUNUZ, NEDEN BÖYLE ADAMLARI BABA YAPIYORSUNUZ???
Sonra bebeğim bunu haketmedi deyip durursunuz işte. Hiç çocuktan sonra değişti yazmayın. Vicdansız adam her daim vicdansızdır. Sonradan olan birşey değil bu.
Eh hala bu saçma konu içinde gülecek bir şeyler bulanlar için herhalde vicdansız adamdan çocuk yapmak da normal geliyordur diye düşünüyorum. İkinci çocuk galiba bir de, defalarca sordum konu sahibi ısrarla bunu cevaplamıyor.

Eh hala bu saçma konu içinde gülecek bir şeyler bulanlar için herhalde vicdansız adamdan çocuk yapmak da normal geliyordur diye düşünüyorum. İkinci çocuk galiba bir de, defalarca sordum konu sahibi ısrarla bunu cevaplamıyor.
Konu sahibi çok az şey cevaplıyor zaten. Cevap versin lütfen hadi 1.yi yaptı, tedaviyle neden 2. yapıyor. Bulduğu çözümde bir süre annesine gitmek. Döndüğünde değişecek adam heralde. Çok yazık. O melekler böyle anne babaları haketmiyor. Biz ne yazsak boş
Konu sahibi evine dönecek, o adamı çekecek, o adam da aynı şekilde devam edecek. Adam bebeğe dedim demiş, pişmanlık göstermemiş vs
Ne yapmış bunlar karşısında konu sahibi cevaplarsa sevinirim. O evi başına yıkmalıydı, evden giden de adam olmalıydı. 2 aylık küçücük bebekle kendisi değil

Back
X